Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witajcie brzuszki!!!!

aniolek82 napisał(a):
Aaaaaaaaaa juz wiem. 🙂 Kurcze, ciekawe ile nas już tu jest 😁 😁 😁 Pewnie sporo 🤪 🤪 🤪
🥴 🥴

aniolek82 wg mojego rankingu na stronce www jest już nas 45 brzuszków 🙂

Diviana to Tobie lekarz określił pleć na 80-85 % a mi na 60 % ze to chłopak to zobacz co ja mam sobie myśleć hihihih 🙂

Pati123 to super, ze z Tobą i twoja kruszynka wszystko dobrze.

Paninka ale miałaś dziwną ta historie. Ale wiesz życie potrafi płatać figle. A wychodzi na to, ze twojego dzidziusia aniołek nad Tobą czuwał 🙂

a mnie w ciązy w ogóle do kawy nie ciągnie,jeszcze jak czuje zapach sypanej to mnie odrzuca 🙂 i tak samo mam z bigosem,natomiast przed ciąża nie cierpiałam sałatki jarzynowej,a teraz bardzo mi smakuję 🙂

• Mamusia
aneczkare- ja przed ciążą tylko parzoną kawę piłam jeszcze czarną i gorzką. Ostatnio zapachniała mi kawa męża i chciałam spróbować, ale jakoś mi nie podeszła. Teraz tylko słabą rozpuszczalną z mleczkiem, albo latte 🙂

A z jedzenia to mięso mi ostatnio przeszkadza a najbardziej kurczak

Pati, gratuluje córci

Tak się martwiłaś niepotrzebnie, a za tą walizkę spakowaną na zapas do szpitala z chęcią dałabym ci po uszach!!! Nigdy więcej tego nie rób!!! Jest dobrze, super, zarypiście i tego się trzymajmy 🙂

Eleza - ty nie panikuj. Jesteś drobniutka i jak sama pisałaś dużą wagę przywiązujesz do selekcji jedzenia na to zdrowe. Tym samym jesz mniej kalorycznie, więc skąd malutka ma być duża i ciężka??? Skoro gin mówi, że jest ok, to jest. A ty nie odmawiaj siebie tego na co masz ochotę a czasami zjedz coś tłustego 🙂)) Teraz wolno. I tak jak któraś pisała.. twój M też nie wygląda na grubaska, więc po prostu Mała jest drobna po Was 🙂 Uszy do góry 🙂

Idę na razie do babci, bo dziś ma 84 urodziny i pewnie siedzi w oknie i czeka na kogoś z prezentem, mimo, że za każdym razem się zarzeka że nic nie chce, to zawsze jednak wyczekuje na gości 🙂 jak każdy zresztą....

To co kochane... do zobaczenia wieczorkiem.......

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂
Patusiasuper, że wszystko z wami dobrze i ze jesteście w domku 😉 😉 😉 😉 Ale nas przetrzymałas z ta dobra informacją 😠 I serdecznie gratuluje dziewczynki, kolejna mała sierpnióweczka 😁 😁 😁
Elezaa ty się nie martw wielkością dzidziusia. 🙂 Na moim przedostatnim USG malutka była w górnej granicy normy i termin zmienil mi się na początek sierpnia a teraz miesci się w normie ale termin przesunął mi się na 20 sierpnia 🤪 🤪 🤪 🤪 Takze spokojnie. 🙂 Wazne ze sreduszko i wszystko inne jest w porządku 😉 😉 😉
Foga 100 latek dla babci 🙂 🙂 🙂 🙂
Jesli chodzi o porządki to u mie tez z tym kulawo. 😞 Od kąd jestem w ciąży to odkurzacz mialam tylko raz w rączce ☺️ Wcześniej byłam wiecznie senna i zmeczona a teraz to poprostu lenistwo ☺️

Nasz synek też z kręconymi włoskami, w sumie teściu miał loki jak zapuscił włosy, a mój M. też jak ma dłuższe to mu się kręcą heheh wg mnie Wiktor będzie miał czarne włosy ale któż to wie, wg programu ma średni brąz 🙂 🙂 ciekawe , za ok. 3-4 m-ce się dowiemy 🙂 🙂

• Mamusia
Co do sprzątania to ja przed ciążą byłam pedantka teraz sprzątam ale już nie tak często....Ale dziś wysprzątałam 😉
Ja o ciąży nie wiedziałam pracowałam w dwóch pracach ...przechodziłam zapalenie oskrzeli...Raz podkusiło mnie żeby zrobić test...nic nie wyszło ...potem przed wieczorem z dziewczynami pomyślałam...może zrobię drugi test zanim się napiję winka i znowu negatywny...Potem dostałam okres i znowu w styczniu 2 razy...Niepokoiły mnie plamienia które wtedy miałam i obiecałam sobie ze pod koniec stycznia jak będę w Polsce to pójdę do Gina...I tak się stało..Ja na leżanke a ta do mnie...Pani Ewo pani jest w 8 tygodniu ciąży! Matko ale ryk był.....oczywiście ze szczęścia..Ale pani doktor powiedziałą zeby się tak nie cieszyc bo ciąża zagrożona...Jednak okazało sie ze dzidziuś waleczny 🙂