Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

aasia napisał(a):
siehankowa napisał(a):
aasia, to mail do fotografki - [email protected]
a tu jej profil na MM i więcej jej prac 🙂 http://www.maxmodels.pl/rani.html

Siehankowa bardzo Ci dziękuje, na pewno się skontaktuje z tą Panią fotograf 🙂 🙂

daj znać jak już coś ustalicie 🙂 ja też chyba skorzystam z jej usług, i właśnie chciałabym tak na czerwiec ewentualnie początek lipca.... żeby był już taki fajny duuuży brzusio, bo wtedy efekt chyba będzie najlepszy 🙂 tylko żeby synuś nie chciał za wcześnie przyjść na świat 😜 bo z ostatniego USG to termin z 4. sierpnia przesunął mi się na 28 lipca 😉

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć dziewczyny, ja już po jednej pracy (służbowej) i przed drugą (priv - w końcu kwiecień dobiega końca, podatki, tym razem nasze, trzeba rozliczyć, a ja nadal w lesie)
Ale, jak to mówią - szewc bez butów chodzi 🙂
Na ślub Kate i Williama chyba nawet dziś nie zerknę - pewnie wieczorem w jakiś wiadomościach pokażą tą jej suknię to sobie pooglądam.
A widzę, że tu dziś dość spokojnie, tyko 10 stron od rana, więc może nadrobię późnym wieczorkiem.
Jutro będę na pewno z wami, a w niedzielę, Marta, nadjeżdżam!!!

jo-aneczka, pusto na forum, bo większość pewnie ślub ogląda 😉 ja nudząc się dziś w pracy też zerknełam, tzn. najciekawszy dla mnie fragment zobaczyłam, czyli przyjazd Kate i jej suknię 🙂 reszta część ceremoni już mnie znudziła 😜

Jezu, jakaś babka z rodziny królewskiej ma coś strasznego na głowie... ni to stroik, ni kapelusz....bardziej mi to przypomina klucz wiolinowy w max rozmiarze 🤪 Jest ubrana na beżowo.......straszne to coś jest 🤢 🤢 🤢

brzucholki, a tak odbiegając na chile od tematu K&W , to powiedzcie mi, w jakim rozmiarze kupujecie ubranka dla dzieciaczków na wyprawke?? ja sporo ciuszków od siostry dostanę, ale jednak czuję potrzebe kupienia czegoś nowego 😉 tylko zastanawiam się ile czego i w kakich rozmiarach mam kupować 😮

Siehankowa jeśli dostaniesz od siostry cokolwiek w rozmiarze 56, to juz więcej nie kupuj. Zainwestuj w 62 (2-4 miesięcy) a potem 68.

Jo-aneczka fajnie 🙂 Hehe tylko od niedzieli nie ma Emilki 😞

kurcze, bo mnie ostatnio zaczyna dopadać jakas mała paranoja, czy będę wiedziała w co ubrać dzieciaczka żeby np. go nie przegrzać czy przewiać... nie boję się kąpania, przewijania, przebierania, ale właśnie tego w co ubrać dzieciaczka - masakra jakaś 😮

kurcze, wogóle to dopiero teraz zauważyłam, że wg brzuszek.net wkroczyłam już w III trymestr 😮 wow, jak ten czas leci 🙂 a pamiętam jak dziś dwie kreseczki na teście, a pózniej oczekiwanie na wkroczenie w II trymestr 😉 a tu już III 🤪

siehankowa napisał(a):
kurcze, bo mnie ostatnio zaczyna dopadać jakas mała paranoja, czy będę wiedziała w co ubrać dzieciaczka żeby np. go nie przegrzać czy przewiać... nie boję się kąpania, przewijania, przebierania, ale właśnie tego w co ubrać dzieciaczka - masakra jakaś 😮
Hehe ja mam już dwoje dzieci i dalej tak mam 🙂 🙂 🙂 Jak gdzieś wychodzimy 15 razy pytam mojego męża "czy jej nie będzie zimno" albo "za gorąco " 🙂

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Hehe ja mam już dwoje dziec i dalej tak mam 🙂 🙂 🙂 Jak gdzieś wychodzimy 15 razy pytam mojego męża "czy jej nie będzie zimno" albo "za gorąco " 🙂

no to mnie pocieszyłaś, bo myślałam, że tylko ja tak mam-jako niedoświadczona jeszcze mamuśka 😁

Paninka napisał(a):
siehankowa ja tez obawiam sie najbardziej pierwszych kilku tyg...czy bede umiala zajmowac sie maluszkiem, ubrac, zmienic pieluszke, wykapac czy nakarmic ☺️...ale wierze ze instynktownie bede wyczuwac czego moja mala potrzebuje...
Będzie dobrze. Najważniejsze nie dać się zwariować 🙂 🙂 🙂 I wierzyć w swoje możliwości.
Nie słuchac tekstów typu, że nic nie wiecie bo to wasze pierwsze dziecko itp.
Pamietajcie wy mu krzywdy nie zrobicie 🙂
Jak raz się osika, albo będzie za ciepło ubrane, hehe albo za zimna wodę do wanienki nalejecie - świat się nie zawali.

• Mamusia
ufffff udało mi się nadrobić zaległości 🙂
marta-lion+ bardzo fajne te Twoje dziewuszki- tak jak dziewczyny pisały za rok dodatkowy koszyczek musisz mieć 🙂
Daniela- moje gratulacje dla twoje córki 🙂 i pytanko o wózek chcesz nowy czy używkę?
Anulka74 i Agat19- witam na naszym super forum 🙂
Foga- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy- dużo miości 🙂 pisała o zmywarce- ja od kąd ją mam nie wyobrażam sobie bez neij życia heheh
Inez- fajnie, że podejrzałaś maluszka 🙂 ja też swoją niunię widziałam wczoraj 🙂
aasia- widzę, że na Ciebie też nasze dobre prądy zadziałały 🙂 dobrze, że już zdrowiejesz 🙂
karolciakam- dla cienbie też oczywiście duuużo zdrowia 🙂
Co do przyszłorocznego spotkania to ja się piszę 🙂 kocham morze i nie wiem jak w tym roku bez niego wytrzymam- Rafał już mnie kusi żeby wybrać się w czerwcu, ale nie wiem co z tego wyjdzie 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Paninka napisał(a):
siehankowa ja tez obawiam sie najbardziej pierwszych kilku tyg...czy bede umiala zajmowac sie maluszkiem, ubrac, zmienic pieluszke, wykapac czy nakarmic ☺️...ale wierze ze instynktownie bede wyczuwac czego moja mala potrzebuje...
Będzie dobrze. Najważniejsze nie dać się zwariować 🙂 🙂 🙂 I wierzyć w swoje możliwości.

caly czas sobie to powtarzam...przeciez kazda matka musiala sie uczyc tego wszystkiego...niezawsze ktos podpowiadal... 😁 😉

Witajcie sierpniowe mamusie 🙂

Foga ja również przyłączam się do życzeń z okazji Waszej rocznicy Ślubu 🙂 Dużo miłości, cierpliwości, i jeszcze wielu wielu rocznic do przeżycia razem 🙂

Jednak nie wytrzymałam i jeszcze na chwilkę wpadłam.
Oczywiście Kate też zobaczyłam. Mi się ona podoba. Fajna z niej kobieta. W necie, w telegraficznym skrócie, obejrzałam ceremonię zaślubin i widać było, że jest bardzo wzruszona.
We mnie Kate buzi zdecydowanie pozytywne emocje.

Oj, Marta, to mnie zmartwiłaś 😞 może następnym razem będzie okazja? będziemy jeszcze na pewno w czerwcu. A gdzie twoja córa wybywa?
A swoją drogą czy ja już pisałam, że ja też mam Emilkę?

Paninka napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Paninka napisał(a):

caly czas sobie to powtarzam...przeciez kazda matka musiala sie uczyc tego wszystkiego...niezawsze ktos podpowiadal... 😁 😉

Już kiedyś o tym pisałam, ale przypomnę na dowód tego, że nie każdy jest doskonały. Mój pierwszy pampers był założony na odwrót (tyłem do przodu) ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
hihihi...wlasnie ugotowalam wiadro makaronu i gar sosu do spaghetti 😁 😁 😁 bo to jedyne co m. jest sobie w stanie podgrzac...bo wszystko inne tyle zachodu wymaga...(podejsc do lodowki,otworzyc ja, wyjac garnek, wlaczyc gaz, podgrzac jeszcze mieszac przy tym zeby nie przypalic a potem jescze na talerz wylozyc 🤪 🤪 🤪 )

• Mamusia
Paninka napisał(a):
hihihi...wlasnie ugotowalam wiadro makaronu i gar sosu do spaghetti 😁 😁 😁 bo to jedyne co m. jest sobie w stanie podgrzac...bo wszystko inne tyle zachodu wymaga...(podejsc do lodowki,otworzyc ja, wyjac garnek, wlaczyc gaz, podgrzac jeszcze mieszac przy tym zeby nie przypalic a potem jescze na talerz wylozyc 🤪 🤪 🤪 )

musimy chyba podać sobie ręce mój m jest identyczny 😜 🤪

Paninka napisał(a):

Buhaha, Paninka, tylko przypomnij małżowi, że jak będzie sobie chciał spagetti posypać tartym serkiem, to po podgrzaniu a nie przed 😉
Ja z tego powodu często drapię przypalone gary 🙂