Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Daniela napisał(a):
Jo-aneczka ja niestety nad morzem nie mieszkam 😞 To k8_online ma ośrodek gdzieś niedaleko Łeby ale cosik się ona nie odzywa. I te,z pamiętam , że link wstawiała ale to daaawno temu było.
I chyba Eleeza coś o Kołobrzegu mówiła o jakimś pensjonacie ale może się mylę.
Fajnie by było się spotkać na żywo 🙂))

A to sorki, Daniela. Myślałam, że to ty masz ten pensjonat, a któraś z dziewczyn jeszcze mnie w tym przekonaniu utwierdziła.
Kolorowych snów

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja też już mykam, czas się położyć.

Co do zgagi o dziwo nie mam (obym nie wykrakała) a w pierwszej ciąży okropnie mnie męczyła jakoś chyba od 6mca.

DOBRANOC BRZUSIE, ŚPIJCIE DOBRZE

Nadrobiłam i zaraz padnę ze zmęczenia
Fajnie wymyśliłyście z tym spotkaniem w Łebie, za rok w sierpniu to pewnie będziecie mogły sobie już zrobić kurację alkoholową , bo Wasze dzieciaczki będą już chodzić lub prawie chodzić 🙂
Dobranoc

Mam wielką prośbę do trzech dziewczyn a mianowicie do:
moniczek o przesłanie mi zdjęcia brzuszka z 15,03,2011r.
moniq1984 zdjęcia brzuszka z 17-18 tydzień ciąży z 17,04,2011r.
Crazzzyyy zdjęcia buzi.
A to dlatego bo jak Wam wcześniej pisałam przez tą awarię stronki ifotos.pl pousuwały się fotki na naszej stronce. 😞

• Mamusia
Witam spiące mamusie i te buszujące po naszej stronce 😉
Jak juz wam wczesniej pisalam, mialam dzisiaj pierwsze spotkanie w szkole rodzenia. Wrażenia bardzo pozytywne i juz nie moge sie doczekac nastepnych zajęć> 🙂 Krzysiu postanowił w miare mozliwości chodzic ze mną. 😁 Położna naprawdę super kobieta, taka z sercem na dłoni. Powiedziała, ze możemy na nia liczyc w okresie okołoporodowym czyli ze po porodzie tez służy swoja pomocą. 🙂 Łącznie będzie 16 spotkań. Ale powiem Wam, że bylam w szoku. Chwile przed zajęciami stalismy jeszcze na swierzym powietrzu, przed nami zaparkowalo autko a z niego wyskakuje taka chudzinka i w podskokach podlatuje do jednej z ciężarnych. Wogole nie przypuszczałam, że ona jest w ciąży. W swoich spodenkach ( nie ciążowych ), bluzeczka do pasa, brzuszka prawie w ogóle nie było widać a Ona na zajęciach mówi, że m termin na 15 lipca 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Masakra, az Krzysiu byl w szoku i od razu spojrzał na mój brzusio mówiąc, że moze lekarz się pomylił i mamy termin na czerwiec ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

aniolek_82 niektóre dziewczyny mają tak silne mięśnie brzuszka, że po nich nic nie widać, że są w ciąży a do tego najczęściej tak jest przy pierwszej ciąży szczupłych dziewczyn.

• Mamusia
Karolcia super, że sie pojawilas wkońcu 😁 😁 😁 😁 Dużo zdrówka dla ciebie i twojego maluszka. wracajcie szybciorem do domku 😉
ja teraz zgage mam po wszystkim, chyba tylko nie po wodzie 🙃
A na wielkie spotkanie tez się piszę tylko kurcze gdzie nasza k8-line 🥴
A jesli chodzi o glukozę to ja naszczęscie się zalapałam jeszcze na 50g i koniec. teraz mam skierowanie na WR i HBS ale to dopiero w czerwcu bo wizyte mam na 14.06 😮 🤢 🤨
Dobranoc mamusie. Do jutra pa pa 🙂

Dzien dobry brzuszki
widze ze znowu zaczynam dzien na forum 😁 wczoraj moje kochanie zabralo mnie na pilke nozna 😜 ot tak zachcialo mu sie pograc. On sie wypocil a ja mialam 1,5 godz na swiezym powietrzu 🙂
u mnie juz sloneczko zaczyna sie bardziej przeciskac przez chmury wiec mam nadzieje ze bedzie cieplutko. Caly dzien mam zamiar spedzic na dworku. Przy okazji oczyszcze moj skalniaczek 🙂 nic bardziej relaksujacego.
Dziewczynki pomysl ze spotkaniem jest super 😉 i nasi mezowie sie poznaja i mu poplotkujemy 😁
asia i karolcia kurujcie sie szybko bo chorowac w ciazy to nic przyjemnego 😞 mnie zaczyna w gardle drapac...musze sie zaszczepic cieplym mleczkiem 😁
inez super ze z widzialas juz swoja dzidzie 🙂 moj m tez jak zobaczyl jajeczka na usg to byl dumny jak paw 😁
witam nowa mamusie,coraz wiecej nas 🙂
Foga wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu[color=red][/color] 😘 😘 😘 😘 😘
ja lece dziewczynki, do pozniej 😁

Witam Was Brzusie 🙂

Ja od rana działam żeby później mieć spokój i pobyć na dworku. Pościel wyniosłam na dwór niech się trochę powygrzewa na słonku 😜 zaraz kurze zetrę, odkurzę, zjemy śniadanko i wybywam do siostry bo ona chyba już w niedz wyjeżdża

Foga najlepszego wszystkiego z okazji rocznicy ślubu. Dużo, dużo miłości i szczęśliwego rozwiązania 🙂

Miłego dzionka. Uciekam

PS Marta jak zniosłaś glukozę?? mnie to za tydz czeka 😞

witam 🤪 no nie było mnie jeden dzień i taaaaaaaakie zaległości i nawet nie wiem kiedy uzupełnię wiedzę 😉 bo zaraz znów wybywam hihi....
podczytałam tylko że byc może spotkamy się za rok w Łebie 🙃 - jestem za
Madalena - muszę sprawdzić które to zdjęcie było i postaram się przesłać
Ja po badaniach - wyniki odebrane - antyciał Rh brak 😎 glukoza w normie (mam 102) tylko spadły mi krwinki ale minimalnie więc się nie martwię - wizyta za 2 tygodnie zobaczymy co powie lekarz,,,,
Pogoda piękna więc całymi dniami nie ma mnie w domu ☺️ a potem nie mam kiedy Was doczytać ☺️ - mam nadzieję że jest wszystko w porząsiu 😎
Przesyłam buziaki i życzę miłego dnia i spokojnego weekendu

• Mamusia
Witam mamcie 🙂
nareszcie nadrobiłam zaległości 🙃
Foga wszystkego naj naj lepszego z okazjirocznicy ślubu 🙂
do mamusiek które są chore życze szybkiego powrotu do zdrowia 😘
witam nowe mamuśki 🙂
jo-aneczka szkoda że nie powiedziałaś o tych słodyczach przedwczoraj ja to cały dzień się męczyłam by czegoś nie zjeść a tu prosze słodycze nawet wskazane 🙂
dziś miałam odebrać wyniki obciążenia glukozą ale jak na złość samochód nie odpalił 🤢 i do pracy autobusem musiałam jechać 😮 atobus jeszcze przeżyłam ale fakt że musiałam być o godz wcześniej w pracy był straszny (chociaż za to nadrobiłam zaległości 😜) do pracy jeżdzi jeden autobus na godzinę 🤢 masakra

miłego dnia mamcie 😘

brzucholki, a nawiązując do sesji zdjęciowych, to co myślicie o pracach tej mołodej fotografki? mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa jak ją troszkę "zareklamuję" 😉
Natalia Rani Junik
Natalia rani junik

ps- FOGA, wszystkiegi najlepszego z okazji rocznicy 🙂 duuuużo duuuużo miłości, namiętności i rozkoszy 😁

Cześć Wszystkim 🙂Foga gratuluje również z okazji rocznici i życze jak najmniej rozstań. Bardzo dobrze Cię rozumiem. My praktycznie od 3 lat w rozłące. Aktualnie mój m szuka pracy w kraju ze względu na dzidziusia, ale wcześniej to jakaś masakra. Przez ostatnie pół roku nie miał nawet internetu i na telefon wydawaliśmy miesięcznie ponad 500 zł 😠 tak się tylko obiecuje że będzie się krótko rozmawiać i nie codziennie ale nie da rady tego wytrzymać. Miłego dnia 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
WITAJCIE KOCHANE MAMUSKI!!!

Foga az mi glupio jak tak marudzilam ze sama musze siedziec jak napisalas jak sytuacja u Was wyglada ☺️ ☺️ ☺️ my na poczatku przez rok widywalismy sie tylko w weekendy ( jak przyjezdzalam do mamy, bo od niedzieli do piatku bylam u taty jak do liceum chodzilam zeby nie dojezdzac codziennie) no ale nie ma porownania z Waszymi rozlakami ☺️ ☺️ ☺️
a dzisiaj juz jade do taty bo jutro bladym switem jedziemy w bieszczady!!!!!! (m. nie zdecydowal sie jechac z nami wiec bedziemy mieli okazje odpoczac od siebie 😉 😉 😉 😉 ) zapomnialam spytac czy zabieraja laptopa i nie wiem czy bede mogla zagladac na Brzuszka ale mysle ze w dlugi weekend zadna mamuska nie bedzie duzo czasu tu spedzac 😜 😜 😜 i dam rade nadrobic...

Witam w kolejny, śliczny, słoneczny dzień !!
Foga Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu !!!!! Wielu rocznic i niewielu rozłąk !!!
Mój M. był 6 m-cy za granicą i niestety miałam depresję straszną. Na szczęście dostałam wtedy pracę dobrą i nie pojechałam do niego tylko on wrócił do Polski 🙂 Wtedy w Anglii można było wykupić jakieś pakiety telefoniczne i dzwonił codziennie na około godzinę, ale i tak był ryk przy rozłączaniu 🙂 Współczuję tych rozłąk wszystkim parom i trzymam kciuki żebyscie byli jak najszybciej razem 🙂
Lecę oglądać ślub Kate & Williama 🙂

• Mamusia
moj M też wyjechał na 6 miesięcy do szkoły i widywaliśmy się raz na 2 tygodnie ciężko było ale daliśmy radę 😁 tylko że pod koniec szkoły złamał nogę i po powrocie był ponad 6 miesięcy na l4 więc widzieliśmy się 24 h ze skrajności w skrajność 😁 nie wiem co było gorsze 😜 teraz naszczęście pracuje 🙂 mamcie jeśli się kocha to wszystko się przetrwa 🙂 trzymam kciuki za szybkie poworty m 🙂

dzień dobry brzuszki
wczoraj musiałam na noc wziąść rennie,bo znowu powróciła ta okropna zgaga 😠
A dzis ranek nie zacząl mie dobrze,pokłóciłam się z mężem 😞W sumie to o głupote,ale zawsze tak jest.I jest mi teraz smutno.
A co do rozłaki z mężem,to mój mąz pracuje nie daleko miejscowości w której mieszkamy.Więc rozstajemy sie jedynie jak jedzie do pracy.Jak jeszcze bylismy para to pracował w delegacjach,więc nie widzieliśmy sie najwyzej tydzień,ale strasznie teskniłam.Wiec jak niektore z was nie widziały swoich męzów czy partnerów 6 miesiecy to nie zazdroszcze.
Foga wszystkiego naj z okazji rocznicy,duzo miłości 🙂

Dzień dobry Brzusie 😁

Foga najlepsze rocznicowe życzenia dla Was 😘

madalena20 dopieszczasz tą stronkę cudnie 🙂
Mój ostatni Brzucholek jest z 26.04 i tj 23tc 🙂

Eleeza
jak po kontroli?

Miłego dnia Wam życzę 😘