Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

marta-lion napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Napiszecie mi dziewczyny coś o tym kremie na rozstępy (wcześniej pytałam)?
Ja uzywam Perfecta Mama firmy Dax Cosmetics 🙂
Nie zawiódł mnie jeszcze.

Dzięki Marta, zapytam w aptece, bo ja się jeszcze nad gerberem zastanawiałam.

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
Crazzzyyy napisał(a):
hej dziewczyny.....
Przyznam szczerze ze chyba nie nadrobie zaleglosci, ale coś mi sie obiło o oczy o Pati 🥴 wszystko z nia ok?
Ja dzis miałam spotkanie z położną i zpytała mnie czy znam płeć powiedziałam ze tak a ona zeby dac jej zgadnąć....ze niby po biciu serduszka zgadnie...ze jak biegnący koń to dziewczynka a jak pociąg to chlopak 😮 po ciszy wykrzyknęła "Dziewczynka?!" a ja,ze mi mowili ze chlopak 😁 Te wszystkie zabobony i wrózby to smieszne sa ...Mnie wszem i wobec wychodzi ta dziewczynka..ze na slodkie min. mam ochote...ehhhhhh
A i jeszcze się pochwale zakupem.....zopatrzyłam sie z monitorng oddechu 😎 niby nic ale przynaj mniej spac bede spokojnie bo ja zawsze mam schizy..pewnie warowałbym przy lóżeczu dzidzi całą noc i sprawdzała czy oddycha...wiec zakup jak dla mnie słuszny 😉

Crazzzyyy,
co do minitora oddechu mam mieszane uczucia. Też go kupiłam pierwszej córci, no i niestety włączył mi się dwa razy 😞 😞 😞
Najadłam się strachu, kilka siwych włosów mi przybyło, a nie było powodów do obaw.
Teraz też pewnie będę go używać (ale głupia ze mnie baba). Z dwojga złego wolę sobie stresu przysporzyć, niż przeoczyć coś złego, ale trzeba do wszystkiego podchodzić z rozsądkiem.
Również do alarmu włączającego się w środku nocy 😉

Wiecie dziewczynki, ja chyba muszę się odłączyć od świata. W pokoju coraz chłodniej, a kocyk nie jest jednak taki ciepły jak mi się wydawało.
Boję się, że mnie przewieje i jutro będę przeziębiona.
Może w kolejnych dniach będzie ładniej, to wyjdę z laptopem na ławeczkę 😉
Pozdrawiam gorąco.
O jak mi się marzy grzane winko !!!! Idealne na dzisiejszą niepogodę 🤢 🤢 🤢

Ja tez wole jak sie właćzy alarm niz spac i miec schizy czy ok...a co do włączania to sie przyzwyczaiłam bo tu włączaja sie przeciwpozarowe mniej wiecaj co miesiac 😠

Z tego co wiem to idzie go dostać tylko w aptece, to dobrze świadczy chyba. I to dobra firma. Bo jestem pewna, że jak bym niczym się nie smarowała to na 100% mi coś wyjdzie.

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
Pokazuje się jak tylko wrócilismy do domku,żeby znowu nie było że się martwicie 🙂
Pogoda do du....py dlatego postanowiliśmy wrócić.Śnieg też padał podobnie jak u Marty,jakaś masakra,brrrr 😠
Wpadne jeszcze wieczorkiem was poczytać 🙂

Dzień dobry brzucholki 🙂
fajną majówkę mamy , za oknem od samego rana śnieg sypie i nie widać żeby miał zamiar przestać 😮 zresztą widziałam, że aniołek wklejała zdjęcia, więc wiecie jaka u mnie pogoda 😉

ehhh, a jutro do pracy....masakra jak mi sie nie chce 😉

Andzelika napisał(a):

ja używam oliwki z Rossmana Babydream i wg mnie jest rewelacyjna 🙂 noi tania bo 10zł 🙂
kupowałam tez Elancyl, ale cholera drogi jest , bo ponad 100zł 😲 i tez musze poszukać czegos tańszego... ja niestety mam skłonności do rozstepów, bo po okresie dorastania został mi tyłek w paski 😁

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):

ja używam oliwki z Rossmana Babydream i wg mnie jest rewelacyjna 🙂 noi tania bo 10zł 🙂
kupowałam tez Elancyl, ale cholera drogi jest , bo ponad 100zł 😲 i tez musze poszukać czegos tańszego... ja niestety mam skłonności do rozstepów, bo po okresie dorastania został mi tyłek w paski 😁
Hehe dobre tyłek w paski, ale to jak dodatkowy tatuaż 🤪 🤪 🤪

marta-lion napisał(a):
O i pani policjant nam się pojawiła 🙂 🙂 🙂

hehe, no w końcu dorwałam sie do kompa 😉
długi weekend minął na grillowaniu, wczoraj z samego rana pojechaliśmy za Bielsko-Białą do rodzinki, w nocy wróciliśmy, więc dziś pół dnia odsypiałam 😜

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Hehe dobre tyłek w paski, ale to jak dodatkowy tatuaż 🤪 🤪 🤪

Ja na tyłku też mam parę pasków, więc czerwona lampka, bo wiem że mam skłonności 🤢 🤢

Hehe mój mąż postanowił uczcić dzisiejsze święto 🙂
Oto jego 3-majowy bałwan 🤪 🤪 🤪

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/P5030020.jpg[/IMG]

Hehe super bałwan, szkoda że w maju. Jejku to jest aż nie do uwierzenia, jak się patrzy.. 😮 😮 Ja współczuję osobom które wybrały się na majówkę , a tu taki brak pogody...

Andzelika napisał(a):
Hehe super bałwan, szkoda że w maju. Jejku to jest aż nie do uwierzenia, jak się patrzy.. 😮 😮 Ja współczuję osobom które wybrały się na majówkę , a tu taki brak pogody...
Hehe dokładnie. No wiesz to nie brak pogody 🙂 Tylko raczej grudniowa pogoda w maju 🤪 🤪 🤪
A to już masakra 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Świetny ten bałwan 😁

A ja właśnie zjadłam frytki na kolacje i czekam na ostatni odcinek ''Usta usta''.
Dziewczyny u nas powoli zaczynają się białe noce. Na razie ściemnia się koło 23. Dziś kiepsko mi się spało, bo jeszcze się nie przestawiłam. Na szczęście są żaluzje i ciemnie zasłonki.

Marta Racja grudniowa 🤢 Ciekawe ile się utrzyma 😮 😮 U mnie tylko leje na szczęście, biorąc pod uwagę Twoja pogodę 🤢 🤢
InezBiałe noce, czyli w ogóle się nie ściemnia? Ani troszeczkę ??

Andzelika ja przeciw rozstępom stosuję krem z AA z serii Ja i Mama.
Na razie gładziutko a skłonności niestety mam.
A polecano mi też też Pharmaceris albo mocniejszy Mustela.

Marta
bałwan przeagent 🙃