- Mamusia
sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży
hej dziewczynki ja bylam w srode na wizycie. Lakearka na mnie nakrzyczala ze mam zla morfologie i w ogole ze dziecko moze byc niedozywione itd. Ale okazalo sie ze mala wyzy 1000g wiec dobrze. Kazala mi jest malze lososia sardynki mieso z dzika zajaca kaszanke czarny czyli wszytko to czego przez 27 lat do ust nie wzielam bo tego nie lubie. Masakra jakas zdolowala mnie. Dodatkowo kazal mi lykac zelazo a przepisala do zucia. Tylko dzisiaj bylam u dentyski na przegladzie i ona powiedziala zebym raczej tego do zucia nie zula bo potem bede plakala na zmarnowane szkliwo.... Sama juz nie wiem.
Gość
Cześć mamusie!
Wpadłam się z wami przywitać i zabieram się za czytanie zaległości 🤪
Dziś jestem padnięta... M robił porządki w garażu a ja siedziałam w cieniu na fotelu i nie wiedzieć czemu spoaiłam sobie strasznie dekolt i ramiona..... 😮 Dziwne, pierwszy raz spaliłam się w cieniu.... Teraz leżę wysmarowana oliwką i cierpię...
Dziś jestem padnięta... M robił porządki w garażu a ja siedziałam w cieniu na fotelu i nie wiedzieć czemu spoaiłam sobie strasznie dekolt i ramiona..... 😮 Dziwne, pierwszy raz spaliłam się w cieniu.... Teraz leżę wysmarowana oliwką i cierpię...
- Mamusia
Foga napisał(a):
Zazdroszczę Wam tego słoneczka. U mnie od 2 dni leje i ma tak być przez dwa tygodnie 😞 Super, nie?
Cześć mamusie!
Zazdroszczę Wam tego słoneczka. U mnie od 2 dni leje i ma tak być przez dwa tygodnie 😞 Super, nie?
Gość
Inez, to wracaj do kraju 🙂 teraz najlepsza pora na łapanie słońca u Nas 🙂
- Mamusia
_Evelina_ to co to za lekarz... ale dzidzius wazy dobrze to co ona chce od ciebie nie wiem? 🤨 dla pocieszenia ci powiem ze ja tez takich rzeczy co wymienilas tez nie jem 😞 🤢 ale moze kup sobie samo zelazo w aptece a te do zucia jest na recepte czy to jakies inne?
- Mamusia
Ja to już zmykam dziewczynki
Dobranoc.
Dobranoc.
Gość
Dziękuję Wam Kochane za wsparcie!!!
Ojjj dopiero doczłapałam do domu 😞 Kurcze jak pomyślę o tym szpitalu to nie chce mi się w domu siedzieć 😞 Boję się, że długo tam posiedzę. A jak pomyślę, że będę bez moich chłopaków to aż płakać mi się chce. Dobrze, że dzisiaj piątek to jeszcze przez weekend z Wami popiszę na forum bo jak tak z dnia na dzień miałabym tam iść to masakra by była. Ehhh A tak w ogóle to ja nie będę miała dostępu do internetu wiec jedynie sms pozostają. Ja nie wiem jak ja bez Was wytrzymam. Jesteście jak bratnie dusze. I tak szczerze mówiąc uzależniłam się od Was 🙂 Będę myślami z Wami... ale NIE MYŚLCIE SOBIE ŻE SIĘ MNIE POZBYŁYŚCIE...hihihih Marta mi wszystko opowie i jak trzeba będzie Was opierniczyć, że się nie oszczędzacie albo nie dbacie o siebie to ja mam listę telefonów i nie zawaham się jej użyć 🤪 🤪 🤪
Dobranoc!!!!
Ojjj dopiero doczłapałam do domu 😞 Kurcze jak pomyślę o tym szpitalu to nie chce mi się w domu siedzieć 😞 Boję się, że długo tam posiedzę. A jak pomyślę, że będę bez moich chłopaków to aż płakać mi się chce. Dobrze, że dzisiaj piątek to jeszcze przez weekend z Wami popiszę na forum bo jak tak z dnia na dzień miałabym tam iść to masakra by była. Ehhh A tak w ogóle to ja nie będę miała dostępu do internetu wiec jedynie sms pozostają. Ja nie wiem jak ja bez Was wytrzymam. Jesteście jak bratnie dusze. I tak szczerze mówiąc uzależniłam się od Was 🙂 Będę myślami z Wami... ale NIE MYŚLCIE SOBIE ŻE SIĘ MNIE POZBYŁYŚCIE...hihihih Marta mi wszystko opowie i jak trzeba będzie Was opierniczyć, że się nie oszczędzacie albo nie dbacie o siebie to ja mam listę telefonów i nie zawaham się jej użyć 🤪 🤪 🤪
Dobranoc!!!!
Gość
Ja też was zegnam
DOBRANOC 😉
DOBRANOC 😉
Gość
mnie tez całe popołudnie nie było,pogoda była super,wiec wybylismy z mężem 🙂A teraz coś czuje,że burza idzie,bo zaczyna grzmieć 😠
Moniq1984, bardzo ładny wózek 🙂 🙂A ja nadal nie mam wybranego,musze zaczac sie rozglądac.
magdalena trzymam za ciebie i maleństwo kciuki
evelina nie nerwuj sie,dzidzia na pewno dobrze waży,a ten lekarz na prawde jakis dziwny 🥴
jo-aneczka te sukienki bardzo ladne,ttylko mi troszke szkoda kasy,i w niedziele chce pojechac z męzem na zakupy,moze uda mi sie cos tańszego znaleśc 🙂
idę sie wykapac,postaram sie tu jeszcze zajrzeć 🙂
Moniq1984, bardzo ładny wózek 🙂 🙂A ja nadal nie mam wybranego,musze zaczac sie rozglądac.
magdalena trzymam za ciebie i maleństwo kciuki
evelina nie nerwuj sie,dzidzia na pewno dobrze waży,a ten lekarz na prawde jakis dziwny 🥴
jo-aneczka te sukienki bardzo ladne,ttylko mi troszke szkoda kasy,i w niedziele chce pojechac z męzem na zakupy,moze uda mi sie cos tańszego znaleśc 🙂
idę sie wykapac,postaram sie tu jeszcze zajrzeć 🙂
Gość
_Evelina_
ja też nie jadam tych specjałów...a na przykład łososia czytałam, że nie powinnyśmy wcinać 😉
Poza tym skąd przeciętny człowiek ma dziczyznę wytrzasnąć...hallo...
marta-lion wysłałam wiadomość 😉
Madziu ja wierzę, że nie na długo zagościsz w szpitalu
i wrócisz do nas zdrowa, spokojna i uśmiechnięta 😘
Dobranoc Brzusie 😘
ja też nie jadam tych specjałów...a na przykład łososia czytałam, że nie powinnyśmy wcinać 😉
Poza tym skąd przeciętny człowiek ma dziczyznę wytrzasnąć...hallo...
marta-lion wysłałam wiadomość 😉
Madziu ja wierzę, że nie na długo zagościsz w szpitalu
i wrócisz do nas zdrowa, spokojna i uśmiechnięta 😘
Dobranoc Brzusie 😘
Gość
Doczytałam,,,,,,,,
Madalena, trzymam kciuki za Was i wierzę, że nie będziecie długo w tym szpitalu, uszy do góry 🙂
Evelina........ ciekawe pomysły ma Twoja pani doktor, małże, dziczyzna...........same rarytasy..... 😉 Nie ma innego wyjścia..musisz chyba swojego m do koła łowieckiego zapisać i co weekend będziecie wędzić kiełbachę z dzika 🙂)))
Madalena, trzymam kciuki za Was i wierzę, że nie będziecie długo w tym szpitalu, uszy do góry 🙂
Evelina........ ciekawe pomysły ma Twoja pani doktor, małże, dziczyzna...........same rarytasy..... 😉 Nie ma innego wyjścia..musisz chyba swojego m do koła łowieckiego zapisać i co weekend będziecie wędzić kiełbachę z dzika 🙂)))
Gość
No nic kochane, spadam, bo jutro zjazd na studiach........ niestety...
Dobranoc Brzusie papapapa
Dobranoc Brzusie papapapa
- Mamusia
Dziewczynki ja wpadłam tylko sie pożegnać i powiedzieć dobranoc 😘
Madalena trzymaj się i na pewno szybciutko wrócisz do domku i do nas na brzuszka. Pamiętaj że jesteśmy z Tobą. Buziaki dla wszystkich mam i maluszków 😘 🙂
Madalena trzymaj się i na pewno szybciutko wrócisz do domku i do nas na brzuszka. Pamiętaj że jesteśmy z Tobą. Buziaki dla wszystkich mam i maluszków 😘 🙂
- Mamusia
Ja też mówię
D O B R A N O C 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
D O B R A N O C 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
- Mamusia
Ja też wpadłam żeby Wam powiedzieć:
DOBRANOC
DOBRANOC
Gość
madalena20 napisał(a):
Hih, madalena, my już to wiemy, że się nie zawahasz 😉
Co do tego nie mamy żadnej wątpliwości 😉
Buziaczki i dobrej nocy życzę tobie i wszystkim mamusiom
Dziękuję Wam Kochane za wsparcie!!!
Dobranoc!!!!
Hih, madalena, my już to wiemy, że się nie zawahasz 😉
Co do tego nie mamy żadnej wątpliwości 😉
Buziaczki i dobrej nocy życzę tobie i wszystkim mamusiom
- Mamusia
Magdalena trzymaj sie grunt to pozytywne myslenie.
DOBRANOC.
DOBRANOC.
Gość
ok,ja tez uciekam,dobranoc brzuszki 🙂
Gość
halo brzuszki, wpadłam tylko na chwile nadrobić zaległości... dziś cały dzien spędziłam na uczelni, wróciłam przed 20. Posiedziałam troszkę na grillu i teraz mykam lulu, bo jutro znowu cały dzięn na uczelni... Tak więc dobranoc i kolorowych snów zyczę 🙂
- Mamusia
Jo-aneczka jesli chodzi o posciel to Daniela przysylala link i ja zamierzam tez taka zamawiac...cena mala a zestaw fajny
http://allegro.pl/posciel10-el-120x90-producent-czarkaz-i1604412218.html moze wzory nie sa takie piekne jak te z kubusiem ale za taka cene to mysle ze warto...
my wrocilismy od znajomych, nogi tak mnie bolaly ze az piety piekly 😮 😮 dziwne uczucie.... i tylko marzylam o prysznicu a tu...BRAK WODY... zimna kroplami tylko leciala... 😠 😠 😠
pewnie wszystkie juz spicie wiec do jutra i spokojnej nocki!!
http://allegro.pl/posciel10-el-120x90-producent-czarkaz-i1604412218.html moze wzory nie sa takie piekne jak te z kubusiem ale za taka cene to mysle ze warto...
my wrocilismy od znajomych, nogi tak mnie bolaly ze az piety piekly 😮 😮 dziwne uczucie.... i tylko marzylam o prysznicu a tu...BRAK WODY... zimna kroplami tylko leciala... 😠 😠 😠
pewnie wszystkie juz spicie wiec do jutra i spokojnej nocki!!
- Mamusia
Paninka jeszcze wszystkie nie spimy. 🙂 Przeciez to moja pora 😁 😁 😁 😁 😁
Humorek wrócił do normy po gimnastyce i bliskości Krzysia 🤪 🤪 🤪 😜 😜 😜 😜 Niunia w brzuszku się rozciąga i buszuje na wszsytkie strony. 🙂
Madziu na pewno wszysko dobrze sie skończy i wrócisz szybko do domciu, no i do Nas oczywiście 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Dobranoc Kobitki, do jutra pa pa 🙂 🙂 🙂
Humorek wrócił do normy po gimnastyce i bliskości Krzysia 🤪 🤪 🤪 😜 😜 😜 😜 Niunia w brzuszku się rozciąga i buszuje na wszsytkie strony. 🙂
Madziu na pewno wszysko dobrze sie skończy i wrócisz szybko do domciu, no i do Nas oczywiście 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Dobranoc Kobitki, do jutra pa pa 🙂 🙂 🙂
- Mamusia
Dzień Dobry Mamcie
Ja juz na nozlach i to wyspana 🙂 zycze wszystkim milego dnia 🙂 :*
Ja juz na nozlach i to wyspana 🙂 zycze wszystkim milego dnia 🙂 :*

Rekomendowane odpowiedzi
Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku
2077
2060
Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku
Diviana 2077 postów
Paninka 2060 postów
Gość
Już sobie zapisuję namiary na tą aukcję, żeby nie było tak jak z tą stronką od Pati.
A do Pati to chyba es-a napiszę i zapytam 😉
Gość
To ja się rozpędziłam i pytam o wszystko 🤪 🤪 🤪
Czuję już brzemię odpowiedzialności, od jutra 30 tydzień a wyprawki brak 😞