Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Inez napisał(a):
Dziewczyny to co ja wczoraj zjadłam przechodzi wszelkie pojęcie.
Najpierw na obiadek super kwaśną ogórkową, potem dwa jabłka, odczekałam dwadzieścia minut i zjadłam chipsy solone, potem znowu zupę, potem kanapki z dżemem, potem kanapki z pasztetem i sosem czosnkowym a na sam koniec znowu jabłka. No buzia mi się normalnie nie zamykała 😲

ja wczoraj jadlam loda smietankowego a zamiast patyczka uzywalam do niego grubych chipsow solonych... jak m. z kolega na mnie patrzyli to myslalam ze pawia puszcza a mi tak ten slony smak ze slodkim sie komponowal ze nie moglam sie powstrzymac 🤪 🤪

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

madalena20 najważniejsze, że zajmą się Tobą porządnie 🙂
A nasze kciuki i wsparcie masz zapewnione 😘

moniq1984
jak tylko czujesz Dzidzię to nie ma się czym martwić 🙂
To, że spokojniej-takie pewnie ma dzień 😉

Paninka
brawa dla Ciebie 😘

• Mamusia
moniq1984 napisał(a):
A JA SIE MARTWIE BO MOJA MALUTKA OD WCZORAJ STRASZNIE SPOKOJNA NAWET PRZY MUZYCE NIE SZALEJE 😞 😞

Ja też zauważyłam, że z aktywnością mojego malucha jest różnie. Dzisiaj np. mniej. Ale wydaje mi się, że jest to może spowodowane pogodą, dzisiaj u nas upał - więc jak ja jestem zmęczona to ono może też 🙂

• Mamusia
madalena ja tez mocno, z calej sily trzymam kciuki za Ciebie i Twojego bobaska...z takim wsparciem nic Wam nie grozi 😘 😘 😘

moniq1984 moim zdaniem nie musisz sie martwic moja mala tez jednego dnia bryka jak szalona a drugiego leniuchuje... 🙃

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Inez napisał(a):
Dziewczyny to co ja wczoraj zjadłam przechodzi wszelkie pojęcie.
Najpierw na obiadek super kwaśną ogórkową, potem dwa jabłka, odczekałam dwadzieścia minut i zjadłam chipsy solone, potem znowu zupę, potem kanapki z dżemem, potem kanapki z pasztetem i sosem czosnkowym a na sam koniec znowu jabłka. No buzia mi się normalnie nie zamykała 😲

ja wczoraj jadlam loda smietankowego a zamiast patyczka uzywalam do niego grubych chipsow solonych... jak m. z kolega na mnie patrzyli to myslalam ze pawia puszcza a mi tak ten slony smak ze slodkim sie komponowal ze nie moglam sie powstrzymac 🤪 🤪

O rany dziewczyny hehe 🤪 🤪 🤪
niezłe jesteście 🤪 🤪
No ja jeszcze tak nie miałam

• Mamusia
Mam nadz, że macie racje 🙂 oby jutro sie rozruszała 🙂 w końcu mamusia sie o nią martwi 🙂
A kupiłam dziś wózek i fotelik - strasznie mi sie podoba 🙂 🙂 🙂mojemu też 🙂a jutro łóżeczko i materacyk 🙂 a cała reszta (ubranka, wanienka) dopiero w czerwcu po wypłacie 😞

• Mamusia
no to jestem na chwilkę 🙂
magdalena trzymaj się dużo zdrówka dla was 🙂
A ja dziś dostałam przesyłkę od kuzynki z całą masą ubranek i nie tylko więc znów mi conieco do kupienia odpadnie 🙂
Jutro jedziemy kupić wózek i do szkoły rodzenia więc czeka mnie dzień pełen wrażeń 🙂

lydziaa84 napisał(a):

Jutro jedziemy kupić wózek i do szkoły rodzenia więc czeka mnie dzień pełen wrażeń 🙂

Jedo? W jakiej cenie znaleźliście ofertę?

• Mamusia
mapa napisał(a):
moniq1984 pochwal się wózeczkiem 😉

bardzo chetnie wrzuciłabym foteczki, ale wózek stoi u babci w pokoju, bo u nas tak troche mało miejsca 😞http://www.coneco.pl/index.php?go=toledo nr wózka 04 🙂 i nie drogo wg mnie 995zł dałam za niego 🙂
http://www.coneco.pl/index.php?go=toledo 04 kolor

• Mamusia
moniq1984 napisał(a):
mapa napisał(a):
moniq1984 pochwal się wózeczkiem 😉

bardzo chetnie wrzuciłabym foteczki, ale wózek stoi u babci w pokoju, bo u nas tak troche mało miejsca 😞http://www.coneco.pl/index.php?go=toledo nr wózka 04 🙂 i nie drogo wg mnie 995zł dałam za niego 🙂
http://www.coneco.pl/index.php?go=toledo 04 kolor

bardzo ladny 🙂

moniq1984 napisał(a):
Hej mamusie ja z takim pytaniem, choć już była o tym mowa pewnie, gryka czy kokos na początek dla dzidzi?? 😮

Więc tak kiedyś słyszałam-czytałam że dopóki maluszek nie wstaje dobrze jest by spał na gryce, jest bardziej nierówna, ale podobno lepiej układa sie do kręgosłupa. Potem jak zaczyna wstawać w łóżeczku materac nalezy przełożyc na strone kokos, jest sztywniejsza, na gryce trudno utrzymac równowagę. Hehe u mnie mimo że mam materac kokos-pianka-gryka Majka od poczatku spała na kokosie.

marta-lion napisał(a):
Mapa a ty byłaś na wizycie? Napisz mi co i jak.

Byłam, byłam...i już zażyłam pierwszą dawkę leku 😞
Później Ci dokładnie wszystko opisze.