Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):
Diviana jesli chodzi o lenistwo kocie to powiem Ci, że moja kotka poluje tylko i wyłącznie na motylki 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Żadne ptaki ani inne żyjątka jej nie interesuja tylko motylki 🤢 🤢 🤢 Chwilke sie pobawi a jak zobaczy ze motylek juz nie może latac bo ma obskubane skrzydełka to zostawia go na pastwe losu i idzie szukac następnego 🙃

Mój się dziś porywał na gołębie z balkonu ale o okno się rozbił dwa razy 🤪 😮 🤪 więc myślę że tam będzie miał wesoło

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Diviana napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Diviana jesli chodzi o lenistwo kocie to powiem Ci, że moja kotka poluje tylko i wyłącznie na motylki 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Żadne ptaki ani inne żyjątka jej nie interesuja tylko motylki 🤢 🤢 🤢 Chwilke sie pobawi a jak zobaczy ze motylek juz nie może latac bo ma obskubane skrzydełka to zostawia go na pastwe losu i idzie szukac następnego 🙃

Mój się dziś porywał na gołębie z balkonu ale o okno się rozbił dwa razy 🤪 😮 🤪 więc myślę że tam będzie miał wesoło

To nie jest z nim jeszcze tak źle jak z moim nygusem 😁 😁

• Mamusia
Diviana napisał(a):
marta-lion napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Dziewczynki, wam tez nie raz drętwieją palce u rąk???? Dzisiaj mi się to zaczęło, może coś z krążeniem 🥴 🥴 🥴

Aniołek ja już kiedyś o tym pisałam. Mi też czasem drętwiały nie tylko palce, ale np cała lewa strona, łacznie z językiem w ustach. Mówiłam lekarce i ona mi powiedziała że czasem tak bywa. Dziecko uciska poprostu jakiś nerw i stąd te odrętwienia. Maluch zmieni pozycję i problem zniknie. I faktycznie od jakiegoś czasu mam z tym spokój.

Mi też drętwieją szczególnie u lewej ręki, albo cała lewa ręka.

Dzięki Martusia bo juz sie martwiłam, że może cos z krążeniem u mnie nie tak 🙂

Diviana Dom super! A w kocie to się zakochałam 😁 A to kot, czy kotka? i jak się wabi? 😁
My mamy Frediego, niedawno skończył rok.

A w 'domu rodzinnym' mam kota, który ma już 15 lat! 😁

Diviana napisał(a):
agusiakowalczyk śliczne te Twoje zwierzaki 🙂 a ten starszy jakie ma oczy niesamowite 🙂Nasz bieluch to dziewczynka i nazywa się Lara
No to pięknie by wyglądały, Twoja Lara i mój Fredi 🙂 Cała biała i cały czarny 😁 hehehehe ...ale dzieci to już z tego nie będzie 😜
A ten starszy, to faktycznie ma super oczy, w błysku flesza właśnie są takie turkusowe 😁
Obejrzałam sobie do końca zdjęcia - super domek! 🙂
Ja to całe życie w bloku i teraz też w bloku... I bałabym się w domu mieszkać... 😞 ...bo jakbym została sama - to bym zbzikowała, ze zaraz ktoś mnie napadnie! 😮 wiem, wiem-głupie-ale jak na razie to tak mam. Może kiedyś mi się to zmieni 🙂

diviana, p0xia i pewnie większość dziewczyn 🙂 Ja kocham wieś, moja mama pochodzi ze wsi, całe dzieciństwo non stop jeździliśmy na wieś 🙂 kocham zwierzątka, jak zamieszkaliśmy w swoim M, to okazało się, ze uwielbiam też roślinki 🙂 ...ale mam jakiś taki głupi lęk... nawet w mieszkaniu, jak zostawałam sama, a jeszcze nie było kota, to się bałam... 😞 że ktoś mi wejdzie przez balkon hehe 😜 chyba mam za bardzo wybujałą fantazję 😉

lydziaa84 napisał(a):
cześć- wpadam na chwilkę się przywitać 🙂
Dziś u mnie taki ładny dzionek- tylko za ciepło, w domu wysiedzieć nie mogę 🙂
Zamówiłam wreszcie wózek- będzie za 4-5 tygodni 🙂
4-5 tygodni? takie są terminy?
To my też będziemy musieli w końcu zamówić! ...bo jeszcze nie zdąży przyjść na czas i dopiero będzie klops! 😲
Dzisiaj się przenoszę do mamy 😜 a właściwie do brata, bo mamy nie ma, w sanatorium się regeneruje 😁 Jutro mam glukozę 🙂 i może uda mi się zrobić usg 🙂 Specjalnie wzięłam sobie wolne w pracy, więc mam nadzieję, ze wszystko pójdzie mi po myśli 🙂 A w mieszkaniu podobno już wymienili elektrykę i łatają dziury... 😉

marta-lion napisał(a):
agusiakowalczyk napisał(a):
.... chyba mam za bardzo wybujałą fantazję 😉

Hehe scenariusze pisz 🤪 🤪 🤪
Kiedyś myślałam o książkach 😜 hehe ...ale u mnie to słomiany zapał 😉 niestety... albo stety... 🙃

• Mamusia
na pewno to zgaga !! bo mnie tez teraz meczy .. fuj 😞 okropne swinstwo.. myslalam ze nie bedzie tak zle ... ale sie pomylilam .. na szczescie mam to juz za soba, i oby winiki byly dobre bo drugi raz, tym razem 75g nie znioosee !! 😞

• Mamusia
p0xia napisał(a):
na pewno to zgaga !! bo mnie tez teraz meczy .. fuj 😞 okropne swinstwo.. myslalam ze nie bedzie tak zle ... ale sie pomylilam .. na szczescie mam to juz za soba, i oby winiki byly dobre bo drugi raz, tym razem 75g nie znioosee !! 😞

ja też mam nadzieję, że będzie ok. A jak na złość dzień przed badaniem najadłam się winogron 🤢 zapomniałam się

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
p0xia napisał(a):

ja też mam nadzieję, że będzie ok. A jak na złość dzień przed badaniem najadłam się winogron 🤢 zapomniałam się

przez noc napewno ci sie wszystko wyrownało 😉

Agusia co do wózków to ja bym radziła zamówić. Ja z Majką się przejechałam troszkę, też mi powiedzieli że 4-5 tygodni. Więc zamówiłam 6 tygodni przed terminem porodu. Majka się urodziła (bo wyszła szybciej hehe 🤪:woohoo 🙂 a wózka nie było. Jak się okazało czekałam na wózek 9 tygodni bo podobno kolor chodzliwy zamówiłam 😮 😮 😮 Pierwszy spacer odbyliśmy jak Majka miała ponad miesiąc.