Diviana byłam ostatnio na targowej tam jest taki sklep dla kobiet w ciąży bardzo fajny kupiłam sobie kilka rzeczy, i spodenki które mi się zepsuły po godzinie chodzenia dałam je do reklamacji.
Mają tam biustonosze do karmienia alles i inne kolorowe będę tam kupować cenę mają przystępną poniżej 80zł.
Agusia a doszły do Ciebie kolczyki? Bo do Marty tak a wysyłałam razem, ale mogłam czegoś nie doczytać.
Diviana - a wysyłałaś poleconym? 🙂 Wczoraj listonosz zostawił mi awizo, więc dzisiaj pójdę na pocztę - może to TO? 😁 Jakiś leniwy ten listonosz chyba, bo przez cały dzień był u nas w mieszkaniu mój tata i malował.... i nikt nie dzwonił... A wieczorem zobaczyłam to awizo... 🤢 Jak mieszkałam z mamą i bratem jeszcze to moim listonoszem był mój kolega z klasy z podstawówki! 😁 i zawsze, jak było cos do nas to wcześniej pisał mi smsa albo dzwonił 😁 hehe
Ojej lydziaa no to nie za wesoło nowe auto poobijane 🤢 A ja dopiero do Ciebie się dowiaduję o tym mega gradzie.... 🤢
Ja mam znowu doła...kolejne opłaty do zrobienia, panele by się przydało do domu kupić no i muszę mieć tylko na same panele 1500zł a nie są one cenowo z górnej półki.... podłamałam się skąd na to wszystko kasy wziąć ?? już myślałam o jakiejś pożyczce no ale wemze np.4tys a drugie tyle trzeba spłacić dodatkowo.............eeeeeeeeeee
Diviana byłam ostatnio na targowej tam jest taki sklep dla kobiet w ciąży bardzo fajny kupiłam sobie kilka rzeczy, i spodenki które mi się zepsuły po godzinie chodzenia dałam je do reklamacji.
Mają tam biustonosze do karmienia alles i inne kolorowe będę tam kupować cenę mają przystępną poniżej 80zł.
o - to i ja się przejdę tam! A w którym miejscu na Targowej? A jak Ci się zepsuły te spodenki? 😁🙃
agusiakowalczyk hehe widać, że nie pochodzisz ze wsi hehe i nie masz działki 😜😜😜 Chodziłam na rembielińską na siłownie ale musiałam się wypisać 😉 w sumie mam do ciebie niedaleko.
yyyy.... no właśnie... takie COŚ to ja widziałam.... ale nie wiedziałam, ze to można dawać do ciasta?! 😁 hehe no ale teraz czuję się oświecona i na pewno coś z tego rabarbaru zrobię 😁
yyyy.... no właśnie... takie COŚ to ja widziałam.... ale nie wiedziałam, ze to można dawać do ciasta?! 😁 hehe no ale teraz czuję się oświecona i na pewno coś z tego rabarbaru zrobię 😁
Takie badyle 😁😁 Ale mają taki pyszny kwaśny smak, a z ciastem to są wyśmienite 😁😁 Ja to zawsze z ciasta zjem tylko ten rabarbar 😁😁 Kompot też jest bardzo dobry, moja babcia zawsze robi, bo ma to w ogródku 😜🙂🙂
Agusia a doszły do Ciebie kolczyki? Bo do Marty tak a wysyłałam razem, ale mogłam czegoś nie doczytać.
Diviana - a wysyłałaś poleconym? 🙂 Wczoraj listonosz zostawił mi awizo, więc dzisiaj pójdę na pocztę - może to TO? 😁 Jakiś leniwy ten listonosz chyba, bo przez cały dzień był u nas w mieszkaniu mój tata i malował.... i nikt nie dzwonił... A wieczorem zobaczyłam to awizo... 🤢 Jak mieszkałam z mamą i bratem jeszcze to moim listonoszem był mój kolega z klasy z podstawówki! 😁 i zawsze, jak było cos do nas to wcześniej pisał mi smsa albo dzwonił 😁 hehe
o - to i ja się przejdę tam! A w którym miejscu na Targowej? A jak Ci się zepsuły te spodenki? 😁🙃
Dziewczyny to może najpierw się na lody umówimy a potem zakupy 🤪 albo w odwrotnej kolejności 🙂
targowa 2 koło teatru i stadionu.
http://www.9fashion.pl/odziez-ciazowa/katalog.html
a tu link z ich ciuchami nie maja wszystkich ale sa te spodenki po lewej takie niby dżinsowe, one mają guziki metalowe można je podwinąć i zapiąć, żeby były krótkie i jak zapięłam to się potem nie trzymało.
jolajola a własnie, ze moja rodzina pochodzi ze wsi 😜 i całe życie wyjeżdzałam na większość wakacji na wieś 🙂 tylko, ze oni jakoś nie uprawiali rabarbaru.... 😞 No ale nic straconego! Jeszcze nadrobię! 😁 Lydziaa masz rację.... ale samochodu żal.. Ja mam już starsze Seicento i jakby mi grad je zniszczył, to bym rozpaczała... 😞 ...to co dopiero nowy.... 🤨 Daniela Masz rację z tą pożyczką... 🤨 jak nie musicie, to nie bierzcie... powoli, powoli się urządzicie... My kupiliśmy mieszkanie w zeszłym roku, tylko je odswieżyliśmy. Remont łazienki zrobiliśmy w styczniu, a przedpokoju robimy teraz... także powoli, powoli...
Aneczkare Mi się wydaje, że pieniądze na 18 to chyba najlepsze, bo Ona już na pewno ma zaplanowane co sobie kupi. A na prezent ja bym się cieszyła z jakiejś fajnej lepszej oryginalnej torebki, no chyba, że dziewczyna w nich nie chodzi. Ja bym się z ciuchów najbardziej cieszyła, ale nie wiadomo czy w gust trafisz. 🙂
Co do kasy to wiem ze byłby to najlepszy prezent,ale jak ja miałam 18-nastke to tez prosiłam ich o pieniązki,a kupili mi taka badziewna koszulke do spania,wiec stwierdziam,ze nie bede sie wysilac i kupię cos.tylko nie wiem co??
oj remonty pochłaniają kasę- ja to przeżywałam w zeszłym roku. A dom to w ogóle skarbonka bez dna. Jak się wyremontuje to za chwilę przydało by się odmalować jeden, drugi i kolejny pokój :/
Aneczkare Mi się wydaje, że pieniądze na 18 to chyba najlepsze, bo Ona już na pewno ma zaplanowane co sobie kupi. A na prezent ja bym się cieszyła z jakiejś fajnej lepszej oryginalnej torebki, no chyba, że dziewczyna w nich nie chodzi. Ja bym się z ciuchów najbardziej cieszyła, ale nie wiadomo czy w gust trafisz. 🙂
Co do kasy to wiem ze byłby to najlepszy prezent,ale jak ja miałam 18-nastke to tez prosiłam ich o pieniązki,a kupili mi taka badziewna koszulke do spania,wiec stwierdziam,ze nie bede sie wysilac i kupię cos.tylko nie wiem co??
jolajola a własnie, ze moja rodzina pochodzi ze wsi 😜 i całe życie wyjeżdzałam na większość wakacji na wieś 🙂 tylko, ze oni jakoś nie uprawiali rabarbaru.... 😞 No ale nic straconego! Jeszcze nadrobię! 😁 Lydziaa masz rację.... ale samochodu żal.. Ja mam już starsze Seicento i jakby mi grad je zniszczył, to bym rozpaczała... 😞 ...to co dopiero nowy.... 🤨 Daniela Masz rację z tą pożyczką... 🤨 jak nie musicie, to nie bierzcie... powoli, powoli się urządzicie... My kupiliśmy mieszkanie w zeszłym roku, tylko je odswieżyliśmy. Remont łazienki zrobiliśmy w styczniu, a przedpokoju robimy teraz... także powoli, powoli...
Agusia tylko chodzi o to że to nie jest nawet mieszkanie do remontu tylko do kapitalnego remontu. Tam nie było okien, ścian, nic gołe cegły. I teraz jakby robimy wszystko od nowa....kasa się skurczyła a tu jeszcze podlogi trzeba zrobić, sufity dokończyć no i pogłaskać ściany bo juz tam coś na nich jest. Dół, dół, dół.... a za 2,5mca ma się urodzić Antoninka aż mnie żołądek boli z tego wszystkiego 🤢
Diviana To tym bardziej dzisiaj się postaram odebrać, bo jużsię nie mogę doczekać! 😁😁 I bardzo dobry pomysł z lodami i zakupami! 😁 Ja jestem ZA 🙂 Tylko ze mną to ciężko się teraz umówić, bo jeszcze pracuję, a do tego ten remont...
Daniela bardzo dobrze Cię rozumiem, my panele kupowaliśmy na promocji były po 19 zł i AC4 i nie wyglądają wcale źle, dla mnie tam nie ma różnicy pomiędzy nimi a takimi za 40 zł ale ja się nie znam. I najtańsze są w Lerloy Merlin, naprawdę bo obszukałam wszystkie możliwe sklepy.
To kup Jej piżamę jakąś fajną 🙂 Wykorzystać, wykorzysta 🙂 Nie wysilisz się, a skoro oni dali Ci jakąś marną koszulkę, to Ty kup troszkę lepszą, nie będą mieli co narzekać skoro sami dali taki prezent hehe 😜🙂🙂 Albo, jak pisałam torebkę, bądź jakiś ciuch. A w taki wypadku ja bym się nie przejmowała czy Jej się spodoba 😁 Z pustymi rękami nie przyjdziesz 🙂
A i ja dostałam od ciotki zamiast kwiatów, to jedną różę poobwieszaną smoczkami dziecięcymi 😁 Takimi najtańszymi, ale efekt zrobił na wszystkich wrażenie. Tyle, że róża sztuczna mu być 🙂🙂🙂😜
Daniela bardzo dobrze Cię rozumiem, my panele kupowaliśmy na promocji były po 19 zł i AC4 i nie wyglądają wcale źle, dla mnie tam nie ma różnicy pomiędzy nimi a takimi za 40 zł ale ja się nie znam. I najtańsze są w Lerloy Merlin, naprawdę bo obszukałam wszystkie możliwe sklepy.
popieram. I warto patrzeć na promocje. Nam właśnie się spodobały takie z promocji w Leroyu i sprawdzaliśmy w necie wszystkie opinie i inne sklepy i wyszło na to, ze to naprawdę dobrej jakości panele w bardzo niskiej cenie.
Tak samo kupiliśmy teraz gres do przedpokoju. Szukałam po necie nie wiadomo ile, a pojechaliśmy do Leroya i okazało się, ze te co miałam wypisane, jako sensowne, są w promo - to się nie zastanawialiśmy.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
lydziaa84
szkoda tym bardziej, że niedawno nowy kupili :/ ale najważniejsze, że domu nie podlało-to by była dopiero strata
jolajola81
Gość
Gość
Diviana - a wysyłałaś poleconym? 🙂 Wczoraj listonosz zostawił mi awizo, więc dzisiaj pójdę na pocztę - może to TO? 😁 Jakiś leniwy ten listonosz chyba, bo przez cały dzień był u nas w mieszkaniu mój tata i malował.... i nikt nie dzwonił... A wieczorem zobaczyłam to awizo... 🤢
Jak mieszkałam z mamą i bratem jeszcze to moim listonoszem był mój kolega z klasy z podstawówki! 😁 i zawsze, jak było cos do nas to wcześniej pisał mi smsa albo dzwonił 😁 hehe
Gość
Ja mam znowu doła...kolejne opłaty do zrobienia, panele by się przydało do domu kupić no i muszę mieć tylko na same panele 1500zł a nie są one cenowo z górnej półki.... podłamałam się skąd na to wszystko kasy wziąć ?? już myślałam o jakiejś pożyczce no ale wemze np.4tys a drugie tyle trzeba spłacić dodatkowo.............eeeeeeeeeee
Gość
o - to i ja się przejdę tam! A w którym miejscu na Targowej? A jak Ci się zepsuły te spodenki? 😁 🙃
jolajola81
Chodziłam na rembielińską na siłownie ale musiałam się wypisać 😉 w sumie mam do ciebie niedaleko.
Gość
Gość
Takie badyle 😁 😁 Ale mają taki pyszny kwaśny smak, a z ciastem to są wyśmienite 😁 😁 Ja to zawsze z ciasta zjem tylko ten rabarbar 😁 😁 Kompot też jest bardzo dobry, moja babcia zawsze robi, bo ma to w ogródku 😜 🙂 🙂
Diviana
Poleconym, więc to pewnie to i nie zginęło 🙂
Diviana
Dziewczyny to może najpierw się na lody umówimy a potem zakupy 🤪 albo w odwrotnej kolejności 🙂
jolajola81
targowa 2 koło teatru i stadionu.
http://www.9fashion.pl/odziez-ciazowa/katalog.html
a tu link z ich ciuchami nie maja wszystkich ale sa te spodenki po lewej takie niby dżinsowe, one mają guziki metalowe można je podwinąć i zapiąć, żeby były krótkie i jak zapięłam to się potem nie trzymało.
Gość
Lydziaa masz rację.... ale samochodu żal.. Ja mam już starsze Seicento i jakby mi grad je zniszczył, to bym rozpaczała... 😞 ...to co dopiero nowy.... 🤨
Daniela Masz rację z tą pożyczką... 🤨 jak nie musicie, to nie bierzcie... powoli, powoli się urządzicie... My kupiliśmy mieszkanie w zeszłym roku, tylko je odswieżyliśmy. Remont łazienki zrobiliśmy w styczniu, a przedpokoju robimy teraz... także powoli, powoli...
Gość
lydziaa84
lydziaa84
a może coś z biżuterii
Gość
Agusia tylko chodzi o to że to nie jest nawet mieszkanie do remontu tylko do kapitalnego remontu. Tam nie było okien, ścian, nic gołe cegły. I teraz jakby robimy wszystko od nowa....kasa się skurczyła a tu jeszcze podlogi trzeba zrobić, sufity dokończyć no i pogłaskać ściany bo juz tam coś na nich jest. Dół, dół, dół.... a za 2,5mca ma się urodzić Antoninka aż mnie żołądek boli z tego wszystkiego 🤢
Gość
I bardzo dobry pomysł z lodami i zakupami! 😁 Ja jestem ZA 🙂 Tylko ze mną to ciężko się teraz umówić, bo jeszcze pracuję, a do tego ten remont...
Diviana
Gość
To kup Jej piżamę jakąś fajną 🙂 Wykorzystać, wykorzysta 🙂 Nie wysilisz się, a skoro oni dali Ci jakąś marną koszulkę, to Ty kup troszkę lepszą, nie będą mieli co narzekać skoro sami dali taki prezent hehe 😜 🙂 🙂 Albo, jak pisałam torebkę, bądź jakiś ciuch. A w taki wypadku ja bym się nie przejmowała czy Jej się spodoba 😁 Z pustymi rękami nie przyjdziesz 🙂
A i ja dostałam od ciotki zamiast kwiatów, to jedną różę poobwieszaną smoczkami dziecięcymi 😁 Takimi najtańszymi, ale efekt zrobił na wszystkich wrażenie. Tyle, że róża sztuczna mu być 🙂 🙂 🙂 😜
Gość
popieram. I warto patrzeć na promocje. Nam właśnie się spodobały takie z promocji w Leroyu i sprawdzaliśmy w necie wszystkie opinie i inne sklepy i wyszło na to, ze to naprawdę dobrej jakości panele w bardzo niskiej cenie.
Tak samo kupiliśmy teraz gres do przedpokoju. Szukałam po necie nie wiadomo ile, a pojechaliśmy do Leroya i okazało się, ze te co miałam wypisane, jako sensowne, są w promo - to się nie zastanawialiśmy.