Diviana byłam ostatnio na targowej tam jest taki sklep dla kobiet w ciąży bardzo fajny kupiłam sobie kilka rzeczy, i spodenki które mi się zepsuły po godzinie chodzenia dałam je do reklamacji.
Mają tam biustonosze do karmienia alles i inne kolorowe będę tam kupować cenę mają przystępną poniżej 80zł.
Agusia a doszły do Ciebie kolczyki? Bo do Marty tak a wysyłałam razem, ale mogłam czegoś nie doczytać.
Diviana - a wysyłałaś poleconym? 🙂 Wczoraj listonosz zostawił mi awizo, więc dzisiaj pójdę na pocztę - może to TO? 😁 Jakiś leniwy ten listonosz chyba, bo przez cały dzień był u nas w mieszkaniu mój tata i malował.... i nikt nie dzwonił... A wieczorem zobaczyłam to awizo... 🤢 Jak mieszkałam z mamą i bratem jeszcze to moim listonoszem był mój kolega z klasy z podstawówki! 😁 i zawsze, jak było cos do nas to wcześniej pisał mi smsa albo dzwonił 😁 hehe
Ojej lydziaa no to nie za wesoło nowe auto poobijane 🤢 A ja dopiero do Ciebie się dowiaduję o tym mega gradzie.... 🤢
Ja mam znowu doła...kolejne opłaty do zrobienia, panele by się przydało do domu kupić no i muszę mieć tylko na same panele 1500zł a nie są one cenowo z górnej półki.... podłamałam się skąd na to wszystko kasy wziąć ?? już myślałam o jakiejś pożyczce no ale wemze np.4tys a drugie tyle trzeba spłacić dodatkowo.............eeeeeeeeeee
Diviana byłam ostatnio na targowej tam jest taki sklep dla kobiet w ciąży bardzo fajny kupiłam sobie kilka rzeczy, i spodenki które mi się zepsuły po godzinie chodzenia dałam je do reklamacji.
Mają tam biustonosze do karmienia alles i inne kolorowe będę tam kupować cenę mają przystępną poniżej 80zł.
o - to i ja się przejdę tam! A w którym miejscu na Targowej? A jak Ci się zepsuły te spodenki? 😁🙃
agusiakowalczyk hehe widać, że nie pochodzisz ze wsi hehe i nie masz działki 😜😜😜 Chodziłam na rembielińską na siłownie ale musiałam się wypisać 😉 w sumie mam do ciebie niedaleko.
yyyy.... no właśnie... takie COŚ to ja widziałam.... ale nie wiedziałam, ze to można dawać do ciasta?! 😁 hehe no ale teraz czuję się oświecona i na pewno coś z tego rabarbaru zrobię 😁
yyyy.... no właśnie... takie COŚ to ja widziałam.... ale nie wiedziałam, ze to można dawać do ciasta?! 😁 hehe no ale teraz czuję się oświecona i na pewno coś z tego rabarbaru zrobię 😁
Takie badyle 😁😁 Ale mają taki pyszny kwaśny smak, a z ciastem to są wyśmienite 😁😁 Ja to zawsze z ciasta zjem tylko ten rabarbar 😁😁 Kompot też jest bardzo dobry, moja babcia zawsze robi, bo ma to w ogródku 😜🙂🙂
Agusia a doszły do Ciebie kolczyki? Bo do Marty tak a wysyłałam razem, ale mogłam czegoś nie doczytać.
Diviana - a wysyłałaś poleconym? 🙂 Wczoraj listonosz zostawił mi awizo, więc dzisiaj pójdę na pocztę - może to TO? 😁 Jakiś leniwy ten listonosz chyba, bo przez cały dzień był u nas w mieszkaniu mój tata i malował.... i nikt nie dzwonił... A wieczorem zobaczyłam to awizo... 🤢 Jak mieszkałam z mamą i bratem jeszcze to moim listonoszem był mój kolega z klasy z podstawówki! 😁 i zawsze, jak było cos do nas to wcześniej pisał mi smsa albo dzwonił 😁 hehe
o - to i ja się przejdę tam! A w którym miejscu na Targowej? A jak Ci się zepsuły te spodenki? 😁🙃
Dziewczyny to może najpierw się na lody umówimy a potem zakupy 🤪 albo w odwrotnej kolejności 🙂
targowa 2 koło teatru i stadionu.
http://www.9fashion.pl/odziez-ciazowa/katalog.html
a tu link z ich ciuchami nie maja wszystkich ale sa te spodenki po lewej takie niby dżinsowe, one mają guziki metalowe można je podwinąć i zapiąć, żeby były krótkie i jak zapięłam to się potem nie trzymało.
jolajola a własnie, ze moja rodzina pochodzi ze wsi 😜 i całe życie wyjeżdzałam na większość wakacji na wieś 🙂 tylko, ze oni jakoś nie uprawiali rabarbaru.... 😞 No ale nic straconego! Jeszcze nadrobię! 😁 Lydziaa masz rację.... ale samochodu żal.. Ja mam już starsze Seicento i jakby mi grad je zniszczył, to bym rozpaczała... 😞 ...to co dopiero nowy.... 🤨 Daniela Masz rację z tą pożyczką... 🤨 jak nie musicie, to nie bierzcie... powoli, powoli się urządzicie... My kupiliśmy mieszkanie w zeszłym roku, tylko je odswieżyliśmy. Remont łazienki zrobiliśmy w styczniu, a przedpokoju robimy teraz... także powoli, powoli...
Aneczkare Mi się wydaje, że pieniądze na 18 to chyba najlepsze, bo Ona już na pewno ma zaplanowane co sobie kupi. A na prezent ja bym się cieszyła z jakiejś fajnej lepszej oryginalnej torebki, no chyba, że dziewczyna w nich nie chodzi. Ja bym się z ciuchów najbardziej cieszyła, ale nie wiadomo czy w gust trafisz. 🙂
Co do kasy to wiem ze byłby to najlepszy prezent,ale jak ja miałam 18-nastke to tez prosiłam ich o pieniązki,a kupili mi taka badziewna koszulke do spania,wiec stwierdziam,ze nie bede sie wysilac i kupię cos.tylko nie wiem co??
oj remonty pochłaniają kasę- ja to przeżywałam w zeszłym roku. A dom to w ogóle skarbonka bez dna. Jak się wyremontuje to za chwilę przydało by się odmalować jeden, drugi i kolejny pokój :/
Aneczkare Mi się wydaje, że pieniądze na 18 to chyba najlepsze, bo Ona już na pewno ma zaplanowane co sobie kupi. A na prezent ja bym się cieszyła z jakiejś fajnej lepszej oryginalnej torebki, no chyba, że dziewczyna w nich nie chodzi. Ja bym się z ciuchów najbardziej cieszyła, ale nie wiadomo czy w gust trafisz. 🙂
Co do kasy to wiem ze byłby to najlepszy prezent,ale jak ja miałam 18-nastke to tez prosiłam ich o pieniązki,a kupili mi taka badziewna koszulke do spania,wiec stwierdziam,ze nie bede sie wysilac i kupię cos.tylko nie wiem co??
jolajola a własnie, ze moja rodzina pochodzi ze wsi 😜 i całe życie wyjeżdzałam na większość wakacji na wieś 🙂 tylko, ze oni jakoś nie uprawiali rabarbaru.... 😞 No ale nic straconego! Jeszcze nadrobię! 😁 Lydziaa masz rację.... ale samochodu żal.. Ja mam już starsze Seicento i jakby mi grad je zniszczył, to bym rozpaczała... 😞 ...to co dopiero nowy.... 🤨 Daniela Masz rację z tą pożyczką... 🤨 jak nie musicie, to nie bierzcie... powoli, powoli się urządzicie... My kupiliśmy mieszkanie w zeszłym roku, tylko je odswieżyliśmy. Remont łazienki zrobiliśmy w styczniu, a przedpokoju robimy teraz... także powoli, powoli...
Agusia tylko chodzi o to że to nie jest nawet mieszkanie do remontu tylko do kapitalnego remontu. Tam nie było okien, ścian, nic gołe cegły. I teraz jakby robimy wszystko od nowa....kasa się skurczyła a tu jeszcze podlogi trzeba zrobić, sufity dokończyć no i pogłaskać ściany bo juz tam coś na nich jest. Dół, dół, dół.... a za 2,5mca ma się urodzić Antoninka aż mnie żołądek boli z tego wszystkiego 🤢
Diviana To tym bardziej dzisiaj się postaram odebrać, bo jużsię nie mogę doczekać! 😁😁 I bardzo dobry pomysł z lodami i zakupami! 😁 Ja jestem ZA 🙂 Tylko ze mną to ciężko się teraz umówić, bo jeszcze pracuję, a do tego ten remont...
Daniela bardzo dobrze Cię rozumiem, my panele kupowaliśmy na promocji były po 19 zł i AC4 i nie wyglądają wcale źle, dla mnie tam nie ma różnicy pomiędzy nimi a takimi za 40 zł ale ja się nie znam. I najtańsze są w Lerloy Merlin, naprawdę bo obszukałam wszystkie możliwe sklepy.
To kup Jej piżamę jakąś fajną 🙂 Wykorzystać, wykorzysta 🙂 Nie wysilisz się, a skoro oni dali Ci jakąś marną koszulkę, to Ty kup troszkę lepszą, nie będą mieli co narzekać skoro sami dali taki prezent hehe 😜🙂🙂 Albo, jak pisałam torebkę, bądź jakiś ciuch. A w taki wypadku ja bym się nie przejmowała czy Jej się spodoba 😁 Z pustymi rękami nie przyjdziesz 🙂
A i ja dostałam od ciotki zamiast kwiatów, to jedną różę poobwieszaną smoczkami dziecięcymi 😁 Takimi najtańszymi, ale efekt zrobił na wszystkich wrażenie. Tyle, że róża sztuczna mu być 🙂🙂🙂😜
Daniela bardzo dobrze Cię rozumiem, my panele kupowaliśmy na promocji były po 19 zł i AC4 i nie wyglądają wcale źle, dla mnie tam nie ma różnicy pomiędzy nimi a takimi za 40 zł ale ja się nie znam. I najtańsze są w Lerloy Merlin, naprawdę bo obszukałam wszystkie możliwe sklepy.
popieram. I warto patrzeć na promocje. Nam właśnie się spodobały takie z promocji w Leroyu i sprawdzaliśmy w necie wszystkie opinie i inne sklepy i wyszło na to, ze to naprawdę dobrej jakości panele w bardzo niskiej cenie.
Tak samo kupiliśmy teraz gres do przedpokoju. Szukałam po necie nie wiadomo ile, a pojechaliśmy do Leroya i okazało się, ze te co miałam wypisane, jako sensowne, są w promo - to się nie zastanawialiśmy.
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
lydziaa84
szkoda tym bardziej, że niedawno nowy kupili :/ ale najważniejsze, że domu nie podlało-to by była dopiero strata
jolajola81
Gość
Gość
Diviana - a wysyłałaś poleconym? 🙂 Wczoraj listonosz zostawił mi awizo, więc dzisiaj pójdę na pocztę - może to TO? 😁 Jakiś leniwy ten listonosz chyba, bo przez cały dzień był u nas w mieszkaniu mój tata i malował.... i nikt nie dzwonił... A wieczorem zobaczyłam to awizo... 🤢
Jak mieszkałam z mamą i bratem jeszcze to moim listonoszem był mój kolega z klasy z podstawówki! 😁 i zawsze, jak było cos do nas to wcześniej pisał mi smsa albo dzwonił 😁 hehe
Gość
Ja mam znowu doła...kolejne opłaty do zrobienia, panele by się przydało do domu kupić no i muszę mieć tylko na same panele 1500zł a nie są one cenowo z górnej półki.... podłamałam się skąd na to wszystko kasy wziąć ?? już myślałam o jakiejś pożyczce no ale wemze np.4tys a drugie tyle trzeba spłacić dodatkowo.............eeeeeeeeeee
Gość
o - to i ja się przejdę tam! A w którym miejscu na Targowej? A jak Ci się zepsuły te spodenki? 😁 🙃
jolajola81
Chodziłam na rembielińską na siłownie ale musiałam się wypisać 😉 w sumie mam do ciebie niedaleko.
Gość
Gość
Takie badyle 😁 😁 Ale mają taki pyszny kwaśny smak, a z ciastem to są wyśmienite 😁 😁 Ja to zawsze z ciasta zjem tylko ten rabarbar 😁 😁 Kompot też jest bardzo dobry, moja babcia zawsze robi, bo ma to w ogródku 😜 🙂 🙂
Diviana
Poleconym, więc to pewnie to i nie zginęło 🙂
Diviana
Dziewczyny to może najpierw się na lody umówimy a potem zakupy 🤪 albo w odwrotnej kolejności 🙂
jolajola81
targowa 2 koło teatru i stadionu.
http://www.9fashion.pl/odziez-ciazowa/katalog.html
a tu link z ich ciuchami nie maja wszystkich ale sa te spodenki po lewej takie niby dżinsowe, one mają guziki metalowe można je podwinąć i zapiąć, żeby były krótkie i jak zapięłam to się potem nie trzymało.
Gość
Lydziaa masz rację.... ale samochodu żal.. Ja mam już starsze Seicento i jakby mi grad je zniszczył, to bym rozpaczała... 😞 ...to co dopiero nowy.... 🤨
Daniela Masz rację z tą pożyczką... 🤨 jak nie musicie, to nie bierzcie... powoli, powoli się urządzicie... My kupiliśmy mieszkanie w zeszłym roku, tylko je odswieżyliśmy. Remont łazienki zrobiliśmy w styczniu, a przedpokoju robimy teraz... także powoli, powoli...
Gość
lydziaa84
lydziaa84
a może coś z biżuterii
Gość
Agusia tylko chodzi o to że to nie jest nawet mieszkanie do remontu tylko do kapitalnego remontu. Tam nie było okien, ścian, nic gołe cegły. I teraz jakby robimy wszystko od nowa....kasa się skurczyła a tu jeszcze podlogi trzeba zrobić, sufity dokończyć no i pogłaskać ściany bo juz tam coś na nich jest. Dół, dół, dół.... a za 2,5mca ma się urodzić Antoninka aż mnie żołądek boli z tego wszystkiego 🤢
Gość
I bardzo dobry pomysł z lodami i zakupami! 😁 Ja jestem ZA 🙂 Tylko ze mną to ciężko się teraz umówić, bo jeszcze pracuję, a do tego ten remont...
Diviana
Gość
To kup Jej piżamę jakąś fajną 🙂 Wykorzystać, wykorzysta 🙂 Nie wysilisz się, a skoro oni dali Ci jakąś marną koszulkę, to Ty kup troszkę lepszą, nie będą mieli co narzekać skoro sami dali taki prezent hehe 😜 🙂 🙂 Albo, jak pisałam torebkę, bądź jakiś ciuch. A w taki wypadku ja bym się nie przejmowała czy Jej się spodoba 😁 Z pustymi rękami nie przyjdziesz 🙂
A i ja dostałam od ciotki zamiast kwiatów, to jedną różę poobwieszaną smoczkami dziecięcymi 😁 Takimi najtańszymi, ale efekt zrobił na wszystkich wrażenie. Tyle, że róża sztuczna mu być 🙂 🙂 🙂 😜
Gość
popieram. I warto patrzeć na promocje. Nam właśnie się spodobały takie z promocji w Leroyu i sprawdzaliśmy w necie wszystkie opinie i inne sklepy i wyszło na to, ze to naprawdę dobrej jakości panele w bardzo niskiej cenie.
Tak samo kupiliśmy teraz gres do przedpokoju. Szukałam po necie nie wiadomo ile, a pojechaliśmy do Leroya i okazało się, ze te co miałam wypisane, jako sensowne, są w promo - to się nie zastanawialiśmy.