Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

lydziaa84 dzięki-masz oklask 😘

agusiakowalczyk mi się osobiście nie podoba połączenie srebrnego i żółtego.
Poszłabym w jakiś mocny ale ciemny kolor, np brąz lub ciemny fiolet (tylko nie wiem jak fiolet do tego karmelu).

A co do rozwodów rzeczywiście jest ich dużo,
ale ja nauczyłam się nie oceniać, bo nigdy nie wiem co tak naprawdę
się dzieje pomiędzy dwojgiem ludzi...

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Diviana napisał(a):
Oho cioteczny, ale zdolny bardzo 6 lat młodszy a jego syn już 2 lata będzie miał niedługo 🤪
hehe - to faktycznie ZDOLNY 🙂 Nawet rzekłabym zdolny do wszystkiego 🙂 😜 😉

mapa napisał(a):
agusiakowalczyk mi się osobiście nie podoba połączenie srebrnego i żółtego.Poszłabym w jakiś mocny ale ciemny kolor, np brąz lub ciemny fiolet (tylko nie wiem jak fiolet do tego karmelu).
Ciemny może nam pomniejszać i tak mały przedpokój... 😞 i sprawiać przytłaczające wrażenie... 😞 ...ale w takim razie może pójdziemy w jakiś inny kolor... Jeszcze pomyślę 🙂 🙂 Dzięki 🙂 🙂
I już naprawdę zmykam - jeju to forum jest naprawdę wciągające 😜

• Mamusia
agusiakowalczyk napisał(a):
Diviana napisał(a):
Oho cioteczny, ale zdolny bardzo 6 lat młodszy a jego syn już 2 lata będzie miał niedługo 🤪
hehe - to faktycznie ZDOLNY 🙂 Nawet rzekłabym zdolny do wszystkiego 🙂 😜 😉

Taki zdolny po rodzicach, zostali dziadkami mając 35 lat bo też byli zdolni 🙂

No dziewczyny nie pomagacie mi 😁 po waszych postach chyba zaczne sie zastanawiac nad tym slubem 😁 oczywiscie zartuje bo ja jestem pewna ze to wlasnie z TYM chce spedzic reszte zycia. Mamy za soba juz takie klotnie i sytuacje ze gdyby nie chcialo nam sie walczyc o ten zwiazek to juz dawno powiedziala bym papa 😉 nie ma ludzi idealnych,poza tym kocha sie nie za cos a pomimo czegos 🙂 babcia mi tak zawsze powtarzala,no,dodajac po tym ze faceci to psy na baby i jacy to straszni nie sa 😁
zrobilam ta fotke 🤢 szału nie ma ale pewnie mi nie odpuscicie 🤔 🙂 tylko zebymm jeszcze wiedziala jak ją wkleic?? 😁

Hehe co do ślubów i rozwodów. Jestem zdania, że nic na siłę. I jeśli tak ma być to lepiej sprzed ołtarza niż za 3 lata, kiedy już pojawiają się zazwyczaj dzieci. A jeśli nie to lepiej po 3 latach małżeństwa niz po 10 czy 25. Jak tu chyba napisała Mapa (boże jakich ona sie mądrych ksiażek naczytała 🤪 🤪:woohoo 🙂 Nie wnikam, bo nigdy nie wiadomo jaki jest środek. całej sprawy.
Te mamusie co są z nami od początku pewnie domyślają się o czym mówię.

Justynka pokaż ta kieckę i wypij za wątpliwosci 🤪 🤪 🤪 Hehe zapomniałam w ramach grzechu colą wypij 🤪 🤪 🤪

PS. A my właśnie wróciłyśmy ze spacerku 🙂 I Maja śpi 🙂

marta z checia ale nie wiem jak wkleic to zdjecie na forum ☺️
coli z checia sie napije,czy to za watpliwosci czy za pewnosc. Lepiej zalowac tego co sie zrobilo niz co moglo sie zrobic.

Justyna891 napisał(a):
marta z checia ale nie wiem jak wkleic to zdjecie na forum ☺️
coli z checia sie napije,czy to za watpliwosci czy za pewnosc. Lepiej zalowac tego co sie zrobilo niz co moglo sie zrobic.

Ot i mądry tekst. Z taką też myslą podjeliśmy decyzje o przeprowadzce 🙂

A zdjęcie musisz wgrać na jakiś darmowy hostnig obrazków wygenerowac tam kod IMGCode i wkleić normalnie do posta.

A możesz też wkleic do galeriii na brzuszku, bo juz działa.

Justyna891 napisał(a):

Hihi ale malutka jesteś 🤪 🤪 🤪
Ładniutko 🙂 Na prawdę 🙂 I powiem ci że nawet nie widac ciąży 🙂

Kurcze ja w porównaniu z Tobą to jak hipopotam wyglądam 🤪 🤪 🤪

agusiakowalczyk napisał(a):
Hmm a ja się nie ujawniam z oklaskami... 😉 Daję oklaski-tajniaczki 😉 😉

Ja ogólnie dużo klaskam 🙃
Także o1/3 pewnie piszę a reszta też tajniaczki 🙂

Justyna
bardzo ładna sukienka 🙂

Justyna891 napisał(a):
jakies miniaturowe wyszlo to zdjecie 🤢 mala sama w sobie tez jestem 😜 ale mam ochote na ciasto drożdżowe 😮 takie z kruszonka 🤢

ja też tak mi dziewczyny tu z rana ochoty narobiły......

Daniela napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
jakies miniaturowe wyszlo to zdjecie 🤢 mala sama w sobie tez jestem 😜 ale mam ochote na ciasto drożdżowe 😮 takie z kruszonka 🤢

ja też tak mi dziewczyny tu z rana ochoty narobiły......

do tego ten rabarbar 😮 do mnie drożdżówka już jedzie mniaaam 🙃 tata wraca do domu to mi ma kupic po drodze 🙂

Justyna891 napisał(a):
teraz doczytalam to z hipopotamem 😮 chyba sobie zartujesz??? wygladasz mega...ponetnie i seksi 🙂 ja mam nie cale 160cm ☺️ obywatel kompaktowy hihi 😁

Justynka ale ja też mam niecałe 160cm wzrostu i uwierz mi moją ciąże to nawet ślepy zauważy 🤪 🤪 🤪 z całym szacunkiem do niewidomych 😉

Jejku dziewczyny, jak bym chętnie dołączyła dziś do was. Ale jestem zawalona pracą - pewnie skończę koło 22 😞
Tylko co jakiś czas wpadam, żeby podczytać o czym piszecie i nie być za bardzo do tyłu.
Justyna, bardzo ładną masz sukienkę. I faktycznie, brzusio się schował - a może to tylko na zdjęciu tak wyszło?
Ja też dziś byłam na zakupach i kupiłam sobie dwie długie sukienusie i kilka ubranek dla młodej.
I mega zadowolona jestem - sukienki w cenie od 50 do 100 zł 🙂
Jeżeli któraś z was ma w pobliżu to polecam sklep TK Maxx - dobre ceny, pojedyncze sztuki.
Tyle, że żeby coś wybrać to trzeba się trochę naszukać.
Zwłaszcza jeśli trzeba znaleźć coś co będzie pasować na słonicę czy też hipopotama, jak kto woli 🙂
Gdybym już dziś nie zajrzała to życzę wszystkim udanego wieczoru i kolorowych snów.
Buziole

Justyna891 sukieneczka śliczna, brzusio się schował 😁
no i jakie filigranowe z marta-lion jesteście (160 cm) ja jestm wyższa od was o 11 cm, ale zawsze chciałam być niska, bo nie moglam znaleźć sobie na tyle wysokiego chłopaka, żeby móc założyć szpilki i jeszcze spoglądać na niego zadzierając głowę.

agusiakowalczyk normalnie jak pani lato!
a zresztą dziewczyny, ładnemu to we wszystkim ładnie 😆

fajnie ze sukienka wam sie podoba 🙂 najlepsze jest to ze wcale za nia nie przeplacilam 😉 wlasnie zjadlam cale ciasto drozdzowe ☺️ i zjadla bym wiecej jakbym miala.
Marta no widzisz a ja zazdroszcze dziewczynom jak widze ranking obwodu brzuszka bo tez chcialabym miec wiekszy

halo brzuszki 🙂 dzisiaj nie miałam czasu żeby wcześniej do Was zajrzeć... a teraz muszę troche pouczyć się , bo w sobote mam 3 ostatnie egzaminy - jak zalicze, to podyplomówka będzie skończona 🙂
tak więc mam nadzieje, że zaległości na brzuszku uda mi sie nadrobić w niedziele 😜

Justyna891 napisał(a):
Marta no widzisz a ja zazdroszcze dziewczynom jak widze ranking obwodu brzuszka bo tez chcialabym miec wiekszy

Hehe poczekaj mówią że w każdej kolejnej ciąży brzuszek rośnie większy i szybciej sie pokazuje 🤪 🤪 🤪