Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczyny Wam też się tak kiepsko śpi? Mój mały to w nocy sobie chyba dyskotekę robi 😜 Szaleje na maksa. Spać nie mogę, a jak już zasnę to rzucam się z boku na bok i miejsca sobie znaleźć nie mogę. No i co 2 godziny....toaleta.

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Co do spania to zalezy,ale standardowo ok godziny drugiej musze odwiedzic tolete,A dzis to byłam trzy razy 🙂
A mój babel od kliku dni po zebrach mnie puka,i czasami czuje takie na maksa napinanie w okolicach pępka po lewej stronie 🙂

brzucholki, a nawiązując do facetów 😉 to czy wasi partnerzy tez maja opory przed sexem?? bo mój M. od kiedy mam juz dosc spory brzuch, to mówi, że on się obawia, że zrobi małemu krzywdę 😜 I w sumie coraz częściej "bzykanko" zamieniamy na inne rodzaje pieszczot 😜

• Mamusia
Hej 🙂 Ja dopiero co wróciłam ze spacerku 🙂
Justyna śliczna sukienka 🙂
Agusia super fotki 🙂
Widze, ze piszecie o wielkości dzidziusiów 🙂 - moja maleńka jest tydzień mniejsza niż z OM.
Ciekawe co będzie w przyszłym tygodniu. Ale ja jestem raczej drobna - wiec mala chyba tez 🙂

Inez napisał(a):
Dziewczyny Wam też się tak kiepsko śpi? Mój mały to w nocy sobie chyba dyskotekę robi 😜 Szaleje na maksa. Spać nie mogę, a jak już zasnę to rzucam się z boku na bok i miejsca sobie znaleźć nie mogę. No i co 2 godziny....toaleta.

Inez, mój maluszek to w ogóle jakis nadpobudliwy jest 😁 bo i w dzien i w nocy szaleje 🤪 ale w nocy zdecydowanie bardziej 😁 ale kocham to 😁
co do spania, to tez przekręcam się z boku na bok, i jkoś miejsca nie moge sobie znaleść... ale o dziwo do kibelka mnie nie goni 😉

Martuś........... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️Przepraszam.... ale nie mogłam się oprzeć..... obiecuję, że następnym razem postaram się opanować...

Inez, ja mam to samo.... ostatnie dni, mała zaczyna buszować wtedy, kiedy ja kładę się spać.. w nocy co chwila wstaję do toalety i nie mogę sobie miejsca na łóżku znaleźć.. na dodatek jest strasznie gorąco, więc już nawet nie zakładam piżamy, tylko ku uciesz m, śpię nago 🤪

Foga napisał(a):
Martuś........... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️Przepraszam.... ale nie mogłam się oprzeć..... obiecuję, że następnym razem postaram się opanować...

Oj 😠 😠 😠 A tyle było o tokso 😠 😠 😠
Więcej tego nie rób, jak urodzisz to możesz i tira nieumytych truskawek zjeść. Ale błagam nie w ciąży.

inez ja spac nie moge przez koszmary 🥴 dzisiaj mi sie snilo ze jakies duchy mnie gonia 🤢 co noc to samo..0 4 pobudka zeby dojsc do siebie 🥴 Foga zebys tylko nie odchorowala tych truskawek 🤔 chociaz fakt faktem ja tez nigdy nie moglam oprzec sie takim prosto z grzadki 😁
a co odpowiedzialas tesciowej? 🙃 ciekawe czego sie spodziewa po kobiecie w ciazy 😁
aneczka ja tez troche poczekam z posciela..zastanawialam sie nad sposobem paninki,zeby kupic sam material i uszyc 🤔
dziewczyny co znowu z malstep? nie wiecie jak po egzaminie na prawko?

• Mamusia
Justyna891 napisał(a):
inez ja spac nie moge przez koszmary 🥴 dzisiaj mi sie snilo ze jakies duchy mnie gonia 🤢 co noc to samo..0 4 pobudka zeby dojsc do siebie 🥴 Foga zebys tylko nie odchorowala tych truskawek 🤔 chociaz fakt faktem ja tez nigdy nie moglam oprzec sie takim prosto z grzadki 😁
a co odpowiedzialas tesciowej? 🙃 ciekawe czego sie spodziewa po kobiecie w ciazy 😁
aneczka ja tez troche poczekam z posciela..zastanawialam sie nad sposobem paninki,zeby kupic sam material i uszyc 🤔
dziewczyny co znowu z malstep? nie wiecie jak po egzaminie na prawko?

Mi się ostatnio śnił koniec świata 😮

siehankowa napisał(a):
brzucholki, a nawiązując do facetów 😉 to czy wasi partnerzy tez maja opory przed sexem?? bo mój M. od kiedy mam juz dosc spory brzuch, to mówi, że on się obawia, że zrobi małemu krzywdę 😜 I w sumie coraz częściej "bzykanko" zamieniamy na inne rodzaje pieszczot 😜

moj nie ma zadnych 😁 szczerze to ja mialam wieksze opory i libido dopiero teraz daje o sobie znac bo wczesniej to jakies uspione

• Mamusia
siehankowa napisał(a):

No cóż u mnie sprawa dość skomplikowana 😁 Najpierw przez trzy pierwsze miesiące mieliśmy zakaz odgórny - ponieważ moja ciąża była zagrożona. Środkowy trymestr był najlepszy 😁 A teraz z kolei mąż ma już opory, bo czuje bicie serca dziecka... Chyba się go wstydzi 🤪 🤪 🤪

Postanowiłam... więcej nieumytych owoców nie zjem........... musze sobie karę jakąś wymyślić 😮

Co do bzykania... to ja mam opory i jakoś w ogóle nie mam ochoty, za to mój m twierdzi, że Mała w nocy śpi i wtedy może ten czas wykorzystać.... choć teraz rzadko naprawdę nam się to zdarza.... to mnie brzuch boli, to mnie coś piecze, to znowu co innego... i tak odsyłam go z kwitkiem..... 🤢

a ja właśnie tak patrzę na wyprawkowa ściągę i w sumie mało rzeczy zostało juz do kupienia 🙂 bo w sumie wózek, łózeczko, materac, pościel i wypelnienie do łóżeczka noi wanienka 😉 i w sumie wszystko to już mamy wybrane, tylko kwestia zapłacenia 😉
a powiedzcie mi jeszcze, czy termometr do wanienki jest potrzebny czy raczej zbędny?

siehankowa napisał(a):
a powiedzcie mi jeszcze, czy termometr do wanienki jest potrzebny czy raczej zbędny?

Mi się przydawał, łatwo było ustawić wodę hihi 🤪 🤪 🤪 Bez niebezpieczeństwa ugotowania dziecka 🙂