Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam już z domku.
Justyna elegancko wyglądasz 🙂
Daniela wczoraj dopiero kasę dostałam, także popłaciłam rachunki i już o niej zapomniałam 🤢 🤢
mapa - jak się udała botwinka? Ja właśnie wciągnęlam pół gara chłodnika - pycha był 🙂
A jak dołowe nastroje dziewczyn?? Przeszło juz, troszkę????

siehankowa napisał(a):
Justyna891, a ile masz w obwodzie? 😉 ja w 30 tyg. - już 96 cm 🙂
a ja własnie opycham się truskaweczkami ze śmietanka 🤪 mniiaaammmm 🤪

Boże ja 105cm 🙃 🙃 🙃

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):

Boże ja 105cm 🙃 🙃 🙃

hehe, ciekawe do ilu dojdziemy? 😁 martusia, pamietasz swoje końcowe wyniki obwodowe z poprzednich ciąż?

• Mamusia
Dzien Dobry Kochane!!!
caly dzien poza domem padam z nog.bylam na rynku z mama ( a z nia to godzinami sie lazi) i teraz mam lodowke wypchana kalafiorkami brokulami salata szpinakiem...a jeszcze przed chwila ugotowalam gar botwinki i mi teswciowa ogory malosolne robi 😜 😜 😜 😜 teraz jak otwieram lodowke to nie wiem na co mam ochote bo wszystkie takie swieze warzywka mnie zachecaja 🙃 🙃

nie mam sily nawet zaleglosci czytac...mam nadzieje ze mi wybaczycie jak jutro je nadrobie!!!

siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):

Boże ja 105cm 🙃 🙃 🙃

hehe, ciekawe do ilu dojdziemy? 😁 martusia, pamietasz swoje końcowe wyniki obwodowe z poprzednich ciąż?

Niestety nie, nawet nie mam zapisanych 😞 Ale wagę teraz mam prawie taką jak z Majką do porodu 🙂 🙃 🤢

lydziaa84 napisał(a):
mi jak na razie 95 wybiło- a dziś zaczęłam 30 tc jak ten czas ucieka

oj ucieka, ucieka 😁 jak patrzę na swój suwaczek, to nie wierze, że juz tylko 63 dni, do planowanego terminu 😮

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
mi jak na razie 95 wybiło- a dziś zaczęłam 30 tc jak ten czas ucieka

oj ucieka, ucieka 😁 jak patrzę na swój suwaczek, to nie wierze, że juz tylko 63 dni, do planowanego terminu 😮

no pamiętam jak mój bobas z suwaczka był na początku, a teraz do łóżeczka się zbliża 🙂 To ja tydzień po tobie na porodówce ląduję (teoretycznie)

no ja termin z OM mam na 4 sierpnia, na polowkowym jak byłam gin mówił, że już na 28 lipca 😉 ciekawe co powie w poniedziałek? bo mamy wizyte, i będzie robił dokładne pomiary 🙂 ciekawe ile juz maleństwo waży? 😉

jak teraz nam tak szybko czas ucieka to ciekawe co bedzie po porodzie 🙂 chociaz pewnie pierwsze dni a raczej noce beda nam sie bardzo dluuuuzyly 😁
dziewczyny strasznie mnie skora boli od pepka do biustu i bardzo naprezona jest. To maluszek tak sie moze wypinac w tym miejscu c

Justyna891, to pewnie dzidziuś 🙂 ja tez mam czasem takie wrażenie jakby mój brzuch chciał pęknąć 😁 albo jakby maluszek chciał przez pepęk wyjść 😁

A mnie teraz boli brzuch cały niesamowicie ale z przepełnienia, bo zeżarłam prawie pół koszyka truskawek sama 🤪 Nie umyte i prosto z pola......... tak mi się ich chciało, że pojechałam do tych znajomych, co hodują truskawki, a że wszyscy byli na polu i zbierali truskawki na jutrzejszy targ, to aż tam za nimi pojechałam, po to by zdobyć koszyczek świeżych truskawek dla siebie 🙂 Teraz leżę i nie mam sił się ruszyć 🤢

• Mamusia
Foga napisał(a):
A mnie teraz boli brzuch cały niesamowicie ale z przepełnienia, bo zeżarłam prawie pół koszyka truskawek sama 🤪 Nie umyte i prosto z pola......... tak mi się ich chciało, że pojechałam do tych znajomych, co hodują truskawki, a że wszyscy byli na polu i zbierali truskawki na jutrzejszy targ, to aż tam za nimi pojechałam, po to by zdobyć koszyczek świeżych truskawek dla siebie 🙂 Teraz leżę i nie mam sił się ruszyć 🤢

Ja ma to samo. Też się obżarłam truskawami 😜

A i z nowych wieści: dziś moja teściowa dyskretnie "zauważyła", że przytyłam.......... Tylko ja sobie teraz myślę, że co ona myślała, że schudnę będąc w ciążY??? W końcu kiedyś musiało nastąpić moje przytycie... w końcu pan doktor się ucieszy 🙂 ........... nie licząc mojego m, który nadal łazi za mną z łapami przyklejonymi do mojego grubaśnego tyłka.. z przerwami na głaskanie brzuszka i............. łapanie za cycuchy.... Facieci 😮 😮 😮

A my dopiero nie dawno wrócilismy i zjedlismy obiadek,bo predzej jak zaczęłam robic to gaz mi sie skończył i musiała czekac az mąz wróci z pracy.
justyna bardzo ładna sukienka,a co do wzrostu to ja mam tylko 156 cm,wiec witaj w gonie 🙂
Ja zamówiłam druga koszulę do szpitala,i praktycznie prawie wszystko mam.
Po wypłacie męża kupimy pieluchy,i posciel dla maluszka.
A co do sukienki,to tesciowa mi szyje i byłam dzis na przymiarce 🙂Bo za tydzień idziemy na tą 18-nastke i tak sie fajnie złożyło,że wtedy tez sa moje urodzinki 🙂