Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jagódka- ja na wyspach w sumie jestem ponad 2 latka- troszkę z przerwami bo kończyłam studia w Polsce. A skąd się tu wzięłam. Hmmmm przyjechałam z moim lubym do jego brata i byłej bratowej. I tak jakoś zostało. Teraz do Polski nie ma co wracać, bo to i łatwiej tutaj dzieciątko utrzymać, a poza tym pracka jest i to nawet nie najgorsza. Najważniejsze że przynosi satysfakcje i darmowe masaże na Spa 😉 A co do powrotu do ojczyzny. Jeszcze się nad tym nie zastanawiałam. Ale najwcześniej za jakieś dwa latka bo drugie dzieciątko chciałabym urodzić już w Polsce. Chociaż nic nie wiadomo...

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Syla super brzuszek 🙂 maleństwo już ma miejsce do ćwiczeń 🙂

Jagoda sesja rewelacja!ja też chce! a mój mąż tylko się ze mnie śmieje jak go proszę o zdjęcia! a co do ilości dzieci to musicie tak jak my po prostu o tym nie myśleć - samo przyjdzie 🙂 u nas jak teraz będzie synek to "zamykamy fabrykę" a jak córa to jeszcze będziemy próbować 😁

TyszAnka trzymam kciuki za termin żeby było coś prędzej!!

Kijowo z tymi oklaskami, że tylko 1 na 6h....przez to można sie pogubić 🙂

Jagoda poszukaj u siebie sklepu Kajtuś tam mają śliczne nowe ubranka polskich firm,albo na allegro ewa klucze coś takiego.Dobre ubranka gatunkowo i naprawdę śliczne.Co do dzieci my budujemy teraz dom dość spory 200m ,ale chyba dwoje dzieci nam wystarczy.Jak sobie pomyślę ile kosztuje wyprawka szkolna to uuu dziękuję bardzo a jeszcze pomnożyć X 3 to szok.A nie chciałabym rezygnować ze wspólnych corocznych wczasów tym bardziej z dziećmi.

a teraz czas na codzienny rytuał czyli Feminatal 400 😉

• Mamusia
dzieki za oklaski hehe 😁 Dusiaa jeszcze Tyy 😉 do oklaskaa to juz na pewno jutro hehe;D

Jagoda- ja przyjechalam do mojego, bedac w polsce puscilam go na 3miesiace i tak zostalo po roku czasu do niego zjechalam a jeszcze po drodze zaliczylam prace w Anglii, zazdrosnik sciagnol mnie do irlandii PO TRZECH MIESIAQCH ZASZŁAM w ciążę:P

Dziewczyny,

dostalam paczke z allegro od EMPERIA - bardzo szybko bo w pt dogadywalysmy kolory wiec w sumie dostawa blyskawiczna.
Wszystko jest OK.
Troszke mi sie wszystko pomieszalo i mam po 2 takie same kaftaniki, czapeczki i bodziaki, ale co tam 🙂

• Mamusia
Tyszanka właśnie wróciłam i niestety to nie była pomyłka aminopunkcja wyszła mi dobrze ale nerki dalej się nie rozwijają lekarz podawał mi jakąś normę do 2 jest ok a mój synek ma 13. Mam trzy wyjścia 1 donosić i dziecko umrze po porodzie 2 idę na operację w środę ale nikt mi nie daje 100 że dziecko przeżyje 3 mam prawo usunąć bo są do tego wskazania medyczne.Jutro muszę dać odpowiedź ale ja już teraz wiem ze nigdy bym sobie nie wybaczyła tego ze zabiłam własne dziecko i spróbuje pójdę na tą operację.Trzymaj się kochana pamiętaj ze myślę o Tobie i Twoim maleństwie

Gosia...niby 3 opcje, ale tak naprawde wybor żaden...nie umiem wyrazic slowami jak bardzo Ci wspoczuje i GRATULUJĘ podjęcia wlasciwej decyzji! Walcz o dziecko!

Trzymam kciuki i myslami z Wami

Dusia_P napisał:
o widzę, że też na brzuszku zaczęłam 20tc, tak naprawdę to w sobote...a na suwaczku z babyboom to jeszcze kilka dni zostało 🙂

Dusia ja mam na suwaczku o jeden dzien wiecej a na brzuszku mi sie jeszcze nie zaczal 20 tydzien 🙂

gosia2301 napisał:
Tyszanka właśnie wróciłam i niestety to nie była pomyłka aminopunkcja wyszła mi dobrze ale nerki dalej się nie rozwijają lekarz podawał mi jakąś normę do 2 jest ok a mój synek ma 13. Mam trzy wyjścia 1 donosić i dziecko umrze po porodzie 2 idę na operację w środę ale nikt mi nie daje 100 że dziecko przeżyje 3 mam prawo usunąć bo są do tego wskazania medyczne.Jutro muszę dać odpowiedź ale ja już teraz wiem ze nigdy bym sobie nie wybaczyła tego ze zabiłam własne dziecko i spróbuje pójdę na tą operację.Trzymaj się kochana pamiętaj ze myślę o Tobie i Twoim maleństwie

Gosiu trzymam za Cibei mocno kciuki i jestem pewna ze urodzisz sliczne malenstwo i bedziesz sie nim cieszyc!! nie moze byc inacze 🙂

Gosia podjęłaś najlepszą decyzję jaką mogłaś.Wierzę,że wszystko się uda!

W dzisiejszych czasach urodzić zdrowe dziecko to cud!!! sama boję się wizyty 22.09 wtedy jest połówkowe i można zobaczyć czy wszystko jest ok.Tak naprawdę mam stresa przed każdą wizytą.

• Mamusia
Gosiu, aż mi dech zaparło, jestem z Tobą Kochana, podjęłaś słuszną decyzję.Nikt nie daje Ci 100% pewności , ale napewno się uda, tzrymamy za Ciebie kciuki Kochana.
Ja jutro w Katowicach na 12:40 mam wizytę, bo w Rudzie Śląskiej termin najbliższy na 22 wrzesnia.
Zobaczę czekam na telod lekarza, który wykonywał mi USG, może w tej Rudzie by mi przyspieszył- wolłabył tam niż w Katowicach, bo Ruda ma lepszy sprzęt.
Gosiu, powiedz mi ile operacja potrwa?
Kiedy będziecie w domku?
Trzymam kciuki
Buziaczki dla Ciebie :-)
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘