Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja mam dobry humor ale rano już ryczałam ;D
Także wiecie 😉

Draże kokosowe u mnie jeszcze są ;D Także jak coś to sklep i mam ;]

No dostałam ale nie tylko ja 😉

Zawsze dostają jakieś próbki i dają kobietką 😉

mniam chrupki zrobiłaś mi smaka Jagoda , eh .. ;p

A ja za to mam kruche ciasto ze śliwkami..
Ostatnio bardzo sie nim opycham hehe ;p
Bo pozniej dlugo jesc nie bede mogla 😉

• Mamusia
A wogule wczoraj siedziałam na przystanku i czekałam na autobus umówiłam się z przyjacielem że pójdziemy na pizze noi siedzę na tym przystanku bo autobus mi się spóźniał stała tam taka panienka ma 19 lat blond włosy 4 kg tapety na twarzy i brudne pazury.. wiem która to akurat - ma dwójkę dzieci 4 i 2 letnie jedno było w wózku a drugie tak i słuchajcie myślałam że mnie tam coś szczeli dzieci się drą że im zimno latają po tym przystanku to starsze by pod samochód wpadło drugie się obsmarkało..Ten starszy latał wszystkich bił..Przyleciał do mamy i drze się że mu zimno..A ta sobie stoi wogule nie reaguje i wszystko ma gdzieś..Włosy sobie poprawia , myślałam że tam apopleksji dostanę..
Ja też jestem młoda no ale u mnie takie zachowanie było by nie do zaakceptowania..Zrobiła sobie dzieci a teraz ma to w dupie.. wrr

• Mamusia
Witam dziewczyny chciałam zapytać czy macie może jakieś wieści od Tyszanki nie wiem czy ją pamiętacie ale jej dzidziuś był chory a zaobserwowałam że od bardzo dawna się nie pojawia na forum. Jeżeli macie jakieś namiary na nią to będę wdzięczna pozdrawiam i życzę Wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania

Widzisz Jagódka co my byśmy bez allegro zrobiły heh;-)
Widzę,że podły nastrój dopadł nie tylko mnie.A ja mam ochotę na snaki serowe ludzie zawrót głowy!!!

Czekam z obiadem żeby go zjeść późno bo rano na głodniaka badania.
Nad kosmetykami także się zastanawiałam jaka firma,mam mnóstwo próbek musteli,Oilatum Soft,ale to są za drogie rzeczy.Na dzień dzisiejszy wydaje mi się,że zakupię Johnson's lub nivea.Kosmetyki i resztę drobiazgów kupuję w następnym ms.

Laktator też mam Avent'a,wkładek jeszcze nie kupiłam.Są jeszcze takie kosmetyki w aptece i nie tylko jak Skarb matki-tańsze nawet niż mustela itd.Ja pewnie pozostanę przy nivea i tych pieluszkach co Jagoda kupiła.

ktos wyjatkowy - ale ja mam też reczny!!! i nie radze Ci kupowac automatycznego bo Ci piersi oderwie :P:P ponoc wcle nie jest to fajne a wcale sie tak znowu nie nameczysz, bez przesady 😉 a przynajmniej masz wplyw na sile ssania 🙂

• Mamusia
Pieluszki Huggiessa słyszałam że są do dupy bo przeciekają...I to już od kilku osób..

U nas w Biedronce są takie pieluszki " Dada " i bardzo dużo osób sobie je chwali i są tanie a dobre..
Ale do szpitala kupuje orginalne Pampersy i napewno dostane pampersy od znajomych wiec o to sie nie martwie

• Mamusia
Jagoda no fakt nawet tym recznym jak sprobowałam i pociagło mi tak porządnie to myślałam że umre..Tylko że mi będzie potrzebny bardzo dobry laktator bo chodzę do szkoły i będę musiała odciągać nie stać mnie na karmienie mlekiem modyfikowanym gdzie opakowanie kosztuje 12 zł .. a starcza na 4 dni.. A zresztą nie ma jak to mleko mamy..Więc jeszcze musze zakupić woreczki i pojemniczki na pokarm