Jagoda to zyczenia bezbolsenego przyjascia na świat! 😁 hehe oklask dla Was od Cioteczki 🙂😘 A i raz szukalam to Neli nie bylo w moim kalnedarzu ale znalazlałam
Nela obchodzi imieniny 2 razy w roku:
18 sierpnia
10 listopada
🙂 a jedank 😉🙂 super
A co do tego Twojego męża z tymi krótkofalówkami haha to TY MASZ WESOLO W DOMKU:P usmiałam siE 🙂
Co do wstawania, to mąż jest nastawiony że bedzie zmuszony wstawać.. 🤪 ja też mu tak gadam. Ale z drugiej strony to ja nie wiem jak wyjdzie w praktyce 😉 wiecie ja mam mieć CC to go przygotowywuje ze bedzie w nocy wstawał i mi mała do łóżka przynosił do cyca. Przebierał ja nie bede mogła nosić:P heh ale tak jak Jagoda mówi , jak On sie nie wyśpi to az nie chce mi sie patrzec na tą minę jego! a tez ciezko pracuje najgorsze ejst to wczesne wstawanie. A dla nas ma sobie wziasc 2tyg wolnego, żeby pomoc 🙂 heh pewnie bede go budzic zeby dziecko mi podał.. cholerka bo ja nie bede mogla nosic! buu
JULIA- sie pokazała!!!!! 😘 Jak sie czujecie? co tak wcale nie zaglądasz!! 🙂 i sie nie denerwować tutaj. Na pewno żadna z was nie chciała żadnego konfliktu 😘
no ładne kwiatki 😠 a co to za agresje my wszystkie was kochamy to nie drzeć kotów prosze usmiechu troszke i optymizmu słoneczka 🙂 kapito napewno sie da wsadzić fote czekamy 🙂 aż zobacze kiedy jest Nadii
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
katpio
SyLa1205
A i raz szukalam to Neli nie bylo w moim kalnedarzu ale znalazlałam
Nela obchodzi imieniny 2 razy w roku:
18 sierpnia
10 listopada
🙂 a jedank 😉 🙂 super
A co do tego Twojego męża z tymi krótkofalówkami haha to TY MASZ WESOLO W DOMKU:P usmiałam siE 🙂
aallicee
SyLa1205
SyLa1205
katpio
i załączyć je jako obraz czy plik?
misiamamy
kapito napewno sie da wsadzić fote czekamy 🙂 aż zobacze kiedy jest Nadii
misiamamy