Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aa SUPEROWO :laugh: 🤪 GRATULACJE JUSTYNKA WRACAJ DO DAWNYCH SIŁ!!CIEKAWE JAK TWÓJ BOBAS SIĘ BĘDZIE NAZYWAŁ BO Z TEGO CO WIEM TO NIE MASZ IMIENIA TAK JAK JA 🤪 JESZCZE RAZ CI SERDECZNIE GRATULUJE BUZIAKI DLA WAS 😘 😘
No to teraz czas dla ktoś wyjątkowy 🙂 a właśnie co z KAJTUCHĄ ??

• Mamusia
madziula napisał:
któraś z Was zadała pytanie czy ktoś jest z okolic Rzeszowa.
ja jestem z okolic -można to tak nazwać 😉

Ja pytałam, bo jestem z Przemysla i jak nie zdaze z wypakowaniem się (22.01 jest dezynfekcja oddziału) to zostaje mi rodzić w innym mieście i tak się zastanawiam gdzie ! a ty w jakim szpitau masz zamiar rodzic 🙂?

• Mamusia
Gadałam chwileczke tylko z Justyna. Własnie ja przeniesli do Sali ojej! jaka zadowolona dziewczyny hehe 🙂 az jej zazdroszcze. Nie pogadalysmy bo wlasnie weszli i jakies badania miala miec. A widzicie moze tez cos w tym jest Ona tak dlugo pracowała i wiecznie cos robiła. Ponoc to pomoga 😁 !

Ciekawe co z ktos wyjatkowy i Kajtucha dzis niedziela wiec powinni jej zrobic cesarke gdy nie dało rady nic. Oby wszystko przeszlo pozytywnie 🙂 a u nas normalnie śnieg w Irlandii!! haha polew 😉 na zielonej wyspie śnieg 😁 😁 oj klimat sie zmienia!! 😁

• Mamusia
ktoś_wyjatkowy od ostatniego smsa nic nie pisała, więc musimy czekać
a Kajtucha z tego co czytałam u grudniówek miała dziś mieć po raz kolejny oksytocynę, przebicie pęcherza a jak nie pomoże to cc, no ale brak wieści więc musimy być wytrwałe i czekać na info od nich!

• Mamusia
Hej dziewczynki! Jestem już mamusią! Szymek waży 4180g i ma 59cm 🙂 jest śliczniutki, różowiutki, duży i silny!
Poród tragedia! Oksy do 14.30 z przebiciem pęcherza, ból taki że aż mnie trzęsło, rozwarcie 2,5 więc cesarka... Zaczyna mnie puszczać znieczulenie i boli niesamowicie...

• Mamusia
Justyna i Kajtucha - GRATULACJE DZIELNE DZIEWCZYNY !!

JUSTYNKO - SZYBKO POSZŁO CZEGO NIE MOZNA POWIEDZIEC O KAJTUSI - DOBRZE KOCHANA ZE cI W KONCU TA CC ZROBILI BO URODZIĆ TAKIEGO KLOCKA TO CIĘZKO - COS O TYM WIEM 😉

dOCHODZCIE TERAZ DO SIEBIE SZYBCIUTKO I WRACAJCIE TU DO NAS BO SIE PRZELUDNIŁO NA FORUM 🤨

Hej Mamusie ja tylko na chwilke wiesci od Justynki
"Moj Synus jedzie dzis na obserwacje jutro bedzie mial badania i usg ale wiem ze wszystko jest ok,jest cudowny!Juz teraz moge z nim wracac do domu 🙂

No i drugi smsik
"Wlasnie wrocilam od Babelka nakarmila go teraz cos zjem bo glodna strasznie jestem pozniej wezme prysznic i wroce do Malego Piotrusia 🙂chyba Piotrusia. A co do glowki to ma 31,5cm wiec zle nie jest zwlaszcza ze urodzil sie przed terminem"
To by bylo na tyle jak napisze cos wiecej dam znac 🙂