Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc dziewczyny.Gratuluje nowym mamusia.Ja dzisiaj bylam w szpitalu i okazalo sie ze zle obliczyli mi termin. Bo mialam na 16 i juz jestem 3 dni po terminie.wiec doszli do tego ze mi pomoga troche i przekrecili mi macice i teraz mam czekac na bole ale ich nie mam.jezeli nie chwyci mnie w nocy lub jutro a jezeli nie to mam termin na wywolanie na 27.czekam z niecierpliwoscia.pozdrawiam

• Mamusia
Witam mamusie!
Mycloud gratulacje serdeczne dla Ciebie i Córeczki, nio i oczywiscie tatusia!
Paullel- śliczne maleństwo i jakie malutkie 🙂 Dla Ciebie tez glatulacje!
ttinka- mogłabyś mi na maila wysłać tabelke w innym formacie bo mi nie to nie otwiera;/ [email protected] bede bardzo wdzięczna.
Uciekam bo Piotruś sie chyba cyca domaga 🙂 Trzymajcie sie dziewczynki zwlaszcza te nierozpakowane!

• Mamusia
Sarusia091 napisał:
czesc dziewczyny.Gratuluje nowym mamusia.Ja dzisiaj bylam w szpitalu i okazalo sie ze zle obliczyli mi termin. Bo mialam na 16 i juz jestem 3 dni po terminie.wiec doszli do tego ze mi pomoga troche i przekrecili mi macice i teraz mam czekac na bole ale ich nie mam.jezeli nie chwyci mnie w nocy lub jutro a jezeli nie to mam termin na wywolanie na 27.czekam z niecierpliwoscia.pozdrawiam

Sarusia co to znaczy, że Ci macice przekręcili|???bo aż mnie dreszcze przeszły jak to przeczytałam??!!

• Mamusia
hej Kobiety-odesłali nas do domu bo brak miejsc na oddziale tak to by mnie zostawili 😞Skurcze są i mam już rozwarcie na 1 palec 🤪 jakby mi się coś działo to w nocy mnie przyjmą na 100% (przyjmą mnie przez to że pokazałam skierowanie od mojego gina jakbym nie miała odesłalby mnie do innego 😠 )
dzisiaj wszystko po "znajomościach" 😞 Kurde już wymiękam cały czas mnie brzuch boli...

Paullel śliczna Majeczka 🙂

CZESC KOCHANE!

moje malenstwo dzis zostalo na ponad godzine z babcia ale na szczescie caly czas pal u babci na rekach 🤪

Ja bylam na badanich i oczywiscie musialam sie klocic i uzerac z beretami i z pielegniarami bo po pierwsze to nikt nie chcial mnie wpuscic przed siebie tylko po glupie skierowanie na morfologie i jeszcze jakies stare babsko mi powiedzialo ze ona piecioro dzieci wychowala i mnie nie przepusci bo moge poczekac...
potem mi zmkneli laboratorium i tez panie łache mi uczynily i pobraly krew...

Synek coraz wiecej je! przy jednej "sesji" zjada nam po 180 ml i smiejemy sie z mezem ze czas na wieksze butelki 🙂

Dzis podjelam ostateczna decyzje o zamknieciu mleczarni i zjadlam pierwsza czekoladne i zupe pomidorowa 🙂

PINCOLADA- ja sie nie wazylam ale z tymi spodniami i bluzkami to mam tak samo wiec nie czuje sie osamotniona 😉 ile mi jeszcze zostalo narazie nie chce wiedziec bo mam nadal wszedzie opuchlizny wiec tak z kilka kg jest...

GRATULULACJE DLA MYCLOUD I PAULLEL!!!!

A Ksawciu dziś skończył trzeci tydzień więc zaczynamy 4ty 🙂
Wyczytalam ze w 4rtym dzieci obdarzaja rodzcow usmiechem i dzis synek obserwowal mnie tymi swoimi wielkimi pieknymi oczkami sluchal sluchal a potem posłał mi najpiekniejszy usmiech jaki wdzialam !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Basia - tylko Ty nie masz juz nic do zrzucenia a ja mam :P i bedzie mi trusniej a na jogging za zimno :laugh:

Wrzucam kilka fotek Ksawcia 🙂 [img size=490]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/na_przewijaku_relaks.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Hej

Ale słodziak z tego Ksawcia!!! Nic tylko schrupać!!!
Ja też się zastanawiam nad zamknięciem mleczarni zwłaszcza ze Lenka cos ostatnio nie chce ssać- pociumcia 10 min i wypluwa a za chwilę domaga się znowu i tak w kółko. Dałam jej przed chwilą flachę i słodko śpi a ja się zastanawiam jak jej za pól godz podać antybiotyk bo zawsze robilismy to na głoda bo to syf straszny i inaczej nie chce buzi otworzyc. Zobaczymy - dzis spróbujemy metody na śpiocha :P

Zupke pomidorową to chyba można bo na Ujastku w drugi dzień juz jadłam a czekoladke to sobie podjadam po troszku ale tesknie za tym zeby sie napchac nia ja świnia :P I tęsknie za jakimś drinkiem albo conajmniej kieliszeczkiem wiśnióweczki - zwłaszcza jak oglądam M jak Miłośc bo tam ciągle Dziadek z Kisielem sadzą banię :P

Co do zbędnych kg tp smaruje sie codziennie specyfikami jak na kosmetyczkę przystało 😉 wciskam codziennie na siebie specjalne majtasy i cierpliwie czekam na efekty.

Jagoda - jak Ty to robisz ze Tobie udaje sie wkleic takie duze zdjecia Ksawcia? Ja jak chce wieksze to mi wyskakuje ze za duze 😞

PINACOLADA - HEHEHEHE toś mnie rozbawila 😁

Ja majtasów nie mam, ale sciskam sie pasem :P Najpierw pasem rozmiaru LARGE a teraz MEDIUM wiec jest postep 😉
Tak czy siak w swoje najluzniejsze dżiny sprzed ciazy nadal nei wchodze a jak wcisnelam obcisla bluzeczke wczoraj zeby se nastroj poprawic bo do 14stej biegalam w pizamie 😉 to mama musiala mi pomoc ja sciagnac bo sie "zaciela" 🙃
🙃

Co do fotek - hmm, zmniejszam wysokosc zdjecia na 490 i tyle. nic wiecej nie robie 🙂

JA W OGOLE NIE POMYSLALAM ZE JA MOGE JUZ STRZELIC SOBIE DRINA, KAWKE LUB NAPIC SIE WINKA! ALE EKSTRA!!!! ;d

No i w koncu mozna sie przytulic porzadnie do meza - po tak wdziecznie okreslonym przez ktoras z Was okresie wtornego dziewictwa :P
My sie dzis troche poprzytulalismy :P ale ja nadal czuje sie ograniczona przez te wszystkie "majtasy, pasy i inne frykasy 😉

Hej Mamusie 🙂 Serdeczne gratulacje dla MyCloud raz jeszcze 🙂 no i trzymam kciuki za reszte 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Styczen juz mija nie wierze...strach w oczach hehe 😉 ja jeszcze w szpitalu ale zobaczymy co tam dzisiaj lekarz zadecyduje bo na wyniki trzeba czekac 1-2ni wiec moze mnie wypuszcza :P
a na pokoju z dziewczyna ktora rodzila 2dni temu ojjjj ale sie nasluchalam az mam stracha mowie Wam 😉
Jagoda ciesze sie ze z Ksawciem juz lepiej 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jeszcze u Ciebie wyniki moglyby byc lepsze i pelnia szczescia 🙂
Takie sliczne te Wasze pociechy 🙂 jeszcze chwilka i Olafek tez bedzie z Nami 🙂
Pozdrawiam Was no i czekamy na kolejne Malenstwa 🙂