Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No z ta kapusta to wlasnie z ciekawosci wbijal w google i wiele Mam to stosowalo badz stosuje 🙂 mysle ze cos w tym musi byc bo nawet na zwichniecia stawow dziala 🙂
No coz Pincolada nie zaszkodzi Ci sprobowac bo od tego nic sie nie stanie a moze tylko pomoc i minie to uczucie obrzeku i goraczki w cysiach...

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej laski ja jeszcze w dwu paku umnie nic nowego tylko tyle ze przed sylwestrem dni spędziłam w szpitalu powód przy chodzeniu bolał mnie wzgórek łonowy a od czego nie wiadomo sami lekarze nie widza moj synek już wazy 2900 jutro ide na wizyte do swojego ginekolog nie mam zadnych objawów porodowych Gratulacje dla Misiamamy śliczna córcia i gratulacje pozaostałym które już urodziły pozdrawiam

• Mamusia
właśnie skoczyłam drugi dzień prac porządkowych w domu i nic...żadnych oznak porodu ech a tak bym już chciała 🙂 🙂 według was mam nisko czy wysoko brzuch?? ciekawe kiedy ta moja córcia zdecyduje się wyjść na świat 🙂 [img size=318]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC_7062_cols_forum.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Ania trzymamy kciuki!
Nadia śliczna dziewczynka - Gunia aż o 6 cm ją wydłużyłaś 🙂
AAllicee ślicznie wyglądasz a co do wysokości brzuszka to musiałabyś jakieś zdjęcie porównawcze wrzucić :P

jak ja się dziś okropnie czuję, dwa razy zasnęłam z Agatą jak ona bajkę oglądała, mam wyrzuty sumienia, że puszczam jej bajki ale nie mam siłki się z nią non stop bawić, bo dziś już mnie wszystko cholernie boli i nie potrafię sobie z tymi bólami poradzić!

Dusia-ja mam to samo jestem okropnie zmęczona jakby nie wiem tonę węgla przerzuciła,na nic nie ma sił,córcia chyba mnie ze wszystkiego ogołociła i teraz matka ledwo się snuje na nogach...a ona siłaczka wali mnie po żebrach ;-)ach te nasze małe łobuziaki.

• Mamusia
Dusia no własnie o godzinie przyjścia na świat Nadunii ani nie mówiła, ani nie napisała. Przypuszczam że urodziła dzisiaj, ale pewności nie mam.

Strasznie mi sie nogi teraz pocą 😞 Już nawet spray z talkiem niewiele pomaga 🤪
I brzuch mnie swędzi 😠

Na takie całodniowe zmęczenie dobrze robi kąpiel, także dziewczyny wskakujcie do wanien! :laugh:

• Mamusia
Witam wieczorkiem!
Dziś mój pierwszy dzień bez pracy i powiem Wam że jakoś dziwnie się czuje. Ehhh
Misiamamy ma śliczną córeczkę i faktycznie Gunia troszke ja wydłużyła 🙂
Kajtucha trzymam kciuki za jutro. Wierzę że będzie dobrze i zostawią Cie na wywołaniu.
Ktos wyjatkowy nie pocieszyłaś mnie zbytnio. Myslałam że troszkę szybciej zobaczę moje maleństwo 🙂
A tak wogóle to synuś dzis strasznie kopie i mam jakieś dziwne bóle brzucha i pachwin. Nigdy tak nie miałam...

• Mamusia
Gunia ja na kąpiel jeszcze troszkę poczekam teraz Agata się kąpie z tatusiem a potem trzeba ją położyć lulu 🙃 dobrze, że ja już tylko zostałam od jej ubierania i odbioru pustej butelki po mleku 😁
eh taki nasz los ...po 9 miesiącach czuć się jak stare babcie...ale już niedługo 😉 wtedy dopiero trzeba będzie mieć powera 😁

• Mamusia
byłam z moim M na spacerze w spożywczym....rety jaka zimnica!!! normalnie to w takie mrozy na wieczorne spacerki ubierałam spodnie narciarskie bo ciepło i wygodnie 🙂 🙃 ....ale teraz to nawet w spodnie Jurka sie nie mieszczę 🙂 a nie ma kolekacji spodni narciarskich dla ciężarnych 🤪 🤪