Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
misiamamy napisał:
no dokładnie paullel to wiesz co albo nam sie obu zaczeło i wylądujemy na porodówce albo dzieci wchodzą w kanał rodny kudre osobiście nie polecam nikomu tego bólu normalnie jest do dupy i boli mnie kregosłup a odszedł ci już czop??? jak to jest taka 2-3 cm nitka śluzu no to mnie odszedł 🥴

szczyka mnie tez w kolanie 😁 cala noga zreszta jakos promieniuje hehe ostatnio jak szlam po schodach to tez od pasa w dol mialam mrowki na nodze ... a czop... nic takiego nie zaobserwowałam... a takie w sumie nitki sluzy zdarzyly mi sie ale juz dawno 😁 bardzo dawno 😁 i sie zastanawialam co to hehehe

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny wróciliśmy z kina i nadal 2w1 😉 ja dziś mam jakieś takie dziwne skurcze, i też od czasu do czasu krzyknę ałła bo nawet na kibelek usiąść nie mogłam i stałam tak w łazience ze spuszczonymi spodniami i ani się ruszyć ani usiąść ani nic innego ☺️ 🤢

Kajtucha na to widzisz przeczytałam bez zrozumienia no to faktycznie już się przetrminowałaś 😉
Megi my byliśmy na "Raj dla par" taka ameryk komedia na której nie trzeba myśleć 😉 a ja sobie zamiast pizzy zafundowałam frytki
misiamamy co do czopu to ja nie wiem w pierwszej ciąży mi nie odszedł a teraz czekam...

• Mamusia
dusienko jak ty wytrzymałas tyle siedzieć w kinie ? ja po 30 min musze sie polożyć

wiecie co mi brat dziś powiedział / dzwoni do mnie rano i mówi ta cześc młoda jestem już wujkiem ? mówie mu no cos ty zdurniał przecież ja mam termin na 20 sty. a on na to wiem ale doczekać sie nie umie to wiesz zadzwonie później odlożyłam słuchawke za pół godz dzwoni znów i mowi no i co jestem już tym wujkiem 🙃 co za wariat i tak dzis 5 razy

• Mamusia
misiamamy napisał:
jeśli chodzi o łożysko to są chtba 3 stopnie ale pewnosci nie am natomiast wiem jak to wygląda na usg to sa takie białe zwapnienia widac je wyraznie moje łozysko juz jest w pełni dojzałe tak powiedział moj gin tz ze ciaza jest juz w fazie koncowej 37 tydzień donoszona

ano widzisz :]

boli mnie to podbrzusze... musialam sie polozyc... nie wiem co to będzie :] ale mam nadzieje, ze nic zlego sie nie dzieje z mala 🤢

• Mamusia
misiamamy kręciłam się jakbym miała owsiki w pupie, i tylko co chwilę sprawdzałam czy nie mam mokrych nogawek, bo mnie dziś pani w tv nastraszyła, że zaczęła rodzić w kinie 😉 ale jakoś dałam rady 🙃 teraz nie wiadomo kiedy następny raz uda nam się wyjść do kina!

ja już życzę spokojnej nocki wszystkim i znikam lulać

• Mamusia
kajtucha napisał:
Misiamamy chciałam zadać Dusi to samo pytanie ale ja ze względu na pęcherz :-) dziś np byłam godzinę w tesco, przed wyjściem z domu w wc byłam 3 razy z kropelkami 🙂 a w tesco kolejne 3 i ledwo w domu do kibla zdarzyłam

ja nawet do tesco nie zdaze dojechac a juz wytrzymac nie moge a mieszkam jakies kilometr od niebgo :F , gdzie przed wyjsciem sikam :] ale dzisiaj z Przemysla do Rzeszowa (ok. godziny jazdy) dojechałam 😁 siedzialam i się nie ruszalam 😁 zeby wytrzymac

• Mamusia
misiamamy napisał:
alice no właśnie nie wiedziałam kto te leki brał ze mna a to ty byłaś 🙂 a jak sie teraz czujesz ? ja odstawiłam je w sylwestra i czułam sie dobrze do teraz i tak od godziny mam takie własnie dolegliwości 🤢

no ja czuje się calkiem nieżle 🙂 prawie nic mnie nie boli 🙂 ruszam sie ile tylko mam sił, kręce po domu, sprzatam, spacerki po dworze i po sklepach..... byle jak najwięcej ruchu żeby mała zeszła jak najniżej 🙂 mam wrażenie że brzuch mi znacznie spadł od tego ruszania 🤪 a energia mnie rozpiera.... no i po odstawieniu tych pigul to jakos mi chyba tez hormony skaczą bo się dziś pół dnia z moim M kłociłam 😉 ale już nam przeszło 🙂 🙂

• Mamusia
dziewczyny czy wy też się tak pocicie w nocy??? ja co dziennie musze zmieniac koszulkę jak wstaję na siusiu 😠 dzisiaj między 2.00 a 11.00 zużyłam 5 koszulek do spania!! masakra jakaś, i z każdej można prawie wyżymać 🤢 😠 najgorzej mi jak te pobudki mam nie daltego że mi sie siusiu chce tylko z zimna bo leże w mokrych ciuchach pod mokra kołdrą!!

pocieszcie mnie i powiedzcie że też tak macie 🙂