Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć!Ja dopiero wstałam i nic mi sie nie chce 🙂 🙂 🙂 Dzisiaj mam już lepsze samopoczucie 🙂 🙂 🙂 Tylko męczy mnie jeszcze katarek 😞 Jade nie długo do mojej młodszej siostry,pomarudzić jej troche i pobawić się z moim słodkim chrześniakiem...który ma dwa latka i zaczął nie dawno składać pierwsze zdania 🙂 😁 A wy jakie macie plany na dzisiaj??bo ja musze sie troszke ruszyć z domku:P :P :P I jak tam wasze samopoczucie??? 🙃

Cześć!Ja dopiero wstałam i nic mi sie nie chce 🙂 🙂 🙂 Dzisiaj mam już lepsze samopoczucie 🙂 🙂 🙂 Tylko męczy mnie jeszcze katarek 😞 Jade nie długo do mojej młodszej siostry,pomarudzić jej troche i pobawić się z moim słodkim chrześniakiem...który ma dwa latka i zaczął nie dawno składać pierwsze zdania 🙂 😁 A wy jakie macie plany na dzisiaj??bo ja musze sie troszke ruszyć z domku:P :P :P I jak tam wasze samopoczucie??? 🙃

• Mamusia
Co mamy dzis w planach??
Juz wysłałam corcie na wycieczke,byłam na zakupach...a teraz zamierzam poleniuchowac przed tv
potem pewno jakies pranko...bo wyjsc mi nie wolno buuuuuuuu!!
Co do ruchow to czekam i czekam...zastanawaima sie czy wogole jest skoro nie daje znaku takie jakies glupie mysli mnie ogarniaja ;/;/
Pozatym pogoda dosc ładna...swieci sloneczko tyle dobrze 🙂

• Mamusia
Totalny len mnie dzisiaj ogarnal 😞 Ale nic straconego postanowilam zrobic sobie dzisiaj dzien pieknosci 😞 Nalozylam na wlosy maseczke odzywcza, zrobilam maseczke na twarzy i dekoldzie a teraz siedze cala w samoopalaczu i czekam az wyjdzie opalenizna. Dzidzia kopie coraz mocniej 🙂 🤪

Hej!!ja już jestem...hihi 🙂 🙂 🙂 Dzisiaj ide do lekarza bo jednak przeziebienie mnie złapało... 😞 Mam nadzieje ze to nie zaszkodzi dzidzi 🤨 Wczoraj wieczorem tak mnie kopała że aż szok ile ma siły:P 😉 A jak tam wasze samopoczucie??? 😉bo mnie niestety męczy kaszel i katar i boli gardełko...jak pech to pech 😞

Cześć kochane mamusie,w końcu trochę słonka wyszło...byłam dzisiaj u lekarza i wszystko już jest dobrze i mogę nawet do pracy wrócić :laugh: :laugh: dzidzia mi też po brzuszku "skacze"...pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

Ja wróciłam od lekarza...i niestety przepisał mi antybiotyk Duomox... 😞 😞 zapewnił mnie ze jest bezpieczny dla kobiet w ciazy,ale ja mimo wszystko mam wątpliwosci 😞 😞 wzięłam już jedną tabletke bo nie mam wyjscia naprawde coraz gorzej sie czuje 🤨 🤨 🤨 boje sie tak strasznie o moje malenstwo... 😞 😞

• Mamusia
A witam dzis o wiele lepiej...jakas energia we mnie weszla....posprzatalam,poprałam,pospacerowalam poprosytu szok..nawet sie wybieram z mezem i coreczka na meczyk wiec mam nadzieje,ze do konca dnia bedzie tak fajnie 🙂
Jutro idziemy na komunie wiec licze rowniez na dzien pelen sily i usmiechu...a nie na bole krzyza i brak weny jak do tej pory
Pozdrawiam serdecznie 🙂
Udanego weekendu 🙂 🙂

Hej!!Ja jeszcze sie męcze z przeziębieniem...niestety 😞 😞 😞 Boli mnie strasznie głowa...nie wiem czy to od tego przeziębienia czy może to migrena 🤨 Mam nadzieje że szybko odzyskam forme... ☺️ pozdrawiam Was 😉

• Mamusia
Wszystkie Mamuśki!! Polecam Wam koniecznie do obejrzenia film: [size=4]Porodowy Biznes / The Business of Being Born (2008)

Oto opis filmu: Czy ciąża to choroba? Czy porody w szpitalu są czymś normalnym, czy też kolejnym sposobem na wywoływanie traumy u przychodzących na świat nowych członków społeczeństwa?

Oto film o tym, jak porody mogą i powinny wyglądać.
Porody naturalne, o których przeważnie zielonego pojęcia nie mają lekarze położnicy.
Zwykle spodziewają się oni bowiem powikłań, a prawda jest taka, iż sami najczęściej do nich doprowadzają, by móc następnie nieść rodzącym kobietom pomoc.

Jeśli do tej pory poród kojarzył ci się tylko z bólem, dramatycznym krzykiem i nerwową interwencją "specjalistów medycznych" to koniecznie obejrzyj niniejszy film. Zobaczysz kobiety rodzące inaczej - czyli po ludzku i naturalnie.
Film polecam szczególnie przyszłym mamom!

Film możecie pobrać np ze stronki: http://peb.pl/filmy-dokumentalne/351867-rapidshare-porodowy-biznes-business-being-born.html najpierw trzeba się zalogować. Ja się na tym filmie popłakałam! ☺️

Witam!!!widze że nikogo nie ma 😞Jak tam wasze malenstwa???bo moje daje intesywne znaki o sobie... 🙂 Zwłaszcza gdy leże na plecach:P Ja już troszke lepiej sie czuje ale do wtorku mam przyjmować jeszcze antybiotyk...mam nadzieje że chorubsko już do mnie nie wróci 🤢 A jak tam wasze samopoczucie???pozdrawiam Was i wasze niunie w brzuszkach:P

Cześć wszystkim...jak tam dziś samopoczucie...u mnie wszystko w porządku,wracam dziś do pracy.Trochę się boję ale mam nadzieję że będzie ok.Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
:http://www.brzuszek.net/components/com_fireboard/template/caribbean/images/english/emoticons/w00t.pngwoohoo: 🤪 🤪

Witam!Jak Wam minął dzionek???bo mi całkiem przyjemnie... 🙂 Już lepiej sie czuje 🙂 🙂 i mam nadzieje ze to sie nie zmieni... 🤪 pozdrawiam