Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no mysle ze tez bedzie wygodne koelznaki mi mowily bym kupila te takie turystyczne bo to modne ale ja nie sadze zeby mi sie w tym dobrze spalo wiec Malutkiej tez zapewne 🙂 heheh nie ma to jak drewniane lozeczko ...Wlasnie ja szukaalam z szuflada bo jest praktyczne tym bardziej ze i tak musze dokupic szafe 😉 :laugh:

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

niunia90 napisał:
Moniczko a upatrzylas sobie juz jakis wozeczek?? bo ja chce taki 3 w 1 jest praktyczny i lekki

konkretnie jeszcze nie ale szukam jak najlżejszego,bo mieszkam na 3 piętrze...na razie upatrzyłam x-lander 3 w 1 bo waży tylko 8,5 kg

wejdź na allegro tam jest duży wybór wózków można pooglądać,ja szukam modelu który mi się podoba a potem oglądam w sklepie "na żywo" a kolor wiesz to kwestia gustu...no mi się podobają wózki czerwono granatowe

• Mamusia
Co do dzidziusia to ostatno lekarz powiedzial, ze to chlopiec, ale mi jakos nie chce sie wierzyc, czuje, ze to dziewczynka no zobaczymy w czwartek.
A jesli chodzi o lozeczko to tesciowa nam kupuje a moi rodzice wozek. Upatrzylismy taki z szuflada i dodatkowo z kolyska. Ma blokade wiec jak sie zablokuje to stoi nieruchomo.

• Mamusia
Ja własnie chce turystyczne....dzieci moich kolezanek maja i sa bardzo zadowolone..
Przy Tusi mialam drewniane i jakos miala wiecznego stracha ,ze sie gdzies uderzy pomimo,ze mialam oslonki...
Wozek mam wypatzropny tylko,ze z wozkiem tez poczekam do ostatnich chwil...mysle ze tak 3 tyg przed planowanym porodem...

• Mamusia
ja wlansie ogladam na alegro a potem jezdze po sklepach i pytam o te modele ja chcialabym jakis delikatny kolorek musi miec to cos heheh 😆 a z luzeczkami madziu to kwestia gustu 🙂 ... Natalko ja tez z szufladka tylko i wylacznie fajnei ze ma dodoatkowa kolyske ja sie zastanaiwiam ino jaki wzor wziasc i juz patrze za posciela... kupujecie " to stojace na lozeczku" zapomnaialm jak to sie nazywa taka firnaka nad lozeczkiem :P:P

Natalia super łóżeczko...a baldachim też kupiłam...
Macie rację że malinka nas coś nie odwiedza ale wiem po sobie że nie zawsze jest czas a potem się okazuje że to na przyklad tydzień minął... 😉

ja w pierwszej ciąży też miałam takie obawy jak to będzie czy dam radę,ale teraz już o tym nie myślę nawet.Mam już dwoje dzieci i tego maluszka to nie mogę się doczekać i mimo że to dość duża przerwa (11 lat) to nie boję sie o to czy dam radę hi,hi :P