Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no też fajny.....ja szukam ładnego kolorku....seledynka.....bo mi zabronili w domu rozglądać się za czarnym....hehehhe.....tylko ciekawa jestem czy te wózki nam się np.po 1 miechu nie rozlecą,bo mojej bratowej się rozwalił......Chyba trzeba pooglądać w sklepie.....co są warte,a to tak gwarancji jakości nie daje.....A co do tego Quinny to u nas strasznie dużo mam tymi wózkami jzdzi i jak widzę na ulicy taki wózek to mi się strasznie podoba.....Poza tym u mnie w mieście nie wszystkie modele są w sklepach....zwłaszcza te droższe....są chyba tylko w 1 sklepie

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oooo kurcze, ale tu dzisiaj ruch 🙂 Kiedy nie wejde na forum cos cie dzieje. Mogloby tak byc zawsze 🙂 Widze dziewczyny, ze ogarnia was wozkowe szalenstwo 🙂 ja jeszcze musze poczekac, bo rodzice kupuja nam wozek, ale dopiero po porodzie. Zmykam wlasnie na usg 🙂

• Mamusia
hej malinka u nas pogrzmialo postrasyzlo i przeszlo ide zaraz do siostry bo musze jej pilnowac malego ... dzis tak cieplo ze mojea dżunia sie malo co odzywa hehe ponoc od ktoregos tam tygonia dziecko wyrabia sobie pory snu np jak w 30 tyg bedzie cie kopalo o 2 w nocy to jak sie urodzi to tak bedzie sie budzic:P:laugh: :laugh:

a moje małe w brzuchu wrecz odwrotnie...ostatnio zrobiło sie bardzo ruchliwe...cały czas kopie...nawet kiedy jade samochodem albo chodze... 😲 a te kopniaki robia sie coraz bardziej bolesne.Dzis w nocy dostałam takiego kopa że aż sie obudziłam... 😮

• Mamusia
malinko wlasnie moja dzunia tak m nei ostatnio mocno kopie ze dzis to sie zdziwilam ze taka spokojna mnie tez obudzila ostatnio w nocy jak byla burza i godzinke nie moglam usnac hehe no ale juz mnie pokopuje wlsnie ino troche sie ochlodzilo :laugh: :P kURCZE KIEDY BEDZIE TEN PAZDZIENIK!! 🤢 😠 😠

no własnie..ja juz bym tez chciała żeby był pazdziernik...a to sie tak dłuży... 🥴 a w dodatku taka duchota na dworze,raz pada raz nie...pomieszała sie ta pogoda 🥴

• Mamusia
Dziewczyny ja też już się nie mogę doczekać.....uwielbiam zapach noworodka i jak się tak wtuli takie maleństwo....ale im dłużej nam siedzą w brzuszkach....tym dla nich lepiej.....Szybko zleci....już bliżej jak dalej....Dopiero był luty i szukałyśmy w necie objawów ciąży,a tu już wszystkie po 20 tygodniu....mi sie 25 zaczyna dziś......a pamiętam 8 dopiero był i fasolkę oglądałam na usg.....a teraz pasuje się za prasowanie pieluch brać....hehehehe

• Mamusia
Hej dziewuszki 🙂
Widzialam dzis mojego synka, nie uwiezycie jak urosl przez ten miesiac. Nie chcial pokazac buzi, ale za to pokazak dorodne jajeczka hihi.Takie usg 3/4 D to cudowna sprawa 🙂 Dzisiaj lekarz nam dogrywal plytke.

A za oknem burza,ale nie jestem sama, bo mam przy sobie prawdziwego mezczyze w brzuszku 🙂

Witam 🙂 Ja dopiero wstałam... 🙂 Jak tam u was z pogodą???bo u mnie pochmurno ale jeszcze nie pada(narazie)a w nocy to spałam przy otwartym oknie bo było tak duszno... 😞

• Mamusia
Natalia gratuluję Syneczka jeszcze raz....bo to teraz pewniak.....ja mam obawy co do mojego usg...go poszłam prywatnie do innego lekarza gdyż moja pani dr na pytanie o płeć każdej pacjentki odpowiada:zdrowego dzisdziusia....no i poszłam don innego w 18 tyg....i on zapytał:a co macie w domu?ja mówię chłopaka....a on na to:to będziecie mieć drugiego...heheheh.....Ja z Mężem w szoku,bo na 99% byliśmy przygotowani na dziewczynkę.....ok chłopak też super ....bede mieć 3 w domu,a ja będe 1 królewną....tylko mnie zastanawia,że on tak szybko te jajka znalazł....ne normalnym usg.....no i nam nie pokazał dowodów....hehheeh.....a wszystko trwało może 10min....całe usg......A jeszcze teraz sie dowiaduje,że on wszystkim mówi,że chłopak będzie.....znajomej mąż go nawet lać chciał,bo powiedział,że chłopak z jajkami jest.....oni kupili wszystko pod chłopaka.....spiochy z autami itp.....a tu dziewczynka....zabić go chciał,że taką chłopską wyprawkę kupił......heheheh.....ale to itak dobrze,bo dziewczynka w chłopięcych śpioszkach i dresikach może być.....gorzej jak się kupi wszystko różowe...z falbankami....kwiatuszkami....i co?chłopaka w to nie ubierzesz,bo by Cię Mąż zabił.....heheheh.....miłego dnia Brzuszki

• Mamusia
Witam
Jak tam u Was dzisiaj...u mnie jakosik wczorajszy dzionek zleciła....dzis pomalutku szykujemy sie na slub mojej przyjaciolki...
Oczywsicie mialam mały problem ze znalezieniem odpowiednich ciuchow bo brzusio jest juz dosc spory...wrzoce jakies fotki na NK to same zobaczycie..
Nocka przespana 😉 ale fajnie...a ruchy caly czas intensywne neiwiem czy ta moja Zuza nie spi czy co??

• Mamusia
Heh madzia a ja mam wrazenie jak by moj brzuszek s tanal w miejscu heeh ale to dobrze bo juz i tak mam problem z malowaniem stop goleniem sie i zawiazywaniem butow ...Ja dzis w nocy wogole nie pospalam dzis ide robic z moim tatuaz -> on sie tatuuje nei ja hehe ja czekamna listopad wtedy pokoloruje swoja stope .
Dzis miaalm pieronska ochote na chleb opiekany w jajku na to pomidorek i ogoerk 🙂 ummm... pojadlam, ide myc wlosy bo kolezanka wpandie z karuzela do lozeczka heh 🙂 kolekcja juz jest ja mam chyba strasznie cienka skore bo jak mnei mala kopie to brzuch chodzi w 4 strony swiata ostatnio jak stalam w koljce to kels sie tak na mnie patzral bo brzuch mi skakal jak nie wiem co

cześć dziewczyny...co tam u was?Jak pogoda?U mnie trochę chłodniej aż lepiej się oddycha!!!!
Fajnie się czyta o kopniaczkach 🤪 🤪 Mój synuś to oszczędny w ruchach ale też jest to wina mojego łożyska bo tłumi jego ruchy 🤢
Najwięcej sie uaktywnia wieczorem he,he jak mamusia chce spać...

Pozdrawiam brzuszki

• Mamusia
No u nas pogoda w kratke jak sie czlwoiek wyszykuje do wyjscia to pada..ajk sie przebieze w domowe ciuchy to wychodzi slonce ;/
Ja wlasnie ogarniam mieszkanko...potem pod prysznic i obiadek...wieczorekiem krecenie coruni wlosow...a to zajmie mi ok.2 godz.bo ma wlosy do pasa;/
Ahhh....masakra caly dzien zaplanowany a ja w powijokach :P:P

hejka...ja już po obiedzie...ostatnio co tylko zjem to czuję się jak balon 😉 i tak mi cięęęężko....
Dostałam wczoraj od siostry kocyk- taki milutki polarek hi,hi,a od mamy wkłady do pieluch żeby skóra była sucha - czego to nie wymyślą co?
Tatuś ma mi kupić pieluchy tetrowe a siostra jeszcze wanienkę...heheh ale mam dobrze...i tak oto po troszku zbieram wyprawkę :laugh:

hej...dzień dobry!!!
Ale nam zrobili przerwę techniczną co?U mnie dziś troszku pogoda lepsza więc po śniadanku wymykam na świeże powietrze he,he 🙃
pozdrowienia dla wszystkich brzusiów...buziaczki ! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘