Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 WRÓCIŁAM ALE SIĘ WYMARZŁAM. RANO BYLO TAK PIĘKNIE, A TERAZ NIE DOŚĆ, ŻE PADA, TO JESZCZE WIEJE MOCNO.... 🤪 OKROPNOŚĆ 🤢 🤢 🤢 PRZYDAŁABY SIĘ GORĄCA KĄPIEL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 jak masz wannę to wskakuj 😁 nasza łazienka jest za mała na takie 'ekstrawagancje' i cieszę się prysznicem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 WŁAŚNIE WYSZŁAM Z WANNY 🙂 ALE MI CIEPŁO 🤪 🤪 🤪 TERAZ POWOLI BĘDE ZAGANIAĆ MOJE MALUSZKI DO MYCIA I NIEDŁUGO KOLACJA. A TY TOJA CO PORABIASZ? More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 cały czas czekam na męża i buszuję po sieci... sprawdź pocztę 🙂 trochę ogarnęłam mieszkanie, ale tylko trochę bo jak się schylam i ogólnie bardziej ruszam to mi podchodzi... moja połówka czeka w Opolu na brata który przyjedzie pociągiem. Więc jeszcze sporo czasu pobędę sama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 MOJA POŁÓWKA SMACZNIE SOBIE ŚPI KOŁO MNIE 🙂 TERAZ TY SPRAWDZ SWOJĄ POCZTE More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 jakby nie było tłumów tu nie ma... 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 CHYBA MIAŁAŚ DOBRY POMYSŁ More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 hahaha... mam Cię More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 znowu mnie masz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 nasze forum umiera... już prawie nic nie piszemy... More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 dwie osoby nie podtrzymają tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie kobitki, ja już się doczekać nie mogę kolejnej wizyty. Na pierwszej jeszcze nic nie było widać bo to dopiero był 4 tydzień. We wtorek wybieram się na następną wizytkę 🙂 Kończę 6 tydzień, jak narazie jestem cały czas głodna pomimo że cały czas coś wciągam...ale od czasu do czasu pojawiają mi się jakieś dziwne odruchy wymiotne 😞 mam nadzieję, że na tym się skończy.... 🙂No i tak jakoś przy gwałtownych ruchach brzuszek mnie troszkę pobolewa 🙂 ale jestem dobrej myśli 🙂 Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj dorota81 Bardzo się ciesze, że do nas dołączyłaś. Gratuluje Maleństwa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 napiszę coś wicęcej po wizycie wtorkowej 🙂mam nadzieję, ze wszystko będzie ok 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Trzymam kciuki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia paula0979 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie. Dołączam do waszego grona. Jestem w 6 tc. To moja druga ciąża, ale pierwsza w UK.Mam trochę obaw, tym bardziej, że to początek a już coś się dzieje nie koniecznie dobrego (mam plamienia). Jutro jadę na usg. Będę wiedziała co się dzieje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 >paula0979 witamy na naszym forum 🙂 More sharing options... Mamusia MonikaC Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie Kobitki! Początek fajna sprawa, a jak śmiesznie maleństwo wyglada w 8 tyg! ja staram sie cieszyc tym moim ciążowym stanem ale nie mogę wykrzesac tyle emocji co w pierwszej ciąży ( mam 4.5 letnia Klare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj MonikaC bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jak samopoczucie na początku ciąży? More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie w sobotni poranek. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Cesc dziewczyny mam nadzieje ze forum nie umiera ale chwilowo milczalo. Przynajmniej z mojej strony. Niestety mdlosci wciaz nie pozwalaja mi w 100% funkcjonowac ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede mogla czesciej tu zagladac. Paula ja tez prowadze ciaze w UK i do tej pory nie mialam ani jednego badania ani wizyty. Dopiero za tydzien mam pierwsze USG. A tak a propo to skad jestes? Toja czy ty jestes z Opola? Bo ja tez chwilowo jednak za granica. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Wyslalo dwa razy i musialam edytowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 185 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 cały czas czekam na męża i buszuję po sieci... sprawdź pocztę 🙂 trochę ogarnęłam mieszkanie, ale tylko trochę bo jak się schylam i ogólnie bardziej ruszam to mi podchodzi... moja połówka czeka w Opolu na brata który przyjedzie pociągiem. Więc jeszcze sporo czasu pobędę sama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 MOJA POŁÓWKA SMACZNIE SOBIE ŚPI KOŁO MNIE 🙂 TERAZ TY SPRAWDZ SWOJĄ POCZTE More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 jakby nie było tłumów tu nie ma... 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 CHYBA MIAŁAŚ DOBRY POMYSŁ More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 hahaha... mam Cię More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 znowu mnie masz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 nasze forum umiera... już prawie nic nie piszemy... More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 dwie osoby nie podtrzymają tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie kobitki, ja już się doczekać nie mogę kolejnej wizyty. Na pierwszej jeszcze nic nie było widać bo to dopiero był 4 tydzień. We wtorek wybieram się na następną wizytkę 🙂 Kończę 6 tydzień, jak narazie jestem cały czas głodna pomimo że cały czas coś wciągam...ale od czasu do czasu pojawiają mi się jakieś dziwne odruchy wymiotne 😞 mam nadzieję, że na tym się skończy.... 🙂No i tak jakoś przy gwałtownych ruchach brzuszek mnie troszkę pobolewa 🙂 ale jestem dobrej myśli 🙂 Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj dorota81 Bardzo się ciesze, że do nas dołączyłaś. Gratuluje Maleństwa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 napiszę coś wicęcej po wizycie wtorkowej 🙂mam nadzieję, ze wszystko będzie ok 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Trzymam kciuki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia paula0979 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie. Dołączam do waszego grona. Jestem w 6 tc. To moja druga ciąża, ale pierwsza w UK.Mam trochę obaw, tym bardziej, że to początek a już coś się dzieje nie koniecznie dobrego (mam plamienia). Jutro jadę na usg. Będę wiedziała co się dzieje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 >paula0979 witamy na naszym forum 🙂 More sharing options... Mamusia MonikaC Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie Kobitki! Początek fajna sprawa, a jak śmiesznie maleństwo wyglada w 8 tyg! ja staram sie cieszyc tym moim ciążowym stanem ale nie mogę wykrzesac tyle emocji co w pierwszej ciąży ( mam 4.5 letnia Klare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj MonikaC bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jak samopoczucie na początku ciąży? More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie w sobotni poranek. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Cesc dziewczyny mam nadzieje ze forum nie umiera ale chwilowo milczalo. Przynajmniej z mojej strony. Niestety mdlosci wciaz nie pozwalaja mi w 100% funkcjonowac ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede mogla czesciej tu zagladac. Paula ja tez prowadze ciaze w UK i do tej pory nie mialam ani jednego badania ani wizyty. Dopiero za tydzien mam pierwsze USG. A tak a propo to skad jestes? Toja czy ty jestes z Opola? Bo ja tez chwilowo jednak za granica. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Wyslalo dwa razy i musialam edytowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 185 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 jakby nie było tłumów tu nie ma... 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 CHYBA MIAŁAŚ DOBRY POMYSŁ More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 hahaha... mam Cię More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 znowu mnie masz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 nasze forum umiera... już prawie nic nie piszemy... More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 dwie osoby nie podtrzymają tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie kobitki, ja już się doczekać nie mogę kolejnej wizyty. Na pierwszej jeszcze nic nie było widać bo to dopiero był 4 tydzień. We wtorek wybieram się na następną wizytkę 🙂 Kończę 6 tydzień, jak narazie jestem cały czas głodna pomimo że cały czas coś wciągam...ale od czasu do czasu pojawiają mi się jakieś dziwne odruchy wymiotne 😞 mam nadzieję, że na tym się skończy.... 🙂No i tak jakoś przy gwałtownych ruchach brzuszek mnie troszkę pobolewa 🙂 ale jestem dobrej myśli 🙂 Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj dorota81 Bardzo się ciesze, że do nas dołączyłaś. Gratuluje Maleństwa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 napiszę coś wicęcej po wizycie wtorkowej 🙂mam nadzieję, ze wszystko będzie ok 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Trzymam kciuki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia paula0979 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie. Dołączam do waszego grona. Jestem w 6 tc. To moja druga ciąża, ale pierwsza w UK.Mam trochę obaw, tym bardziej, że to początek a już coś się dzieje nie koniecznie dobrego (mam plamienia). Jutro jadę na usg. Będę wiedziała co się dzieje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 >paula0979 witamy na naszym forum 🙂 More sharing options... Mamusia MonikaC Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie Kobitki! Początek fajna sprawa, a jak śmiesznie maleństwo wyglada w 8 tyg! ja staram sie cieszyc tym moim ciążowym stanem ale nie mogę wykrzesac tyle emocji co w pierwszej ciąży ( mam 4.5 letnia Klare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj MonikaC bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jak samopoczucie na początku ciąży? More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie w sobotni poranek. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Cesc dziewczyny mam nadzieje ze forum nie umiera ale chwilowo milczalo. Przynajmniej z mojej strony. Niestety mdlosci wciaz nie pozwalaja mi w 100% funkcjonowac ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede mogla czesciej tu zagladac. Paula ja tez prowadze ciaze w UK i do tej pory nie mialam ani jednego badania ani wizyty. Dopiero za tydzien mam pierwsze USG. A tak a propo to skad jestes? Toja czy ty jestes z Opola? Bo ja tez chwilowo jednak za granica. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Wyslalo dwa razy i musialam edytowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 185 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 hahaha... mam Cię More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 znowu mnie masz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 nasze forum umiera... już prawie nic nie piszemy... More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 dwie osoby nie podtrzymają tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie kobitki, ja już się doczekać nie mogę kolejnej wizyty. Na pierwszej jeszcze nic nie było widać bo to dopiero był 4 tydzień. We wtorek wybieram się na następną wizytkę 🙂 Kończę 6 tydzień, jak narazie jestem cały czas głodna pomimo że cały czas coś wciągam...ale od czasu do czasu pojawiają mi się jakieś dziwne odruchy wymiotne 😞 mam nadzieję, że na tym się skończy.... 🙂No i tak jakoś przy gwałtownych ruchach brzuszek mnie troszkę pobolewa 🙂 ale jestem dobrej myśli 🙂 Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj dorota81 Bardzo się ciesze, że do nas dołączyłaś. Gratuluje Maleństwa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 napiszę coś wicęcej po wizycie wtorkowej 🙂mam nadzieję, ze wszystko będzie ok 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Trzymam kciuki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia paula0979 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie. Dołączam do waszego grona. Jestem w 6 tc. To moja druga ciąża, ale pierwsza w UK.Mam trochę obaw, tym bardziej, że to początek a już coś się dzieje nie koniecznie dobrego (mam plamienia). Jutro jadę na usg. Będę wiedziała co się dzieje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 >paula0979 witamy na naszym forum 🙂 More sharing options... Mamusia MonikaC Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie Kobitki! Początek fajna sprawa, a jak śmiesznie maleństwo wyglada w 8 tyg! ja staram sie cieszyc tym moim ciążowym stanem ale nie mogę wykrzesac tyle emocji co w pierwszej ciąży ( mam 4.5 letnia Klare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj MonikaC bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jak samopoczucie na początku ciąży? More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie w sobotni poranek. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Cesc dziewczyny mam nadzieje ze forum nie umiera ale chwilowo milczalo. Przynajmniej z mojej strony. Niestety mdlosci wciaz nie pozwalaja mi w 100% funkcjonowac ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede mogla czesciej tu zagladac. Paula ja tez prowadze ciaze w UK i do tej pory nie mialam ani jednego badania ani wizyty. Dopiero za tydzien mam pierwsze USG. A tak a propo to skad jestes? Toja czy ty jestes z Opola? Bo ja tez chwilowo jednak za granica. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Wyslalo dwa razy i musialam edytowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 185 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży
Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 znowu mnie masz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 🙂 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 nasze forum umiera... już prawie nic nie piszemy... More sharing options... Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 dwie osoby nie podtrzymają tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie kobitki, ja już się doczekać nie mogę kolejnej wizyty. Na pierwszej jeszcze nic nie było widać bo to dopiero był 4 tydzień. We wtorek wybieram się na następną wizytkę 🙂 Kończę 6 tydzień, jak narazie jestem cały czas głodna pomimo że cały czas coś wciągam...ale od czasu do czasu pojawiają mi się jakieś dziwne odruchy wymiotne 😞 mam nadzieję, że na tym się skończy.... 🙂No i tak jakoś przy gwałtownych ruchach brzuszek mnie troszkę pobolewa 🙂 ale jestem dobrej myśli 🙂 Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj dorota81 Bardzo się ciesze, że do nas dołączyłaś. Gratuluje Maleństwa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 napiszę coś wicęcej po wizycie wtorkowej 🙂mam nadzieję, ze wszystko będzie ok 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Trzymam kciuki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia paula0979 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie. Dołączam do waszego grona. Jestem w 6 tc. To moja druga ciąża, ale pierwsza w UK.Mam trochę obaw, tym bardziej, że to początek a już coś się dzieje nie koniecznie dobrego (mam plamienia). Jutro jadę na usg. Będę wiedziała co się dzieje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 >paula0979 witamy na naszym forum 🙂 More sharing options... Mamusia MonikaC Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie Kobitki! Początek fajna sprawa, a jak śmiesznie maleństwo wyglada w 8 tyg! ja staram sie cieszyc tym moim ciążowym stanem ale nie mogę wykrzesac tyle emocji co w pierwszej ciąży ( mam 4.5 letnia Klare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj MonikaC bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jak samopoczucie na początku ciąży? More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie w sobotni poranek. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Cesc dziewczyny mam nadzieje ze forum nie umiera ale chwilowo milczalo. Przynajmniej z mojej strony. Niestety mdlosci wciaz nie pozwalaja mi w 100% funkcjonowac ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede mogla czesciej tu zagladac. Paula ja tez prowadze ciaze w UK i do tej pory nie mialam ani jednego badania ani wizyty. Dopiero za tydzien mam pierwsze USG. A tak a propo to skad jestes? Toja czy ty jestes z Opola? Bo ja tez chwilowo jednak za granica. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Wyslalo dwa razy i musialam edytowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 185 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży
Mamusia Toja Napisano 5 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 5 Marca 2009 dwie osoby nie podtrzymają tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie kobitki, ja już się doczekać nie mogę kolejnej wizyty. Na pierwszej jeszcze nic nie było widać bo to dopiero był 4 tydzień. We wtorek wybieram się na następną wizytkę 🙂 Kończę 6 tydzień, jak narazie jestem cały czas głodna pomimo że cały czas coś wciągam...ale od czasu do czasu pojawiają mi się jakieś dziwne odruchy wymiotne 😞 mam nadzieję, że na tym się skończy.... 🙂No i tak jakoś przy gwałtownych ruchach brzuszek mnie troszkę pobolewa 🙂 ale jestem dobrej myśli 🙂 Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj dorota81 Bardzo się ciesze, że do nas dołączyłaś. Gratuluje Maleństwa 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia dorota81 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 napiszę coś wicęcej po wizycie wtorkowej 🙂mam nadzieję, ze wszystko będzie ok 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Trzymam kciuki 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia paula0979 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie. Dołączam do waszego grona. Jestem w 6 tc. To moja druga ciąża, ale pierwsza w UK.Mam trochę obaw, tym bardziej, że to początek a już coś się dzieje nie koniecznie dobrego (mam plamienia). Jutro jadę na usg. Będę wiedziała co się dzieje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 >paula0979 witamy na naszym forum 🙂 More sharing options... Mamusia MonikaC Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie Kobitki! Początek fajna sprawa, a jak śmiesznie maleństwo wyglada w 8 tyg! ja staram sie cieszyc tym moim ciążowym stanem ale nie mogę wykrzesac tyle emocji co w pierwszej ciąży ( mam 4.5 letnia Klare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj MonikaC bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jak samopoczucie na początku ciąży? More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie w sobotni poranek. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Cesc dziewczyny mam nadzieje ze forum nie umiera ale chwilowo milczalo. Przynajmniej z mojej strony. Niestety mdlosci wciaz nie pozwalaja mi w 100% funkcjonowac ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede mogla czesciej tu zagladac. Paula ja tez prowadze ciaze w UK i do tej pory nie mialam ani jednego badania ani wizyty. Dopiero za tydzien mam pierwsze USG. A tak a propo to skad jestes? Toja czy ty jestes z Opola? Bo ja tez chwilowo jednak za granica. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Wyslalo dwa razy i musialam edytowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 185 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia MonikaC Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witajcie Kobitki! Początek fajna sprawa, a jak śmiesznie maleństwo wyglada w 8 tyg! ja staram sie cieszyc tym moim ciążowym stanem ale nie mogę wykrzesac tyle emocji co w pierwszej ciąży ( mam 4.5 letnia Klare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ata38 Napisano 6 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 6 Marca 2009 Witaj MonikaC bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jak samopoczucie na początku ciąży? More sharing options... Mamusia ata38 Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie w sobotni poranek. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Cesc dziewczyny mam nadzieje ze forum nie umiera ale chwilowo milczalo. Przynajmniej z mojej strony. Niestety mdlosci wciaz nie pozwalaja mi w 100% funkcjonowac ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede mogla czesciej tu zagladac. Paula ja tez prowadze ciaze w UK i do tej pory nie mialam ani jednego badania ani wizyty. Dopiero za tydzien mam pierwsze USG. A tak a propo to skad jestes? Toja czy ty jestes z Opola? Bo ja tez chwilowo jednak za granica. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Wyslalo dwa razy i musialam edytowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 10 z 185 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusia ata38 Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Witam wszystkie mamusie w sobotni poranek. Jak tam samopoczucie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Cesc dziewczyny mam nadzieje ze forum nie umiera ale chwilowo milczalo. Przynajmniej z mojej strony. Niestety mdlosci wciaz nie pozwalaja mi w 100% funkcjonowac ale mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i bede mogla czesciej tu zagladac. Paula ja tez prowadze ciaze w UK i do tej pory nie mialam ani jednego badania ani wizyty. Dopiero za tydzien mam pierwsze USG. A tak a propo to skad jestes? Toja czy ty jestes z Opola? Bo ja tez chwilowo jednak za granica. Pozdrawiam wszystkie mamusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Olusia Napisano 7 Marca 2009 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Marca 2009 Wyslalo dwa razy i musialam edytowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi