Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc 🙂
ja tez myslałam żeby kupic sobie takie witaminki dla kobiet w ciązy, ale teściowa stwierdziła, że głównej mierze to słabe tabletki i chodzi tu tylko o zarobek dla koncernów. No cóż, zdania lekarza nie podważę, ale dało mi to do myślenia. podobnie jest ze szczepio9nkami na pneukokoki i rotawirusy.

Co za wspaniała noc, moje dziecie spało 11 godzib bez przerwy 😁 sukces. Pierwszy raz od urodzenia, zawsze budził się po 5-6 razy w nocy, a odkąd odstawiłam od cycka do śpi pieknie 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry ....
O ta noc byla jakas wyjątkowa to prawda ja spałam od 23.30 do 10.15 i mdłości tez nie było , ale prawie ze zemdlałam z osłabienia bo zanim się pozbierałam , wzięłam prysznic i dotarłam do kuchni to juz czułam się tak słaba i oblana potem ze miałam mroczki przed oczami , a w brzuchu takie ssanie .... ale udało się zdołałam podgrzac mleko i ostatkami sił zjesc płatki i juz po kilku chwilach było lepiej , ale nie powiem miałam stracha bo sama w domu jestem ... na przyszlośc mam nauczkę najpierw śniadanko a dopiero pózniej wszystkie inne cuda ....

• Mamusia
cześc 🙂
eh.
czeka mnie ostre wzięcie się do pracy mgr, dostałam meila od promotorki że ma byc wszystko napisane do konca lutego 😲
także nie pozostaje mi nic innego jak usiąśc z tyłkiem i pisać.. pisac..pisać...

także wybaczcie jak nie będe tak czesto zaglądac, choć nie zapomnę o Was i za pewne nie wytrzymam i będe tu właziła i tak

buziaki 🙂

• Mamusia
a to będę wiadziała zeby nie jeśc już z pieczywem, ale chyba jak na razie dam sobie spokój z makrelą na jakis czas 😜

na wieczór utarłam sobie jeszcze marchwi, oczywiście pokropiłam troche olejem by wydobyc z niej witaminki, posypałam cukrem i podjadłam troszkę 🙂

mykam spać 🙂 wykresy do pracy poprawione, wstep napisany juz cały 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczyny ....
Wiecie co mam pytanie do Was czy to normalne ze u mnie wystąpiło lekkie (narazie) plamienie , czy to cos niepokojącego powiem tylko ze no okres teoretycznie powinna byłam teraz jakos dostac ! Martwie się . Jutro co prawda mam wizytę u ginekologa ale tak sie boję by nie usłyszec najgorszego... 😞

• Mamusia
Cześc Beti, witamy kolejną wrzesniówkę 🙂
u mnie wymiotów brak, w sumie gdyby nie lekko wystający brzuszek i brak okresu to nie wiedziałabym że jestem w ciązy 🙂

Karolina, plamisz? 😞 niby to normalne i nie powinno sie tym przejmowac, ale lepiej sprawdź u gina co może być tego przyzcyną. Ja póki co nie plamię, w poprzednije ciązy ani razu też mi się nie zdarzyło.
Daj znać co Ci gin powiedział 😘

• Mamusia
karolinecka831 napisał(a):
Czesc dziewczyny ....
Wiecie co mam pytanie do Was czy to normalne ze u mnie wystąpiło lekkie (narazie) plamienie , czy to cos niepokojącego powiem tylko ze no okres teoretycznie powinna byłam teraz jakos dostac ! Martwie się . Jutro co prawda mam wizytę u ginekologa ale tak sie boję by nie usłyszec najgorszego... 😞

spokojnie Ja tez pierwsze kilka tyg plamiłam dostałąm lek Duphaston kilka tyg go jadlam i wszystko bylo ok teraz jestem szczesliwa mamusia pol rocznego brzdaca
najwazniejsze idz do ginka na pewno cie uspokoi
Trzymam kciuki by wszystko bylo ok :* 😘

• Mamusia
Dziewczyny - ale miałam dzisiaj cięzki dzień. Aż zaczęłam sie bać, ze coś jest nie tak. Rano wymioty, cały dzień mdłości - i co najgorsze - potworny b.ól głowy. Starałam sie wytrzymać, ale ból był tak silny, ze wzięłam paracetamol.
Mam nadzieje, ze nie zaszkodzi.
Życze wszystkim dobrej nocki - i spokojnego poniedziałku.

• Mamusia
Witajcie Kochane...

Oj jaka jestem szczęśliwa po tej dzisiejszej wizycie u ginekologa ....
Pierwszy widok maleństwa na USG super i bicie serduszka cudowna sprawa ....
Muszę wam powiedziec ze ginekolog powiedział ze moja fasolka ma już 14 milimetrów a to sporo na 7 tydzień i 4 dzień ciąży ....
Jeśli chodzi o to plamienie bo powiedział ze jest ok , i mam się niczym sie niew obawiac...
🙂