Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mariola-s napisał(a):
Witam brzucholki! Dzisiaj z rana przeżyłam koszmar... wstałam jak co rano do pracy, siusiu a tu patrzę na papierze blada krew, takie plamienia słabe...
Zadzwoniłam do lekarza, kazał przyjechać. Dobrze że mąż akurat przyjechał z nocki to mnie zawiózł. Lekarz zrobił badanie, usg, stwierdził że to może być przez nadżerkę lub mięśniaka, przy okazji okazało się ze mam nisko łożysko. Na szczęście z dzidzią wszystko dobrze. Przepisał mi luteinę i do środy mam leżeć. Narazie w domku, jakby dalej były plamienia to już wypisał mi skierowanie na oddział... narazie plamień dalszych nie mam, więc mam nadzieję że się obejdzie i wszystko będzie ok. Ale miałam stracha, jeszcze teraz jestem rozdygotana.
Dopiero jak wyszłam z gabinetu spytałam się o płeć, ale lekarz nie zaglądał między nóżki. Trudno, nie to się wtedy liczyło...

jeju Mariolka,musialas przezyc koszmar...Nie martw sie i stosuj do zalecen lekarza ,luteinka jest oki ,ja biore od poczatku ciazy ,do konca maja mam brac jeszcze ,nie smutaj sie bedzie git,moja tesciowa cala ciaze miala plamienia,miesiac w miesiac jakby slaby okres ,synek zdrowy sie urodzil,choc wczesniak ,takze spokojnie ,napewno jak bedziesz lezec i brac leki nic nie bedzie 🙂Nos do gory 😎

• Mamusia
Dzień Dobry Kochane .... juz południe ja jak zawsze na końcu ... hee ale juz Was nadrobiłam wiec wiem co i jak hee
Asiulka hee niezła jazda w nocy , no pozazdrościc tylko ... 😜 😜 😜 ja byłam dziś w rosmanie to Pani mi dała nakładke wibracyjna w prezecie heee tylko muszę trochę poczekac na męża hee ale cierpliwośc się z pewnościa opłoci ...
No biedna Mariola dobrze że szybko zareagowałaś i pojechałaś do lekarza , teraz no cóż musisz odpoczywac ... więc cierpliwości życzę , będzie dobrze ...
A co u mnie no już żyję tymi badaniam połówkowymi , byle do 16.00 ... 🙂
Wojtuś coś śpi bo nieruchliwy hee by poszalec jak będę na badaniu chyba ...

Zocha napisał(a):
Mariola - nie martw się - będzie wzystko ok- najważniejsze ze maluch fika 🙂

A Ty Zocha co tak ostatnio nas unikasz????Wpadasz tu na moment,albo wogole,co Ty sobie wyobrazasz ??? 😠 😉 😜 😎

Asia19874 napisał(a):
bo nie mają co robić dlatego tak koczują , nie to co my takie zajęte na forum 😜 😁

heh tak ciężko zajęte obserwacja swych "Katarzyn" 😁
u mnie tez bula jak nic 😁

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
ja robiłam tylko glukozę z krwi, jeszcze bez tego picia. Narazie lekarz nie wspomina o tym. Może na następnej wizycie.
Co do tej nakładki - kiedyś spróbowaliśmy, ale te burczenie tylko mnie rozśmieszało i rozpraszało. Po jednym razie poszła w kąt.

z krwi też miałam .... to może faktycznie się w 25TC robi ... no sama już niewiem.
Heh podziwiam Was , ja bym nie dała rady z takimi gadżetami bo bym się śmiała jak głupia 😜
a tak wogóle to mi się chyba sexu chcę 😜 bo nic tylko to mi do głowy przychodzi hehe

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
bo nie mają co robić dlatego tak koczują , nie to co my takie zajęte na forum 😜 😁

heh tak ciężko zajęte obserwacja swych "Katarzyn" 😁
u mnie tez bula jak nic 😁

aj rosną sobie rosną "katarzynki",tylko żeby w pewnym momencie się opamiętały bo jak to tak z takimi kajzerami się komuś pokazać 😜

• Mamusia
mam w domu remont... a że komp tylko stacjonarny to czasem nie mogę się do niego dopchać... :/
ale cały czas was nadrabiam i wiem co u Was 😉
Niestety remont jeszcze potrwa.... 2 tygodnie na pewno... przynajmniej mam z kim w ciągu dnia słowo zamienić 🙂

karolinecka831 napisał(a):
Dzień Dobry Kochane .... juz południe ja jak zawsze na końcu ... hee ale juz Was nadrobiłam wiec wiem co i jak hee
Asiulka hee niezła jazda w nocy , no pozazdrościc tylko ... 😜 😜 😜 ja byłam dziś w rosmanie to Pani mi dała nakładke wibracyjna w prezecie heee tylko muszę trochę poczekac na męża hee ale cierpliwośc się z pewnościa opłoci ...
No biedna Mariola dobrze że szybko zareagowałaś i pojechałaś do lekarza , teraz no cóż musisz odpoczywac ... więc cierpliwości życzę , będzie dobrze ...
A co u mnie no już żyję tymi badaniam połówkowymi , byle do 16.00 ... 🙂
Wojtuś coś śpi bo nieruchliwy hee by poszalec jak będę na badaniu chyba ...

Karolinko w grudniu kupilysmy sobie z kolezanka kulki gejszy..Byl to w sumie moj pierwszy,ze tak powiem gadzet i zakup z sex shopu,bylo milo kilka razy zdazylismy z mezem wyprobowac,mezowi sie spodobalo,mnie rowniez i efekty sa 😁 ....Jak zaciazylam ,(niemal ekspresowo ,a byly z tym problemy,bez zabezpieczenia to robilismy i nic sie nie zanosilo na dzidzie..)kolezanka,ktora nie planuje dzieci schowala kuleczki na strychu hahaha mowi ,ze nie chce skonczyc jak ja ,przez te kulki 😁
Choc dziwie sie jej ma juz sporo latek na karku ,a dzieci nie chce i basta 😮

Rosol sie pyrtoli-juz sie za nim stesknilam 😉
A Kasia ja kapustke mloda na slodko tez uwielbiam ,tak na gesto z koperkiem ,do ziemniaczkow..mmm....palce lizac 😉Przypomnialas mi o tejprzesmacznej potrawie 😉Czekam na przepis ,moze cos innego niz ja robie podpatrze.. 🙂hi hi