Mamusia mariola-s Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 już chyba ani jedna z nas nie może uprawiać akrobatyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia MALEX Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Witam dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, wyniki z glukozy mam złe 154, a powinno byc do 140, do tego anemię i jeszcze do tego mam drożdże ale ponoc właśnie przy cukrzycy ciążowej to norma, muszę powtórzyc wszystkie wyniki, ale z dzidzią wszystko oki, teraz niemogę żadnych słodyczy, trochę odczekam i zrobię ponownie wyniki i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Dzięki 😘 A co do szaleństw to wolę na razie o tym nie myśleć 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 MALEX napisał(a):Witam dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, wyniki z glukozy mam złe 154, a powinno byc do 140, do tego anemię i jeszcze do tego mam drożdże ale ponoc właśnie przy cukrzycy ciążowej to norma, muszę powtórzyc wszystkie wyniki, ale z dzidzią wszystko oki, teraz niemogę żadnych słodyczy, trochę odczekam i zrobię ponownie wyniki i zobaczymy. na pewno będzie dobrze 🙂 odpowiednia dietka i wsio wróci do normy 🙂 najważniejsze że maleństwo całe i zdrowe 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Dzięki 😘 A co do szaleństw to wolę na razie o tym nie myśleć 😉 ja też ☺️ ale chłopa mi żal 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 też tak miałam 😉 i na zakazie nawet raz nie wytrzymałam a potem nie spałam tydzień ... to na samym początku było . A teraz niby mogę niby nie ale chcicy brak ... mojemi tam się nie odechciało więc od czasu do czasu pofiglujemy ☺️ żeby z wprawy nie wyjść 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia letka82 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 nawet małżeństwo nie było skonsumowane 🤢 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer Ciebie tak ciągnie bo wy to nocy poślubnej nie mieliście 😜 i pewnie chcesz spróbowac jak to jest po ślubie heheh 😜 😜 😉 😉 😉 😉 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 ja tez ☺️ bo teraz to nie to samo co wcześniej ☺️ ale będzie pierze fruwało buhahahah 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 letka82 napisał(a):Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 jak co dzień 😜 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 hehehe 🙃 🙃 🙃 odbijecie sobie jak Mała się urodzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 to wtedy mi sie pewnie juz odechce :P dobranoc kolorowych i erotycznych 😜 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 No i sie zaczeło ......Sex, Sex, Sex...... Aga Leon fajne imie zaraz Cie wpisze do naszej tabelki ......mam nadziej ze nami wariatkami bedziesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? w miarę 🙂 też miałam na podtrzymanie Luteine ale już nie jest potrzebna , ogólnie mnie zgaga męczy a tak to dolegliwości jak chyba u każdej a i upał daje w kość 😠 A Urwis mój szaleje 🙂 jutro mam wizytę i USG więc go sobie podglądnę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 Dalej Strona 859 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia MALEX Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Witam dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, wyniki z glukozy mam złe 154, a powinno byc do 140, do tego anemię i jeszcze do tego mam drożdże ale ponoc właśnie przy cukrzycy ciążowej to norma, muszę powtórzyc wszystkie wyniki, ale z dzidzią wszystko oki, teraz niemogę żadnych słodyczy, trochę odczekam i zrobię ponownie wyniki i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Dzięki 😘 A co do szaleństw to wolę na razie o tym nie myśleć 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 MALEX napisał(a):Witam dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, wyniki z glukozy mam złe 154, a powinno byc do 140, do tego anemię i jeszcze do tego mam drożdże ale ponoc właśnie przy cukrzycy ciążowej to norma, muszę powtórzyc wszystkie wyniki, ale z dzidzią wszystko oki, teraz niemogę żadnych słodyczy, trochę odczekam i zrobię ponownie wyniki i zobaczymy. na pewno będzie dobrze 🙂 odpowiednia dietka i wsio wróci do normy 🙂 najważniejsze że maleństwo całe i zdrowe 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Dzięki 😘 A co do szaleństw to wolę na razie o tym nie myśleć 😉 ja też ☺️ ale chłopa mi żal 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 też tak miałam 😉 i na zakazie nawet raz nie wytrzymałam a potem nie spałam tydzień ... to na samym początku było . A teraz niby mogę niby nie ale chcicy brak ... mojemi tam się nie odechciało więc od czasu do czasu pofiglujemy ☺️ żeby z wprawy nie wyjść 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia letka82 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 nawet małżeństwo nie było skonsumowane 🤢 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer Ciebie tak ciągnie bo wy to nocy poślubnej nie mieliście 😜 i pewnie chcesz spróbowac jak to jest po ślubie heheh 😜 😜 😉 😉 😉 😉 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 ja tez ☺️ bo teraz to nie to samo co wcześniej ☺️ ale będzie pierze fruwało buhahahah 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 letka82 napisał(a):Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 jak co dzień 😜 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 hehehe 🙃 🙃 🙃 odbijecie sobie jak Mała się urodzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 to wtedy mi sie pewnie juz odechce :P dobranoc kolorowych i erotycznych 😜 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 No i sie zaczeło ......Sex, Sex, Sex...... Aga Leon fajne imie zaraz Cie wpisze do naszej tabelki ......mam nadziej ze nami wariatkami bedziesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? w miarę 🙂 też miałam na podtrzymanie Luteine ale już nie jest potrzebna , ogólnie mnie zgaga męczy a tak to dolegliwości jak chyba u każdej a i upał daje w kość 😠 A Urwis mój szaleje 🙂 jutro mam wizytę i USG więc go sobie podglądnę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 Dalej Strona 859 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży
Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia MALEX Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Witam dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, wyniki z glukozy mam złe 154, a powinno byc do 140, do tego anemię i jeszcze do tego mam drożdże ale ponoc właśnie przy cukrzycy ciążowej to norma, muszę powtórzyc wszystkie wyniki, ale z dzidzią wszystko oki, teraz niemogę żadnych słodyczy, trochę odczekam i zrobię ponownie wyniki i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Dzięki 😘 A co do szaleństw to wolę na razie o tym nie myśleć 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 MALEX napisał(a):Witam dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, wyniki z glukozy mam złe 154, a powinno byc do 140, do tego anemię i jeszcze do tego mam drożdże ale ponoc właśnie przy cukrzycy ciążowej to norma, muszę powtórzyc wszystkie wyniki, ale z dzidzią wszystko oki, teraz niemogę żadnych słodyczy, trochę odczekam i zrobię ponownie wyniki i zobaczymy. na pewno będzie dobrze 🙂 odpowiednia dietka i wsio wróci do normy 🙂 najważniejsze że maleństwo całe i zdrowe 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Dzięki 😘 A co do szaleństw to wolę na razie o tym nie myśleć 😉 ja też ☺️ ale chłopa mi żal 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 też tak miałam 😉 i na zakazie nawet raz nie wytrzymałam a potem nie spałam tydzień ... to na samym początku było . A teraz niby mogę niby nie ale chcicy brak ... mojemi tam się nie odechciało więc od czasu do czasu pofiglujemy ☺️ żeby z wprawy nie wyjść 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia letka82 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 nawet małżeństwo nie było skonsumowane 🤢 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer Ciebie tak ciągnie bo wy to nocy poślubnej nie mieliście 😜 i pewnie chcesz spróbowac jak to jest po ślubie heheh 😜 😜 😉 😉 😉 😉 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 ja tez ☺️ bo teraz to nie to samo co wcześniej ☺️ ale będzie pierze fruwało buhahahah 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 letka82 napisał(a):Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 jak co dzień 😜 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 hehehe 🙃 🙃 🙃 odbijecie sobie jak Mała się urodzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 to wtedy mi sie pewnie juz odechce :P dobranoc kolorowych i erotycznych 😜 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 No i sie zaczeło ......Sex, Sex, Sex...... Aga Leon fajne imie zaraz Cie wpisze do naszej tabelki ......mam nadziej ze nami wariatkami bedziesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? w miarę 🙂 też miałam na podtrzymanie Luteine ale już nie jest potrzebna , ogólnie mnie zgaga męczy a tak to dolegliwości jak chyba u każdej a i upał daje w kość 😠 A Urwis mój szaleje 🙂 jutro mam wizytę i USG więc go sobie podglądnę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 Dalej Strona 859 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 MALEX napisał(a):Witam dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, wyniki z glukozy mam złe 154, a powinno byc do 140, do tego anemię i jeszcze do tego mam drożdże ale ponoc właśnie przy cukrzycy ciążowej to norma, muszę powtórzyc wszystkie wyniki, ale z dzidzią wszystko oki, teraz niemogę żadnych słodyczy, trochę odczekam i zrobię ponownie wyniki i zobaczymy. na pewno będzie dobrze 🙂 odpowiednia dietka i wsio wróci do normy 🙂 najważniejsze że maleństwo całe i zdrowe 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):czarna79 napisał(a):psitulanka napisał(a):Hej wszystkim mamusiom 🙂 Jestem w drugiej ciąży. Wczoraj dowiedziałam się że mam zapalenie nerek chociaż nic mi nie dolegało 😞 bardzo się martwię o maleństwo, ruchy czuję wyraźnie ale niepokoją mnie, mam wrażenie że dzidziuś jest jakiś taki niespokojny... Witaj Aco Cie niepokoji...... Te ruchy właśnie, w pierwszej ciąży takie nie były. Podobno dzidziuś wiercąc się chce przekazać że coś mu nie pasuje albo dolega więc może mój maluszek tak kopie bo coś mu jest??[/quote No co Ty Aga....jak kopie to wszytko ok...moze teraz jest wiekszy niz w 1ciazy i dlatego tak bardziej go czujesz....a wiesz juz kto kopie Dzięki dziewczyny 😘 pewnie macie rację 🙂 Obiecywałam sobie że przy 2. dziecku nie będę taka nadgorliwa a tu jeszcze się nawet nie urodził a ja już wariuję... Ma być synek 🙂 a pierwszy Szkrabik to syn czy córa ? nie ma co się nakręcać , łatwo mówić gorzej z wykonaniem 🙂 😉 każda z nas się stresuje 🙂 po awatarze domyślam się że też chłopczyk 🙂 Pierwszy synuś 🙂 moje Słoneczko najjaśniejsze 🙂 Dzisiaj przyłapałam go jak śpiewał refren z piosenki "stary farmer farme miał" a on "ija ija oo" 😁 jak ma na imię 🙂 i ile ma latek ? a dla malucha w brzuniu już imię wybrane ? 🙂 Danielek, 1 czerwca skończył 2 latka 🙂 a drugiemu damy Leon 🙂 też się zastanawiałam nad Leonem 🙂 bardzo ładne imię 🙂 a różnica fajna , będą urwisy szaleć jak Leon podrośnie 🙃 Dzięki 😘 A co do szaleństw to wolę na razie o tym nie myśleć 😉 ja też ☺️ ale chłopa mi żal 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 też tak miałam 😉 i na zakazie nawet raz nie wytrzymałam a potem nie spałam tydzień ... to na samym początku było . A teraz niby mogę niby nie ale chcicy brak ... mojemi tam się nie odechciało więc od czasu do czasu pofiglujemy ☺️ żeby z wprawy nie wyjść 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia letka82 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 nawet małżeństwo nie było skonsumowane 🤢 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer Ciebie tak ciągnie bo wy to nocy poślubnej nie mieliście 😜 i pewnie chcesz spróbowac jak to jest po ślubie heheh 😜 😜 😉 😉 😉 😉 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 ja tez ☺️ bo teraz to nie to samo co wcześniej ☺️ ale będzie pierze fruwało buhahahah 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 letka82 napisał(a):Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 jak co dzień 😜 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 hehehe 🙃 🙃 🙃 odbijecie sobie jak Mała się urodzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 to wtedy mi sie pewnie juz odechce :P dobranoc kolorowych i erotycznych 😜 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 No i sie zaczeło ......Sex, Sex, Sex...... Aga Leon fajne imie zaraz Cie wpisze do naszej tabelki ......mam nadziej ze nami wariatkami bedziesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? w miarę 🙂 też miałam na podtrzymanie Luteine ale już nie jest potrzebna , ogólnie mnie zgaga męczy a tak to dolegliwości jak chyba u każdej a i upał daje w kość 😠 A Urwis mój szaleje 🙂 jutro mam wizytę i USG więc go sobie podglądnę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 Dalej Strona 859 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):coś w tym jest asia.. jak mogłam to pisałam wam że sie zmuszam i nie mam ochoty a teraz chciałabym znowu pofiglowac a nie moge. baby normalnie baby. 😆 też tak miałam 😉 i na zakazie nawet raz nie wytrzymałam a potem nie spałam tydzień ... to na samym początku było . A teraz niby mogę niby nie ale chcicy brak ... mojemi tam się nie odechciało więc od czasu do czasu pofiglujemy ☺️ żeby z wprawy nie wyjść 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia letka82 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 nawet małżeństwo nie było skonsumowane 🤢 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer Ciebie tak ciągnie bo wy to nocy poślubnej nie mieliście 😜 i pewnie chcesz spróbowac jak to jest po ślubie heheh 😜 😜 😉 😉 😉 😉 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):my też złamaliśmy zakaz od gina raz ale to tylko chwilkę bo powstrzymywałam sie ostatkiem sił 😁 już nie moge sie doczekać formy z przed ciąży 😜 ja tez ☺️ bo teraz to nie to samo co wcześniej ☺️ ale będzie pierze fruwało buhahahah 🤪 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 letka82 napisał(a):Ha ha 😁 Znowu idzie wieczór i na brzuszku zaczynają się tematy łóżkowo - sportowe 😁 jak co dzień 😜 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Leer napisał(a):ha ha asia widzę rozumiesz mnie bez słów pisanych 😜 właśnie to ta obrączka mnie podnieca :P kurcze ide zaraz przygotować łoże umyć sie i czekać na mężusia aż wróci od rodziców i pofiglujemy chociaż trochę 😜 😁 😁 hehehe 🙃 🙃 🙃 odbijecie sobie jak Mała się urodzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia psitulanka Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 to wtedy mi sie pewnie juz odechce :P dobranoc kolorowych i erotycznych 😜 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 No i sie zaczeło ......Sex, Sex, Sex...... Aga Leon fajne imie zaraz Cie wpisze do naszej tabelki ......mam nadziej ze nami wariatkami bedziesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Asia19874 Napisano 7 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 7 Czerwca 2011 psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):psitulanka napisał(a):Asia19874 napisał(a):Leer napisał(a):nie moge mam zakaz od gina a takie tam pieszczoty to mi nie starczają 😜 a do tego brzuch mi zawadza i juz nie jestem taka ,,gibka" 😠 heh 🙃 😁 😁 😁 mi też strasznie brakuję formy jeżeli chodzi o fikołaki 🥴 ale już bliżej niż dalej 😉 a co do sexu to zawsze jak jest zakaz to i chcica mega 😮 😜 Ja zakazu nie mam i ochoty też jakoś nie... Może to dlatego że biorę difergan i śpię jak zabita... a na co ten difergan ? jak wogóle Twoja ciąża jak samopoczucie ?? heh mąż ma pewnie chcice a Ty biała sala i po sprawie 🤪 😁 😁 😁 Lekarka przepisała bo swierdziła oststnio że "wygląda jak by się opuszczało" i do tego theovent. Samopoczucie nie jest złe, dzięki 🙂 Te upały trochę doskwierają ale na to niestety nic nie poradzę... Mężuś chcice ma ale sam też zapracowany to aż tak nie nalega 😉 to jakieś leki podtrzymujące ?? 🤔 Podobno ale w ulotce nic na ten temat nie ma. Pozostaje mi tylko wierzyć i ufać lekarce... A Ty Asiu jak tam się czujesz?? A dzidziuś? w miarę 🙂 też miałam na podtrzymanie Luteine ale już nie jest potrzebna , ogólnie mnie zgaga męczy a tak to dolegliwości jak chyba u każdej a i upał daje w kość 😠 A Urwis mój szaleje 🙂 jutro mam wizytę i USG więc go sobie podglądnę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Społeczność
Ciąża i poród
Dziecko
Aktywność