Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂
wrzuciłam fotke brzuszka 🙂
tylko ja taka nie uczesana ☺️

nieawno skonczyłam drukowac pracę mgr, zgłodniałam i zajadam własnie chleb z serem i do tego kawa zbożowa ( taki zestaw jest ostatnio u mnie na porządku dziennym 🙂 przestawiłam sie praktycznie całkowicie ze zwykłej rozpuszczalnej kawy na zbozową anatol 🙂 mały po niej szaleje 🙂

• Mamusia
Jestem kochane 🙂
Wczoraj po raz kolejny wyłączyli nam prąd, bo podobno BURZA?!?!?!?!?! (której u nas nie było, nawet nie padało) była w centrum i coś tam pouszkadzała...w związku z tym połowa miasta (w tym ja oczywiście 😠 😠 ) była bez prądu 🤢
Idę zjeść śniadanko i ruszam do doktorka...stresa mam już od wczoraj, w nocy spać nie mogłam oczywiście...czyli stały scenariusz przed wizytą 🙂
Dam znać jak wrócę....
Upał znów chyba będzie, już jest prawie 20 stopni a dopiero 7 rano!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Jestem kochane 🙂
Wczoraj po raz kolejny wyłączyli nam prąd, bo podobno BURZA?!?!?!?!?! (której u nas nie było, nawet nie padało) była w centrum i coś tam pouszkadzała...w związku z tym połowa miasta (w tym ja oczywiście) była bez prądu 🤢
Idę zjeść śniadanko i ruszam do doktorka...stresa mam już od wczoraj, w nocy spać nie mogłam oczywiście...czyli stały scenariusz przed wizytą 🙂
Dam znać jak wrócę....

czekamy na dobre wieści i juz sie tak nie nerwuj wszystko bedzie dobrze 😁 😘

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Jestem kochane 🙂
Wczoraj po raz kolejny wyłączyli nam prąd, bo podobno BURZA?!?!?!?!?! (której u nas nie było, nawet nie padało) była w centrum i coś tam pouszkadzała...w związku z tym połowa miasta (w tym ja oczywiście 😠 😠 ) była bez prądu 🤢
Dam znać jak wrócę....

nie martw sie na pewno wszystko ok 🙂
a chodzisz prywatnie czy na nfz?

• Mamusia
kamiska napisał(a):
Agamu napisał(a):
Jestem kochane 🙂
Dam znać jak wrócę....

prywatnie 🙂

cześć kobitki, mam pytanie;czy jak któraś z Was brała luteinę dopochwowo to miało to wpływ na badanie moczu?Wyszło mi jakoś tak dużo leukocytów i pojawiły się bakterie a chwilę wcześniej dostałam tę luteinę...

• Mamusia
Agamu napisał(a):
kamiska napisał(a):
Agamu napisał(a):
Jestem kochane 🙂
Dam znać jak wrócę....

prywatnie 🙂

pytałam bo fajnie ze masz wizytke rano mniej stresu,moj tylko popoludniami przyjmuje

• Mamusia
achm napisał(a):
cześć kobitki, mam pytanie;czy jak któraś z Was brała luteinę dopochwowo to miało to wpływ na badanie moczu?Wyszło mi jakoś tak dużo leukocytów a chwilę wcześniej dostałam tę luteinę...[/quote

ja nie bralam ale wydaje mi sie ze luteina nie moze mniec wplywu na ilosc leukocytow bo leukocyty swiadcza o stanie zapalnym
ale moge sie mylic co do wplywu 🤢

• Mamusia
Witajcie pięknotki 🙂 Byłam własnie na tej nieszczęsnej glukozie,po kilku głebszych mnie czepło ta słodkością-zatkałam nos i chlipałam dalej. Za godzinke na ponowne pobranie krwi. Odbiór wyników o 14. Od rana wisza ciemne chmury,licze po cichu na deszcz dzisiaj 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Witajcie pięknotki 🙂 Byłam własnie na tej nieszczęsnej glukozie,po kilku głebszych mnie czepło ta słodkością-zatkałam nos i chlipałam dalej. Za godzinke na ponowne pobranie krwi. Odbiór wyników o 14. Od rana wisza ciemne chmury,licze po cichu na deszcz dzisiaj 🙂

u nas piękne słoneczko narazie nic nie zapowiada deszczu
co do glukozy to mi nie pozwolono chodzic trzebabylo czekac na miejscu 2h 😞

• Mamusia
kamiska napisał(a):
Leginsik napisał(a):

u nas piękne słoneczko narazie nic nie zapowiada deszczu
co do glukozy to mi nie pozwolono chodzic trzebabylo czekac na miejscu 2h 😞

ja bym chyba korzenie zapusciła,mi pozwoliła sobie pochodzic albo poczekac a ja od laboratorium mam rzut kamieniem wiec wrociłam do domu. ja nie chce narzekac,ale moglo by troche popadac od tygodnia zapowiadaja deszcze a cos nadal nie moga dotrzec,pewnie przyjdzie weekend a my juz zaplanowalismy go spedzic ze znajomymi nad woda to wtedy bedzie lac ;/

• Mamusia
witajcie brzucholki!
Agamu czekamy z niecierpliwością na relację, trzeba było wziąść laptopa i zdawać relację na żywo 🙂
ja też już zwykłej kawy nie piję, ani sypanej ani rozpuszczalnej, jeśli już to inkę lub sypaną bezkofeinową a teraz jak taki upał to już wogóle mi się nie chce chlipać gorącego
teraz rano jeszcze fajnie orzeźwiająco, ale z godziny na godzinę pewnie będzie gorzej, bo słoneczko świeci

• Mamusia
hej 🙂
u mnie też się zapowiada mega skwar a o 17stej wizyta z USG 😁 😁 będę musiała sama jechać bo mój niestety w pracy , ale dam radę choćby miało być 40st to i tak dojadę oglądać moją Kruszynkę 🙂
ja miałam glukozę i godzinę musiałam też tam siedzieć na duspku bez ruchu 😠

hejcia; 😁
u mnie piekna pogoda popadało i teraz zero słońca tylko wdychać takie powietrze, ale popołudniu maja byc okropne burze ;/
ja przy glukozie mogłam jechać do domu wiec autkiem skiknełam na dwie godzinki i znów do szpitala 😉

• Mamusia
Dziewczyny lece do mojego S do pracy,ja nie wiem ale takiego szefa jak ona ma to na rekach nosic niby prywaciaz ale dobre serducho czlowiek ma,jak nie lozeczko (co sie okazalo kółka sie z niego demontuje i kolyska z niego jest) to teraz dostalismy ciuszki po jego corce 🙂 Moje kochanie nie raz mi mowilo jak z angli jechal tir to w polowie byl zaladowany ciuszkami,zabawkami ktorymi ta mala sie bawila moze raz w zyciu i oni to wszystko wyrzucaja rozumiecie to ? nie dosc ze to tyle kasy kosztuje to oni to po prostu wyrzucaja do kontenerow 😲 jade od razu na pobranie krwi. do pozniej 😘

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Dziewczyny lece do mojego S do pracy,ja nie wiem ale takiego szefa jak ona ma to na rekach nosic niby prywaciaz ale dobre serducho czlowiek ma,jak nie lozeczko (co sie okazalo kółka sie z niego demontuje i kolyska z niego jest) to teraz dostalismy ciuszki po jego corce 🙂 Moje kochanie nie raz mi mowilo jak z angli jechal tir to w polowie byl zaladowany ciuszkami,zabawkami ktorymi ta mala sie bawila moze raz w zyciu i oni to wszystko wyrzucaja rozumiecie to ? nie dosc ze to tyle kasy kosztuje to oni to po prostu wyrzucaja do kontenerow 😲 jade od razu na pobranie krwi. do pozniej 😘

to super szef! zawsze to więcej kasy w kieszeni. wczoraj wkońcu zamówiłam łóżeczko 🙂

• Mamusia
Hej Dziewczynki 🙂 ja juz po śniadanku i kawce.Muszę sie pochwalić, że wczoraj pierwszy raz byliśmy w szkole rodzenia i było naprawdę super. To takie spotkanie organizacyjne. Dla mnie dużym plusem jest to, że zajęcia prowadzi babeczka, która jest oddziałową w szpitalu, w którym będę rodzić, do tego jest bardzo miła.Dostaliśmy pamiętniki dla dziecka a na następnych zajęciach będziemy malować brzuchy 🤪 a tatusiowie robić foty 🙂
wstępnie babka mówiła o przygotowaniu piersi do karmienia, że trzeba masować itp, jak sie dowiem czegoś więcej to napiszę 🙂