Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
Zocha napisał(a):
ciekawe kiedy Madzie wypuszczą... moze dziś?

pewnie tak 🙂 ale zazdroszcze jej 🙂 im blizej porodu tym bardziej sie stresuje

hej dziewczyny 😁
w koncu forum dziala, ale jestesmy uzaleznione hihi 😉
no i blizej tym bardziej stres- ja wczoraj mialam niezlego a dzisiaj za to maz sie stresuje tak, ze mowi, ze juz by do pracy wolal isc i nie myslec o tym haha 😁 😁 a jednoczesnie jestesmy nieludzko podekscytowani 🤪 juz jutro.... nie moge sie doczekac, zwlaszcza jak sobiw patrze na zdjęcie małej Oli..
chociaz wizja cc mnie przeraza 😜

To na jutro juuz? jeny jenyyy.przez 2 dni bez brzuszka straciłam poczucie czasoprzestrzeni, taki odwyk na szybko zle psychicznie na mnie wpłynął haha

no to na jutro juz 😁 😁 wiec my dzisiaj wygladamy jak te dwa biegajace ludziki z suwaczka od AsiZG zaraz po napisie 🤪 🤪 mnie dzis jakos az tak spinanie sie nie lapie.. pewnie sie zacznie wieczorem 🤪
ale jakos inaczej sie oddycha 😜 😜

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja sie czuje wyjątkowo dobrze dzięki tej pogodzie wczorajszek wkoncu wypelzlam na dluzszy spacer i wogole, dzis 25 st tez dla mnie ciut za slonecznie, ale nie bede marudzic, bo zimne nocki juz są max 13 st 🙂m a w ciagu dnia juz tez w tygodniu bedzie przyjemnie 🙂) Katarzyna rozrywa tylko po za tym , zaczal sie 38 tc niby moze to byc w kazdej chwili ale nie mam zadnych oznak porodu ani pol skurcza przepowiadającego
Oleńka słodziak , tez juz chcemy naszego maluszka ...

Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
Zocha napisał(a):

hej dziewczyny 😁
no i blizej tym bardziej stres- ja wczoraj mialam niezlego a dzisiaj za to maz sie stresuje tak, ze mowi, ze juz by do pracy wolal isc i nie myslec o tym haha 😁 😁 a jednoczesnie jestesmy nieludzko podekscytowani 🤪 juz jutro.... nie moge sie doczekac, zwlaszcza jak sobiw patrze na zdjęcie małej Oli..

To na jutro juuz? jeny jenyyy.przez 2 dni bez brzuszka straciłam poczucie czasoprzestrzeni, taki odwyk na szybko zle psychicznie na mnie wpłynął haha

no to na jutro juz 😁 😁 wiec my dzisiaj wygladamy jak te dwa biegajace ludziki z suwaczka od AsiZG zaraz po napisie 🤪 🤪 mnie dzis jakos az tak spinanie sie nie lapie.. pewnie sie zacznie wieczorem 🤪

To cudownie ze wiesz z ejutro juz bedziesz najprawdziwszą mamusią 😁 i to jeszcze ze nic cie nie zaskoczy ze bedziesz wiedziala po co tma idziesz 🙂
Ah jak to zlecialo, /Magus cudownie naprawde 😘 😘

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
Zocha napisał(a):

hej dziewczyny 😁

To cudownie ze wiesz z ejutro juz bedziesz najprawdziwszą mamusią 😁 i to jeszcze ze nic cie nie zaskoczy ze bedziesz wiedziala po co tma idziesz 🙂
Ah jak to zlecialo, /Magus cudownie naprawde 😘 😘

no... niesamowite.. pamietam jak w grudniu siedzielismy nad tym upragnionym testem z dwoma kreskami o 5.30 rano 😁 😁 meza cos wzielo 😁 a to juz.. no nie wierze normalnie 🤪 nie wierze, ze te male stopki co mnie tak kopia po pecherzu bede mogla za niedlugo wysciskac 😜 😘

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
Ja sie czuje wyjątkowo dobrze dzięki tej pogodzie wczorajszek wkoncu wypelzlam na dluzszy spacer i wogole, dzis 25 st tez dla mnie ciut za slonecznie, ale nie bede marudzic, bo zimne nocki juz są max 13 st 🙂m a w ciagu dnia juz tez w tygodniu bedzie przyjemnie 🙂) Katarzyna rozrywa tylko po za tym , zaczal sie 38 tc niby moze to byc w kazdej chwili ale nie mam zadnych oznak porodu ani pol skurcza przepowiadającego

no wczoraj bylo cudoooownie na dworze 20st i slonce! 😁 my poszlismy sobie do herbaciarni na pyszna herbate mrozona z owocami mniam 😁 ja tez juz nie marudze na pogode bo narazie jest idealnie 😁 😁

• Mamusia
MALEX napisał(a):
Maga obyś już jutro naprawdę trzymała swoje malęństwo w rękach, życzę ci tego.

i nawet nie chce myslec, ze mogloby byc inaczej 🙂
jedyna zmiana moze byc to, ze cc bedzie w srode.. ale to dzisiaj moze mi sie uda rozwiazac, jak do gina zadzwonie..

Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):

no wczoraj bylo cudoooownie na dworze 20st i slonce! 😁 my poszlismy sobie do herbaciarni na pyszna herbate mrozona z owocami mniam 😁 ja tez juz nie marudze na pogode bo narazie jest idealnie 😁 😁

pogoda 16 dniowa jest dla mnie wyrocznią 😁
max 25 st przez najblizsze 2 tyg a tak tylko ok 20 http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/dabrowa-gornicza

Mysle co by tu wszamac, wysylam połówke moja po swieze bułeczki.. hmm mniam
a na obiadek dzis krokiety od tesciowej i do tego zrobic tylko barszczyk, i mam obiad z glowy moge byc leserem dzis jak trza 😁

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
a na obiadek dzis krokiety od tesciowej i do tego zrobic tylko barszczyk, i mam obiad z glowy moge byc leserem dzis jak trza 😁

heh moj juz kupil przed wyjsciem do pracy 😁
ide tez cos zjesc teraz, obiadem sie bede martwic pozniej 😉 narazie pustki, jeszcze nie wszyscy widac wiedza, ze dziala brzuszek 😁

Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):

heh moj juz kupil przed wyjsciem do pracy 😁
ide tez cos zjesc teraz, obiadem sie bede martwic pozniej 😉 narazie pustki, jeszcze nie wszyscy widac wiedza, ze dziala brzuszek 😁[/

No pewnmie smiesznie wygladamy , kazda kuleczka dopada kompa z samego rana iii.. o jest jest dziala wkoncu 😁

• Mamusia
Dzień doberek Mamusie 🙂
Ale nam przymusowy odwyk strzelili, co ? 🤪 Nie podejrzewałam się o takie uzależnienie. Przez ten weekend chodziłam taka jakaś nabuzowana i co chwila próbowałam się zalogować. Mam nadzieję, że to koniec takich niespodzianek, bo my tu chcemy w spokoju kolejnych rozwiązań wyczekiwać 🙃

Agamu napisał(a):
Jutro mam gina, stresuję się jak głupia...ciekawa jestem co mi powie...mam nadzieję,że coś tam zaczyna się dziać w kierunku wyjścia Gabrysi 🙂 A jeśli nie, to będę "spokojnie" czekać na swoją kolej 🙂

Juz tam napewno sie cos dzieje w tym kierunku 😁 ale fajnie ze masz gina ja dopiero 13 wrzesnia jak cos aaaaaaaaaaaaaaa

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Witojcie Kochane 🙂
No wkoncu jest nasze Brzuszkowo!!! 🙂Jeju jak sie ciesze !normalnie slow brak 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
wkoncu moge wkleic dla wszystkich foteczke Olenki-od Madzi 🙂

witam 🙂
ślicznotka malutka...

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
Agamu napisał(a):
Jutro mam gina, stresuję się jak głupia...ciekawa jestem co mi powie...mam nadzieję,że coś tam zaczyna się dziać w kierunku wyjścia Gabrysi 🙂 A jeśli nie, to będę "spokojnie" czekać na swoją kolej 🙂

Juz tam napewno sie cos dzieje w tym kierunku 😁 ale fajnie ze masz gina ja dopiero 13 wrzesnia jak cos aaaaaaaaaaaaaaa

uu to pozno, tak zaraz przed terminem 😁 ciekawe czy predzej bedzie dzidzia cxzy gin 😁 😁

• Mamusia
Agamu napisał(a):

ja też jutro w końcu mam wizytę, moja ginka z urlopu wróciła
no i z samego rana krew i siuśki do badania

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Witojcie Kochane 🙂
No wkoncu jest nasze Brzuszkowo!!! 🙂Jeju jak sie ciesze !normalnie slow brak 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
wkoncu moge wkleic dla wszystkich foteczke Olenki-od Madzi 🙂

cudna 😘

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
witajcie po przymusowej przerwie, ja teraz tylko na chwilkę...
Madziu Oleńka boska!!! Maga chyba Tobie zazdroszczę że to już!
Wczoraj byłam na usg i Szymonek waży 3700 (+/- 500), wszystko ok, przegląd 5.09 ciekawe czy doczekam...
miłego dzionka 🙂

duży już Twój Synuś. Gratuluję.
Ja dzisiaj byłam ostatni raz na badaniach krwi, a jutro mam ostatnia wizytę z USG. Czekam jak na szpilkach. Oby ten dzień szybciutko zleciał.

• Mamusia
hej Dziewczyny!A juz myslałam, że tylko ja nie mogłam się zalogować 🤔
i od rana dziś takie wieści 😞 tak mi przykro z powodu maleństwa Fashion.... nie wyobrażam sobie 😞 trzymaj się Kochana...
a z drugiej strony: Madziu Oleńka jest przesłodka 🙂 🙂 🙂, zapragnełam mocniej niż kiedykolwiek mieć swoja Niunię już przy sobie i wiedzieć, ze jest cała i zdrowa... ale jeszcze trochę 🙂 ja mam wizyte w środę a od czwartku moge rodzic bo otwieraja oddział położniczy w moim szpitalu po remoncie 🙂 i bedę uskuteczniac wszelkie próby przyśpieszenia akcji 🤪 🤪