Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

Agamu napisał(a):
I ja się witam 🙂
Oczywiście nadal nic 😠 😠 😠
Szykuję się więc do gina, mam pełne pory strachu...nie wiem co on mi tam zaserwuje i nie wiem co dalej ze mną będzie. Boję się jak cholera 🤢 🤢 🤢 🤢
powodzenia Kochana! 😘

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Leginsik napisał(a):
Dobry. Ja już zajadam się płatkami i ide chyba zaraz do kibelka na kolejne przeczyszczenie 🤢
Rodźta dziewuchy co bym mogła napawać się zdjęciami waszych maleństw 🙂
Agata i Aśka,Wy stare weteranki powodzenia ! Bez swoich brzdąców nie wracajcie na brzuszka !!! 🤪
Ja już od dzisiaj podlegam pod zwykłego,szarego użytkownika,frustrujące i dołujące zarazem 😞
hehe 😘 😘Uzytkowniku Drogi ,trzymaj sie dzielnie!!! 🤪 😘

kamiska napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia2011 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Dzięki MAMUSIE - Czarna, Aniulka, Mariolka, Maga czyli mialyscie w kregoslup.
A tatusiowie mogli byc w tym przypadku z wami ewentualnie gdybyscie chcialy?
Ok to teraz czekam na rodzące SN czy brały coś wogole?

ja przy porodzie sn miłam podany dolargan, bóle były nie do wytrzymania, wszystko szło mi w kręgosłup, na ktg nic nie pokazywało a ja wyłam z bólu, na ktg pokazuje tylko te brzuszne skurcze, spinanie a tych krzyzowych nie.
to jest wlasnie to co mialam ja ....az boje sie jutro jechac na IP....niewiem nawet czy mnie przyjma ,a jak przypomne sobie qrwa porod to mi slabo.. 😞
a Marta Jasna do 24tej powinna urodzic ..biedna ma rozw.na 5cm i wije sie z bolu,a chodzic Jej kaza(co by przyspieszyc rozwarcie i porod..)

ja rodziłam bez znieczulenia chociaż było dostępne niestety u mnie akcja tak postępowala ze do konca nie wiadomo bylo czy cesarka sie nie skonczy wiec znieczulenia nie dali 😞
ahha przestrzegam przed bólami krzyzowymi masakra
znam ten bol Kamisiu ... 😞

• Mamusia
witamy się
w nocy pot po dupie leciał strasznie gorąco , jakos nie moglam spac to obudzilam Łukasza i zaczełam do niego mówic ale on spał na dobre to pogadałam sobie sama do siebie hehe, mialam nadzieje ze cos bedzie bolało czy cuś a tu dupa,
Gratuluje kolejnych dzieciaczków 🙂

Agamu napisał(a):
I ja się witam 🙂
Oczywiście nadal nic 😠 😠 😠
Szykuję się więc do gina, mam pełne pory strachu...nie wiem co on mi tam zaserwuje i nie wiem co dalej ze mną będzie. Boję się jak cholera 🤢 🤢 🤢 🤢

Czekamy na wieści Agatka!!!!!!! może dziś co zdziała!

kamiska napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia2011 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Dzięki MAMUSIE - Czarna, Aniulka, Mariolka, Maga czyli mialyscie w kregoslup.
A tatusiowie mogli byc w tym przypadku z wami ewentualnie gdybyscie chcialy?
Ok to teraz czekam na rodzące SN czy brały coś wogole?

ja przy porodzie sn miłam podany dolargan, bóle były nie do wytrzymania, wszystko szło mi w kręgosłup, na ktg nic nie pokazywało a ja wyłam z bólu, na ktg pokazuje tylko te brzuszne skurcze, spinanie a tych krzyzowych nie.
to jest wlasnie to co mialam ja ....az boje sie jutro jechac na IP....niewiem nawet czy mnie przyjma ,a jak przypomne sobie qrwa porod to mi slabo.. 😞
a Marta Jasna do 24tej powinna urodzic ..biedna ma rozw.na 5cm i wije sie z bolu,a chodzic Jej kaza(co by przyspieszyc rozwarcie i porod..)

ja rodziłam bez znieczulenia chociaż było dostępne niestety u mnie akcja tak postępowala ze do konca nie wiadomo bylo czy cesarka sie nie skonczy wiec znieczulenia nie dali 😞
ahha przestrzegam przed bólami krzyzowymi masakra

Dziś całą noc budziły mnie koszmarne bołe krzyża stwierdziłam, że na bank bede tym szczęśliwcem ,.,, 😮 😮 ale puściło jak wstałam tylko

AsiulkaZG83 napisał(a):
hej Myszki 🙂 Lece pod prysznic i sie szykuje do szpitala...Zoladek mi skacze,skurczy brak kij wie co tam ze mna bedzie...
Przed wyjazdem jednak donosze uprzejmie,ze Martula -Jasna urodzila 🤪 Wczoraj o godz.20:40
Laryska ma 53cm i 2.900kg 😎

P.S ciekawe komu ja doniese jak urodze... 😮 😮 😮 komus doniese zapewne ...sciskam ,pozdrawiam ,caluje i trzymajcie sie dzielnie dziewczyneczki,a jak cos sie wydarzy -prosze o smsik 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘

O i ona ma juz z głowy, przekaż gratulacje ..

Asik 3mamy mocno kciukasy, małe i duże 😘 😘

AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Poszłam do apteki po ten olej , ale nie bylo, moze i lepiej :/
Kude ale Sasetka mnie zmotywowała ha 🙃 🙃
na jutro rano mam obiecany malzenski masaz no ciekawe
jak wroce tu i bede rzucac piorunami tzn ze nic z tego

dobranoc kochane 😘 😘
u mnie w nocy byl masaz z balsamowaniem doglebnym ☺️ Ja sie opieralam (wyjatkowo nie bylo mi do smiechu)a moj wzial spr w swoje rece..no i cisza..(slabe skurczyki rzadko ..).ale zobaczymy 🙂 😘

fajniee 😮 😮 😮 ja czekam nadal i pewnie sciema jak chu....

I dzien dobry tak wogole!
Przed spaniem chyba cząstki meduzy wydalałam ale dzis rano juz nic nie wykryto:/
No i jak pisalam te bole krzyza cala noc a teraz dupa nic a nic oczywiscie...
jestem umęczona 😞

• Mamusia
dzien dobry dziewcyznki! 🙂
witam sie z rana, meza do pracy odprawiamy z antosiem
gratulacje dla marty!
ktos jeszcze urodzil? 🙂

my mielismy okropna noc... w ogole nie spalam.. dopadl mnie chyba ten kryzys laktacyjny w 3tyg zycia maluszka, bo wczesniej mleka bylo pod dostatkiem a w nocy maly plakal i sie krzywil, bo nic nie lecialo 🥴 🥴 🥴 a ja plakalam z nim 🥴 i w koncu dalam mu mieszkanke, bo nie mialam serca, zeby siedzial przy piersi z ktorej nic nie leci 🥴 mam nadzieje, ze da sie z tego kryzysu wyjsc.. mamusie, ktoras juz tak miala?

• Mamusia
Jestem dziewczyny 🙂
Zbadał mnie i stwierdził, że dziś powinno się zacząć po tym jego grzebaniu....najprawdopodobniej po południu rozpoczną się skurcze i wieczorem powinniśmy już być na porodówce 🙂...w razie, gdyby jednak nic się nie działo mamy do niego zadzwonić po 20 i powie co dalej.
Cieszę się, a z drugiej strony jestem posrana 🙂

• Mamusia
Maga napisał(a):
gratulacje dla marty!
ktos jeszcze urodzil? 🙂

my mielismy okropna noc... w ogole nie spalam.. dopadl mnie chyba ten kryzys laktacyjny w 3tyg zycia maluszka, bo wczesniej mleka bylo pod dostatkiem a w nocy maly plakal i sie krzywil, bo nic nie lecialo 🥴 🥴 🥴 a ja plakalam z nim 🥴 i w koncu dalam mu mieszkanke, bo nie mialam serca, zeby siedzial przy piersi z ktorej nic nie leci 🥴 mam nadzieje, ze da sie z tego kryzysu wyjsc.. mamusie, ktoras juz tak miala?

Hej Maga co do kryzysu ni epomoge bo przy 1 dziecku nie miałam.A urodziła jeszcze Smerfetka Kacperka 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Jestem dziewczyny 🙂
Zbadał mnie i stwierdził, że dziś powinno się zacząć po tym jego grzebaniu....najprawdopodobniej po południu rozpoczną się skurcze...w razie, gdyby jednak nic się nie działo mamy do niego zadzwonić po 20 i powie co dalej.

Normalka ze sie boisz 🙂
a bolało Cie to grzebanie??

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Maga napisał(a):
gratulacje dla marty!
ktos jeszcze urodzil? 🙂

Hej Maga co do kryzysu ni epomoge bo przy 1 dziecku nie miałam.A urodziła jeszcze Smerfetka Kacperka 🙂

o to super, gratulacje dla niej! 🙂 😘 w koncu sie cos ruszylo 😁 za niedlugo jak z procy dziewcyzny bedziecie 🤪 😉
eh 🥴 mam nadzieje, ze ten kryzys minie, bo bardzo bym chciala karmic piersia... no nic.. bede go przystawiac dzisiaj calusienki dzien i noc jesli bedzie trzeba..

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Jestem dziewczyny 🙂
Zbadał mnie i stwierdził, że dziś powinno się zacząć po tym jego grzebaniu....najprawdopodobniej po południu rozpoczną się skurcze...w razie, gdyby jednak nic się nie działo mamy do niego zadzwonić po 20 i powie co dalej.

Normalka ze sie boisz 🙂

Nic nie bolało-jak normalne badanie, a tak się bałam ,że aż ryczałam rano 🙂 Wygląda więc na to, że może i u mnie się zacznie 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Jestem dziewczyny 🙂

Normalka ze sie boisz 🙂

Nic nie bolało-jak normalne badanie, a tak się bałam ,że aż ryczałam rano 🙂 Wygląda więc na to, że może i u mnie się zacznie 🙂

oby! trzymam kciuki! 😁
a przez ten czas wyspij sie za wszystkie czasy hihi 😉

• Mamusia
Maga przystawiaj nie odpuszczaj napewno jest to ciezkie przezycie ale i sie oplaci tak z etrzymam kciuki za Twoja wytrwałość 🙂

Agatka to ze płakałaś to sie wcale a wcalle nie dziwie emocje sa juz na skraju wytrzymania !!!!!!!!!!!!!!!!

ja dzisiaj mam stresujacy dzien do 16.30 i zapewne jutro jak pojade do szpitalla

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Jestem dziewczyny 🙂

a bolało to grzebanie???? dasz rade jesteś dzielna 😁 moze już dzisiaj Gabi bedzie z wami 😁

• Mamusia
karolajna1988 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Jestem dziewczyny 🙂

a bolało to grzebanie???? dasz rade jesteś dzielna 😁 moze już dzisiaj Gabi bedzie z wami 😁

Nic nie bolało właśnie-to było jak zwykłe badanie 🙂 ulżyło mi, bo bałam się jak cholera!

• Mamusia
Agamu napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Jestem dziewczyny 🙂

Nic nie bolało właśnie-to było jak zwykłe badanie 🙂 ulżyło mi, bo bałam się jak cholera!

nie noo ja tez tak chce wpon powiem zeby mi tam pogmerała i zeby cos przespieszyła bo oszaleje , albo napije sie tego oleju herbaty z lisci malin i bede się gździła cała noc hah nie no mam nadzieje ze mój syn wie ze ma zaraz wyjść

• Mamusia
Dzień doberek!
Meldujemy się w paczce... Nic się u nas nie zapowiada, czyli zawiodła mnie moja intuicja 😞 Dzisiaj kolejna porcja plotek i biegania po mieście, więc może może?
Agatko czekamy na efekty gmyranka 🙂
Luizka może efekty masażu dzisiaj nastąpią? Wiesz na efekt zawsze trzeba troszkę poczekać albo udać się po kolejną porcję :P