Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tak sobie to tłumaczę, gdybym miała dzwonić do mojego lekarza za każdym razem gdy cos mnie niepokoi nawet nie rozłączałabym sie z nim, a pragnę dodać że ja nieśmiała jestem w stosunkach z moim lekarzem i trochę głupio mi sie o wszystko pytać.. 🙂

Dodam, że mój lekarz jest bardzo młody i on sam sie chyba mnie wstydzi hehe 😉 zawsze próbuje sie jak najszybciej mnie pozbyć z gabinetu, ale o zmianie nie myślę 😉.

• Mamusia
Leer napisał(a):
Dodam, że mój lekarz jest bardzo młody i on sam sie chyba mnie wstydzi hehe 😉 zawsze próbuje sie jak najszybciej mnie pozbyć z gabinetu, ale o zmianie nie myślę 😉.

młody przystojny ginekolog? 🤪 🤪 🤪 🤪
ja bym si wstydziła chodzić do faceta.. 😜
wystarczy, ze w szpitalu macali mnie sami faceci i źle się z tym czułam. Do tego mase studentów gapiących się na obchodzie. Przy porodzie nawet nie pamietam czy było ich dużo, wiem, że jedna była na pewno, bo potem mnie zszywała 🤢

młody i bardzo przystojny:p ale żona pracuje za ścianą hehe 🙂 chodzę do niego gdyż to mój pierwszy ginekolog i z ciąża tez do niego sie zwróciłam, a poza tym wiem że zawsze przyjmie mnie bez kolejki jeżeli będzie taka potrzeba 🙂

ale sama czy u fryzjera? moja teściowa ma zakład fryzjersko kosmetyczny i do tej pory farbowałam u niej ale powiedzmy że mamy ,,mały konflikt" i nie chce nawet tam iść, a nie wiem czy wszystkie farby będą odpowiednie? spytam sie gina jak powie że moge to lece na miacho po farby i na rudo sie malnęę 😜

• Mamusia
ja nie mam zbyt dlugich wlosow i przywiazalam sie do jednej farby, wiec sama maluje, ciekawa jestem czy gin bedzie wiedzial cos o farbowaniu wlosow w ciazy, to chyba jak malowanie paznokci w sumie, raczej nie powinno byc przeciwskazan ja tylko slyszalam ze w czasie miesiaczki nie farbowac bo farba nie trzyma, ale o ciazy nigdy nie slyszalam

ja znam i mam ten sam problem a do tego wszystko musi byc takie jak oni sobie zażyczą, i dlatego jest konflikt bo jak to powiedzieli jestem jak ta ,,krowa na rowie" :p więc włosy sobie zrobię bo już patrzeć na siebie nie moge ;/ a teraz uciekam bo znów mam ,,bóle miesiączkowe" kiedy one przejdą;/ Miłego wieczorku 😉

• Mamusia
ogólnie farbowanie włosów nie wpływa na dziecko, tylko zależy jak włosy się zmieniają w ciąży, poprostu może nie złapać dobrze tzn. szybko się zmywać. Co do gina ja chodzę do faceta jest ordynatorem patologii ciązy wiec jak coś, u drugiego byłam dzien wczesniej to mnie wogule nie zbadał ginekologicznie tylko stwierdzil ciąże na podstawie zrobionego testu przezemnie i spozniajacej się miesiaczki.