Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mph napisał(a):
Karolinko Kasia ma na biezaco uzupelniona tabelke wiec zczekamy spokojnie 🙂 i wstawi sie ja jako nowy watek ktory bedzie sie edytowac

Kasia napisała dzis że nie uzupełniała tabelki i prosiła by któraś z nas to uzupełniła ... ja tylko odnalazłam starą by prościej było bo jest już nas tyle ze hooo

mph napisał(a):
mph napisał(a):
czesc dziewczyny

widze, ze niektore z was juz po polowkowych.ja prenatalne mam 6 maja i nie moge sie doczekac. mam nadzieje, ze wszystko dobrze.

corcia juz 2 tydzien dzien dzien wariuje w brzuszku ...hmmm nawet bym to bardziej okreslila jako kopniaki.

wyzej skopiowalam swoja wiadomosc do Was 🙂
glukoza- to ciekawy temat. chcialam zrobic....pojechalam do labu na czczo nie bylo problemu za to jak panie daly mi do wypicia w kubeczku glukoze to jak ja wypilam tak do tego kubeczka ja zwymiotowalam odrazu....poszlam sie przejsc....odpoczelm i dawaj- kolejna proba wypilam i co? i to samo- cala zwymiotowalam. dr powiedzial abym po prostu zjadla sniadanie i niestety tylko taki mam wynik po obciazeniu, bo niestety tego nie jestem w stanie wypic aby przez godizne pozostalo w mym zoladku:/ wynik jest prawidlowy jak i na czczo tak i po (sniadaniowym 🙂

buziaki

ojojoj ,to strasznie mialas...biedulka..Ale dalas rade i winszuje!!! 🤪
Fajnie ,ze dzidzia juz kopie 🙂 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 ,a Ty urodzinki mialas 🙂oooo...przyjmij spoznione ale szczere zyczenia ,zdrowia ,szczesliwego rozwiazania,radosci z kazdego dnia , pozytku z meza i pociechy z dzieciątka ,aby 6.maja ujawnila sie wymarzona plec Twojej pociechy 😘 😘 😘 😘

ahh dziękuję bardzo ☺️ ! gin mi wypisując receptę dziś też winszował 😎

A to napewno mu utknelas w pamieci..pewnie nie codzien trafia mu sie taka pacjetka 😎 🤪

nie wiem czy utknęłam w pamięci ale po peselku widział hehe i pytał czy ostro balangowałam ... dowcipniś 😜

Bardziej Katarzyna mu utkkwila w pamieci i sie chlop zainteresowal ile wiosen liczy ów temperamentna osobka 😉

Asia i ja do życzeń się dołączam 🙂)i wszystkiego co tam sobie duszyczka zapragnie i wymarzy 🙂 😘 😘

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
Kasia robiła tabelkę ... na początku dopisywała nas tam ... ale dawno coś nie wspominała co z tabelka , spytamy jak się pojawi !

musze Was zmartwić, ale tak dużo się nas pojawiło, że nie zdążyłam zapisywac i na bieżąco uzupełniać.
Mogę komuś to przesłac na meila, jest to w excelu. Ja tego już nie ogarnę bo muszę nanieść sporo poprawek do mgr i nad tym chce posiedzieć.
To która chętna do przejęcia tabelki? 🙂

A TO KASIA DZIŚ NAPISAŁA ...CO DO TABELKI

• Mamusia
http://allegro.pl/jaba16-pajace-spiochy-0-3-early-days-mix-kolorow-i1573697599.html mi to bardzo podobaja sie te truskaweczki , ale jak bedzie chłop to nie ubiore go w truskaweczki hi hi ..... 😁 ciekawe czy jak juz urodzimy to tez bedziemy pisały , jak przezyłysmy porod i jak malenstwa sie chowaja.

czarna79 napisał(a):
Zobaczymy co Kasia powie czy chce dalej ja prowadzic , bo z tego co czytałam kiedys od poczatku to Kasia starannie prowadziła tą tabelke i wszytskie wpisywała......
Karolinecka zamowiłas PIRATA.....jak zobaczyłam te body od razu pomyslałam o Tobie.....

Nie malpuj moich slow 😜 😜Ja pomyslalam o Piracie i Wojtusiu 😜 😜

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mph napisał(a):
mph napisał(a):
czesc dziewczyny

widze, ze niektore z was juz po polowkowych.ja prenatalne mam 6 maja i nie moge sie doczekac. mam nadzieje, ze wszystko dobrze.

corcia juz 2 tydzien dzien dzien wariuje w brzuszku ...hmmm nawet bym to bardziej okreslila jako kopniaki.

wyzej skopiowalam swoja wiadomosc do Was 🙂
glukoza- to ciekawy temat. chcialam zrobic....pojechalam do labu na czczo nie bylo problemu za to jak panie daly mi do wypicia w kubeczku glukoze to jak ja wypilam tak do tego kubeczka ja zwymiotowalam odrazu....poszlam sie przejsc....odpoczelm i dawaj- kolejna proba wypilam i co? i to samo- cala zwymiotowalam. dr powiedzial abym po prostu zjadla sniadanie i niestety tylko taki mam wynik po obciazeniu, bo niestety tego nie jestem w stanie wypic aby przez godizne pozostalo w mym zoladku:/ wynik jest prawidlowy jak i na czczo tak i po (sniadaniowym 🙂

buziaki

ojojoj ,to strasznie mialas...biedulka..Ale dalas rade i winszuje!!! 🤪
Fajnie ,ze dzidzia juz kopie 🙂 🤪 🤪 🤪

kopie kopie...... 🙂
ale zyje tymi prenatalnymi poki co....byle do 6 maja

• Mamusia
letka82 napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
Hee zamówię napewno .... właśnie tego pirata heee

Też sie zakochałam w piracie, ale nie wiem co noszę: pirata czy piratkę :P Oboje z mężem mamy fioła na puncie morza i żagli...

No to fajnie ja też bardzo lubę taki styl i morze hee i statki i żaglowce ....cudownie