Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mama1815 napisał(a):
odnosnie sukienek jakis wyjsciowych to masakra ja bylam u siebie w krakowie w galeriach i wszystkie np w h&m sa jakies dziwne :P normalnie nosze 40rozmiar a tutaj musialam mierzyc 44 i to juz przyciasnawe w brzuchu a do wesela 3 tyg i zawsze brzuszek moze urosnac no i nie kupilam bo bez sensu.

dziewczyny co myslicie o noszeniu butow na koturnach , kupilam sobie takie za 70zl w deichmanie na korkowej koturnie leciutkie i pewnie bede miala awanture ze strony mamy ze teraz nie moge chodzic na obcasach, wy chodzicie/???planujecie na lato zakupic takie butki?

hej. ja mam równiez z ubiegłego sezonu buciki na koturnie,nawet na świeta je teraz nakładałam ale cos mi noga zmalala bo mi spadały wiec dlugo w nich nie pochodziłam 🤨 sa takie babki ktore chodza w butacj na wysokim obcasie,ale trzeba sie liczyc z tym ze nogi moga bardziej puchnac i zyły zaczna wychodzić

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Kolejna noc dobrze przespana,wkońcu 🙂 od rana dostałam juz pare kopniaków,chyba ktoś tu jest głodny 🙃U mnie świeci słoneczko więc nie zapowiada sie na śnieg 😁 jakby dzisiaj było cieplutko może sie przejde,dwa tyg siedziałam w domu buuu no i za równe dwa tygodnie wizyta u lekarza 🤪 leca szybko te tygodnie,nie dawno byłam w 8 tyg a to już 21 😲 🤪
co do depilacji,raz sie skusiłam i kupiłam plastry aby wydepilowac nogi..zrobilam to ale sobie przysieglam ze ostatni raz,nie wyobrażam sobie jaki musi byc ból wyrywajac wlosy mojej "Pani" 🤢 wole bardziej staroswieckie metody,maszynka do golenia i heja 😁 Rozejże sie dzisiaj za jakimiś sukienkami na poprawiny, no i teraz kolejny dylemat jaka fryzura na ślub..specjalnie zapuszczałam włosy nie chcialabym ich calkowicie spiac,z jednej strony to jest lipiec nie chce sie zgrzać jednak z drugiej strony to jest moj jedyny taki dzien i chcialabym wygladac pieknie a nie jak skrzat 😮 😁

Co bys nie zrobiła z włosami to wiem,że będziesz w tym dniu najpiękniejszą brzuchatą panna młodą 🙂są fajne upięcia na włosy dłuższe a wygląda to tak ze są po podpinane po bokach i nie lecą na twarz a z tyłu to wygląda jak bys miała rozpuszczone.Zapytaj fryzjesrki wkońcu ona jjest fachura w tych sprawach 🙂

• Mamusia
hej Brzuszki 🙂 ja miałam ciężką noc 😠 nie mogłam usnąć bo znów miałam zgage ... to mleko to mi na chwile pomogło..... 😠!
Iza131313 ja też mam taką mate po moim chrześniaku i jest naprawdę super 😁 dżwięki dżungli,małpek 🙂 bardzo fajna sprawa 😁
Leginsik no to się maluch rozszalał 😁
a co do ubrań dla nas ciężarówek to niema nic ! 😮 ja mam w przyszłą niedziele komunie i niewiem w czym się na nią dotoczę 😞

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Aśka kurde ,unikasz mnie?????Łazisz spac z kurami ,wogole zanim ja Was nadgonie ,to juz nikogo prawie nie ma szlag 😠

😘 no coś Ty Asiulka 🙂 jak mogłabym Cię unikać ?? nie mamy w ostatnich dniach szczęścia do siebie 😜 😘 😘 😘 Daj znać jak dzisiaj wizyta ? ( mam nadzieje że dobrze pamietam że to dziś po 12stej 🙂 )

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Asia spróbuj może jeść migdały. Ponoć są dobre na zgagę i mdłości. Ja jadłam i mi nie pomogły, ale może Tobie pomogą 🙂

no będe musiała spróbować bo to mleko to ulga na chwile....a potem to myślałam że mi rurę wypali i aż mi się ulewało jak niemowlakowi 😜 😮 😠

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Witajcie brzucholki! Ja od rana w pracy, teraz będę tęskniła za lenistwem i leżeniem 🙂 Dokonałam kolejnego pomiaru brzuszka - 94 cm, w pępuszku już nie jest mniej 🙂 A jak u Was?

a ja mam 92 cm 🙂 oj to nie zazdroszcze,ja sie juz przyzwyczaiłam do leniuchowania w domu i jakos nie wyobrazam soebie jakbym miala isc do pracy

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Witajcie brzucholki! Ja od rana w pracy, teraz będę tęskniła za lenistwem i leżeniem 🙂 Dokonałam kolejnego pomiaru brzuszka - 94 cm, w pępuszku już nie jest mniej 🙂 A jak u Was?

Ale z Ciebie pracuś 🙂ja to od 10 tyg ciąży odpoczywam w domciu 🙂ja w pępku mam 93- 94 cm

• Mamusia
cześć 🙂
całą noc śniła mi się ta moja mała wielka stópka.. hehe.. aż się nie chciało budzić...

melduję, że ja w pępku mam już 93 cm, a troszkę niżej 96cm 😮

co do zgagi to mi pomogło mleko ale lekko podgrzane... po zimnym szybko wracała...

• Mamusia
hej dziewczynki u mnie też śnieg padał wczoraj wieczorem 😞 ciekawe co bedzie drzewka owocowe kwitną żeby lipy nie było.
Co do ubrań nic lepiej nie mówcie, ja się cieszę że w suknię ślubną się upchłam jakoś, a sukienkę na majowkę kupywałam 1.5tyg przed i już mi brzuch ledwo wszeddł 🤪
A muszę się pochwalić we wtorek akurat w kościele byłam pierwszego kopniaka dostałam 😆 czułam jak malenstwo się rozciągnęło 😁
A zaraz wrzucę fotki ze ślubu na drugi wątek, tylko poczytam jak to zrobić 😜

• Mamusia
izarybka napisał(a):
hej dziewczynki u mnie też śnieg padał wczoraj wieczorem 😞 ciekawe co bedzie drzewka owocowe kwitną żeby lipy nie było.
Co do ubrań nic lepiej nie mówcie, ja się cieszę że w suknię ślubną się upchłam jakoś, a sukienkę na majowkę kupywałam 1.5tyg przed i już mi brzuch ledwo wszeddł 🤪
A muszę się pochwalić we wtorek akurat w kościele byłam pierwszego kopniaka dostałam 😆 czułam jak malenstwo się rozciągnęło 😁
A zaraz wrzucę fotki ze ślubu na drugi wątek, tylko poczytam jak to zrobić 😜

Gratulacje Iza!!!! i czekam z niecierpliwością na foty 🙂

• Mamusia
hej brzuchatki ;-)
właśnie nadrabiałam wczorajszą brzuszkoową lekture, ale ja sie ciesze ze was mam, naprawde ;-)
co do depilacji "katarzynki", to ja miałam rok temu robiona depilacje laserową, takze teraz jak cos tylko "podgalam" ;-),ale naprawde jestem zadowolona
buzka na nowy dzien dla was i maluszkow