Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja tez jakoś tak do dupy sie czuję mam wrażenie ze opadłam z sił 😞wczoraj było duzo lepiej
No dokładnie,nie wiem czemu tak nas dopadło. Mam nadzieję, że to chwilowy spadek formy 🙂

tez mam taka nadzieję że tp rzejdzie bo mój jutro po południu do rodzinnego domu jedzie na dwa dni a ja jutro na uczelnie ide wiec mamy tak naprawde dzisiaj dzien caly dla siebie a tu taki nastój kiepski i samopoczucie 😞

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ufff jestem już na szczęście 🙂 odebrałam kompa właśnie od kumpla 🙂 także mam nadzieje że nie będę miała już żadnych kłopotów z logowaniem 😜
W skrócie z mojej wizyty wczorajszej 😜 to tak jak pisałamSYN 🙂 bardzo duży heh 470 gram a zmierzyć go się nie dało bo zajmował cały ekran hehe będzie wysoki po dziadku 😜 generalnie wszystko jest oki i rośnie jak na drożdżach 😁
Termin mam na 16.09 także nic się nie zmieniło , ASIULKA no to zostaniemy teściówkami hehe 🤪

• Mamusia
Aaaaaaa i nie wiem czy juz wiesz ale zapisałysmy Cie do zespołu.......Ja , TY , Twoja swacia , Dorotka i Agata...... 🙂 🙂 🙂 🙂A Aga bedzie robiła nam zdjecia ......Przy mnie musi troszke popracowac bo musze byc zajebosta laska,,,,,, a jezeli chodzi o WAs to prosiłam zeby wam tylko cycuszkow nie powiekszała , bo mamy duze......To cos nam z oczkami i twarza zrobi ......Mam nadzije ze sie zgadzasz , juz nie masz wyboru .....A i musisz ładnie spiewac ...... 🙂 🙂 🙂Bo my bardzo ładnie spiewamy po kilku głebszych , az nam płaca zebysmy juz tego nie robiły 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Aaaaaaa i nie wiem czy juz wiesz ale zapisałysmy Cie do zespołu.......Ja , TY , Twoja swacia , Dorotka i Agata...... 🙂 🙂 🙂 🙂A Aga bedzie robiła nam zdjecia ......Przy mnie musi troszke popracowac bo musze byc zajebosta laska,,,,,, a jezeli chodzi o WAs to prosiłam zeby wam tylko cycuszkow nie powiekszała , bo mamy duze......To cos nam z oczkami i twarza zrobi ......Mam nadzije ze sie zgadzasz , juz nie masz wyboru .....A i musisz ładnie spiewac ...... 🙂 🙂 🙂Bo my bardzo ładnie spiewamy po kilku głebszych , az nam płaca zebysmy juz tego nie robiły 🤪 🤪 🤪

hehe zgadzam się jak i tak nie mam wyboru 😜 z Wami wszystko 😁 🤪
ja śpiewam po kieliszeczku ... mam to po tacie ☺️ ale wtedy bardzo szybko się kończy impreza 😜 nie wiem jak ja Was nadrobie 😜

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
mam ponad 135 stron do przeczytania 🤪 😮 , tyle naskrobałyście 🤪
Doris mam ten sam dylemat 😜 niewiem jak dam na imię małemu 😜

Jak Twój M nie ma na imie JAKUB to mi sie bardzo podoba i jakich Jakubow nie znam to zajebiste chłopaki .... 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
A jak nie myslec o jednym jak u mnie w pracy nawet takie rzeczy sie dzialy 😮
No niezły okaz! Czarny, niczym Asi ginekolog heheehehe

MISZCZ NAD MISZCZE !!!NIE DZIWOTA ,ZE ASIA JUZ MA DOSC I NIE ZAJRZALA NAWET DO NAS ,PADLA BIDNA 😁

O ranyyyyyy jakbym mojego ginekologa widziała 😁 🤪 🤪 🤪 podobny 😮
buhahahahhahahah

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

MISZCZ NAD MISZCZE !!!NIE DZIWOTA ,ZE ASIA JUZ MA DOSC I NIE ZAJRZALA NAWET DO NAS ,PADLA BIDNA 😁

buhahahahhahahah
Tak właśnie nam się od razu z nim skojarzyło! Niezły był ubaw 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

buhahahahhahahah

Asia to jak u Ciebie wyglada wizyta u Gina .......To nie ty sie rozbierasz , tylko Twoj Gin .....NO no niezle chyba sie wybiore do tego Krakowa......

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Asia no własnie i co z tym imieniem zupełnie nie mam pomysłu i jeden wielki mętlik w głowie 😞jak jakieś imie mi sie spodoba jednego dnia to drugiego juz mi sie wydaje beznadziejne echhh...........
Masz jakis pomysł?

mi się zawsze podobało Kacper i mój chcę Kacperka a ja mam teraz wachania 😜 i myślę nad Tymkiem 🙂 jak myślicie ?? wogóle to wczoraj lekarka się zawachała nad płcią a potem powiedziała syn ... a mi coś mówi że i tak będzie Zuzia 😜 bo tak się mojej siostrze pomyliła 😜 miała byc córa a jest Karol 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
mam ponad 135 stron do przeczytania 🤪 😮 , tyle naskrobałyście 🤪
Doris mam ten sam dylemat 😜 niewiem jak dam na imię małemu 😜

Jak Twój M nie ma na imie JAKUB to mi sie bardzo podoba i jakich Jakubow nie znam to zajebiste chłopaki .... 🙂

no nie ma ale syn ma Jakub 😁i masz racje to zajebczasty mały facet 😁

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

buhahahahhahahah

Asia to jak u Ciebie wyglada wizyta u Gina .......To nie ty sie rozbierasz , tylko Twoj Gin .....NO no niezle chyba sie wybiore do tego Krakowa......

po ostatniej akcji z wziernikiem to on się woli rozbierać 😁 🤪 buhahahaha

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Asia no własnie i co z tym imieniem zupełnie nie mam pomysłu i jeden wielki mętlik w głowie 😞jak jakieś imie mi sie spodoba jednego dnia to drugiego juz mi sie wydaje beznadziejne echhh...........
Masz jakis pomysł?

mi się zawsze podobało Kacper i mój chcę Kacperka a ja mam teraz wachania 😜 i myślę nad Tymkiem 🙂 jak myślicie ?? wogóle to wczoraj lekarka się zawachała nad płcią a potem powiedziała syn ... a mi coś mówi że i tak będzie Zuzia 😜 bo tak się mojej siostrze pomyliła 😜 miała byc córa a jest Karol 🙂

mi sie Kacper podoba wczoraj nad tym imieniem myśleliśmy a i Tymek tez nie glupie 🙂