Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leginsik ja to wszystko znam z autopsji tylko u mnie "musi byc koniecznie wnusia"
wiesz co tak sobie tłumaczę że nie można mieć wszystkiego mamy wspaniałych mężow( przyszłych mężów)to dla równowagi?!? możemy mieć zrzędliwe teściowe hee
głowa do góry
a moja ciocia mówi że teściowa to nie rodzina 🙂taki żarcik ale lepiej nie wymawiać go na forum rodzinnym 🙃 😁 😁

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewczyny 😉
Kasiu 80 lat chyba wystarczy ? 😜

jak sie czujecie? ja dzis troche smutna, bo piękna pogoda, u mnie w parku majostaszki , imprezka, budy, perfect a ja sama w domku bo mój N pracuje dzis do 18;( i jutro od 13 do 19 😞 , czemu zycie jest takie buu.. 😁 ja nawet nie mam z kim innym isc poogladac c sie tam dzieje 😞 ale znając mnie i zycie dokulam sie tam choćbym doszła na jutrzejszy koncert o 20 😠 a co caly tydzień siedze w domku cos tez mi sie nalezy. 🙂

p.s umówiłam sie na sesje ciążowa
jedna sesja 30 zł pikus 🙂 a zdjecia piekne robi 🙂

NO I WYMARZONY TORCIK OD WRZESNIOWEK:

Leginsik napisał(a):
No masz racje,dlatego staram sie jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać,jak juz za bardzo sie nakreci musze ja przygasic aby na jakis czas miec spokoj.
Tak się zapytałam,bo rodzice to oczywiste sie dowiedza a co do znajomych to jeszzce pare miesiecy temu kumpel sie ze mna zalozyl ze jesli bedzie chlopak to mu stawiam obiad jesli dziewczynka przebiegnie sie wokol rynku w saych majtkach,zgodzilam sie bo bynajmniej bedzie smiesznie hehe 🙂
I ja sie dołaczam do życzeń,zdrówka przede wszystkim,dobrego samopoczucia,wiecznego rogala na buzi i duzo slodyczy Leginsik zyczy 🙂

Leginsik,jak ja Cie rozumiem -doskonale..Mieszkalam troche z Tesciowa i niby mi nic nie zrobila ,ale czasem mnie wkurzala do tego stopnia,ze tylko sie odezwala to juz mialam nerwa,zawsze wychodzilam z domu ,co by nie sluchac jej,a kiedy bylam w ciazy(akurat tez u niej mieszkalam jakis czas..)to robila libacje calonocne z kolezanka i kąpaly sie najebane na golasa ,jak jebniete po nocy ...A caly dzien sie zle czulam mialam skurcze,to ta uwienczyla dzien bibom niemal do rana ... 😮 3maj sie dzielnie ! 😘

Agamu napisał(a):
Hej Laseczki! Leginsik, nie przejmuj się, mnie też te "dobre rady"wkurzają strasznie!! A my dziś odebraliśmy wozek 🙂 🙂 🙂Na razie zostanie u moich rodzicow, bo u nas nie bardzo jest miejsce żeby to wszystko trzymac, z resztą jeszcze jest czas, więc niech sobie u nich stoi. Koła co prawda nie są pompowane, ale wóz jest sprawdzony przez znajomych i są z niego bardzo zadowoleni!! Oni też rodzili we wrześniu i calą zimę spokojnie w tej gondoli sie Mały mieścił, więc myślę, że my też damy rade. A wóz mi się tak podobał, że nie chciałam żadnego innego 🙂 My mamy czerowony, pochwalę się, a co 🙂 🙂 🙂 http://www.bombik.pl/index.php?products=product&prod_id=586
I najlepszego dla Kasi 😘 😘 😘

Swietny woz Agatko 🙂Tez na niego patrzylam na Allegro,ja jednak przy lesie mieszkam i teren niezbyt rowny,wiec wole duze pompowane kola,ale jak wozio ma dobra amortyzacje,to i pewnie tyz bedziesz zadowolona z niego 🙂Jest cudaczny ! 🤪

Agamu napisał(a):
My też mieliśmy w lipcu kupować dopiero, ale zastrzyk kasy niespodziewany nastąpił, więc kupiliśmy od razu 🙂 Bo wiecie jak to jest, kasa się poźniej rozejdzie nie wiadomo na co nawet 🙂 🙂 🙂

A rozchodzi sie ze ho ho 🤢 😮 😮 😮

Agamu napisał(a):
Biorę się za sprzątanie, w końcu trzeba se ruszyć, bo ostatnie 2 dni właściwie przesiedziałam na tyłku "na brzuszku" heehehe, więc idę. Będę Was podczytywać 🙂

Ja od rana tyz sprzatam ,zycze powera i zapalu do roboty,a nie jak to my przed swietami... 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
No masz racje,dlatego staram sie jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać,jak juz za bardzo sie nakreci musze ja przygasic aby na jakis czas miec spokoj.
Tak się zapytałam,bo rodzice to oczywiste sie dowiedza a co do znajomych to jeszzce pare miesiecy temu kumpel sie ze mna zalozyl ze jesli bedzie chlopak to mu stawiam obiad jesli dziewczynka przebiegnie sie wokol rynku w saych majtkach,zgodzilam sie bo bynajmniej bedzie smiesznie hehe 🙂
I ja sie dołaczam do życzeń,zdrówka przede wszystkim,dobrego samopoczucia,wiecznego rogala na buzi i duzo slodyczy Leginsik zyczy 🙂

Leginsik,jak ja Cie rozumiem -doskonale..Mieszkalam troche z Tesciowa i niby mi nic nie zrobila ,ale czasem mnie wkurzala do tego stopnia,ze tylko sie odezwala to juz mialam nerwa,zawsze wychodzilam z domu ,co by nie sluchac jej,a kiedy bylam w ciazy(akurat tez u niej mieszkalam jakis czas..)to robila libacje calonocne z kolezanka i kąpaly sie najebane na golasa ,jak jebniete po nocy ...A caly dzien sie zle czulam mialam skurcze,to ta uwienczyla dzien bibom niemal do rana ... 😮 3maj sie dzielnie ! 😘

Asia to niezła ta Twoja tesciowa .....Opijała wnuczke jeszcze nienarodzoną 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Biorę się za sprzątanie, w końcu trzeba se ruszyć, bo ostatnie 2 dni właściwie przesiedziałam na tyłku "na brzuszku" heehehe, więc idę. Będę Was podczytywać 🙂

Ja od rana tyz sprzatam ,zycze powera i zapalu do roboty,a nie jak to my przed swietami... 😁

Ja wczoraj wszytsko posprzatałam , dzisiaj tylko jakies zakupy i moge lezec i leniuchować 🙂 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

To ja sie teraz znajduje w tej samej fazie co Ty,jak ja tylko usłysze to juz mi sie cos udziela,juz sie wykurowałam dlatego staram sie czesciej wychodzic z domu..musze odpoczac od niej. niestety czasem to sie przekłada na nasz zwiazek i sie przez nia klocimy raz doszlo do takiego stopnia ze mialam spac u mamy ale stwierdzilam ze to ona ma problem i dlaczego my mamy na tym cierpiec i przez jej wizje sie kłócic,duzo by opowiadac ale to sie zbiera jak wybucha truje mojemu za co mnie szlak trafia,do nicj sie nie odzywam i unikam. jak mi przejdzie jest o,po jakims czasie to samo. niestety mieszkam z tesciami (jeszcze) i chocbym chciala sie pogodzic z tym jakimi oni sa ludzmi to sie nie da bo kazdy ma w sobie jakas granice cierpliwosci. co wychodzimy to pytanie a gdzie idziecie,gdzie byliscie,co robiliscie,wchodzenie do pokoju bez pukania moze jak pare razy nas zobacza w nie zrecznej stuacje albo mnie w samym staniku znowu zaczna pukac,poprawianie za mnie obiadu,uczenie mnie jak sie robi glupie ciasto do nalesnikow 😠 zrobie cos nowego do jedzenia tesciowa musi to po swojemu ulepszyc horror. Tobie kochana tez wspolczuje ja nie wiem jakbym to zniosla 😞 nie moge sie doczekac dnia w ktorym sie wyprowadzimy,na odleglosc sa spoko ludzmi ale zeby razem mieszkac nigdy!

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):

To ja sie teraz znajduje w tej samej fazie co Ty,jak ja tylko usłysze to juz mi sie cos udziela,juz sie wykurowałam dlatego staram sie czesciej wychodzic z domu..musze odpoczac od niej. niestety czasem to sie przekłada na nasz zwiazek i sie przez nia klocimy raz doszlo do takiego stopnia ze mialam spac u mamy ale stwierdzilam ze to ona ma problem i dlaczego my mamy na tym cierpiec i przez jej wizje sie kłócic,duzo by opowiadac ale to sie zbiera jak wybucha truje mojemu za co mnie szlak trafia,do nicj sie nie odzywam i unikam. jak mi przejdzie jest o,po jakims czasie to samo. niestety mieszkam z tesciami (jeszcze) i chocbym chciala sie pogodzic z tym jakimi oni sa ludzmi to sie nie da bo kazdy ma w sobie jakas granice cierpliwosci. co wychodzimy to pytanie a gdzie idziecie,gdzie byliscie,co robiliscie,wchodzenie do pokoju bez pukania moze jak pare razy nas zobacza w nie zrecznej stuacje albo mnie w samym staniku znowu zaczna pukac,poprawianie za mnie obiadu,uczenie mnie jak sie robi glupie ciasto do nalesnikow 😠 zrobie cos nowego do jedzenia tesciowa musi to po swojemu ulepszyc horror. Tobie kochana tez wspolczuje ja nie wiem jakbym to zniosla 😞 nie moge sie doczekac dnia w ktorym sie wyprowadzimy,na odleglosc sa spoko ludzmi ale zeby razem mieszkac nigdy!

Pod względem mieszkania .....Boze jak ja sie ciesze ze mieszkamy sami , bo gdybym miała ze swoja tesciowa zamieszkac to byłby szok.....POwiem ci Leginsik , ze ja mam kolezanke , ktorej tesciowa tak samo sie zachowuje ....i nie raz wpadła bez pukania jak oni sie kochali i to jej było głupio, ale myslisz ze to cos zmieniło NIC , NIC wiec wzieli kredyt i wyprowadzaja się 30 km od tesciowej .....Myślą sobie , ze jak teraz bedzie chciała do nich przyjechac to moze zadz zeby na darmo nie jezdzic tam i z powrotem

Leginsik napisał(a):
Na szczescie po naszym slubie moi rodzice wyjezdzaja do Danii wiec na miesiac pomieszkamy sobie sami u moich starszych uff

poczujesz ten komfort i bedziecie jak na wczasach !!Zycze Ci z calego serca abyscie jak najszybciej sie wyniesli na swoje..Ja nerwus jestem,ale u Tesciowej bylam klebkiem nerwow ....szkoda gadac -wrak czlowieka niekiedy 😮

• Mamusia
WAŻNE JEST TEZ jakie podejscie do tego wszystkiego ma mąż (przyszły mąż itd.) jesli jest samodzielny to super; moj np nie pozwoli sobie w kasze dmuchac ,oczywiscie wyslucha rad mamy, ale nie pozwoli za bardzo ingerowac,to mi sie podoba w koncu chcemy przezyc zycie tak jak my chcemy 🙂 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Na szczescie po naszym slubie moi rodzice wyjezdzaja do Danii wiec miesiac pomieszkamy sobie sami u moich starszych uff

Leginsik ale gadałas z nia , ze przeszkadza Ci jej zachowanie i wpieprzanie się we wszytsko...... A do siebie drzwi zamknąc na klucz nie mozecie zeby do Wam nie przeszkadzała .....:

• Mamusia
Dlatego z naszym maleństwem niecły rok posiedze w domu i chce isć do pracy,moja mama nie pracuje wiec mi pomoże. Jak tylko bede miała prace od razu bierzemy kredyt i na swoje. To jeszzce odległa przyszłosć ale mam nadzieje że szybko zleci,chyba ze szybciej namowie mojego S na wynajecie czegos ale to tez jest kasa z jednej wypłaty nie wiem czy bysmy dali rade wynajac cos,bede musiala z nim porozmawiac. Ja tez jestem nerwowa pare razy juz na izbie przyjesc wyladowalam z bole w klatce piersiowej i z podwyzszonym cisnieniem,balam sie tylko zeby w ciazy mi sie to nie przydazylo..staram sie jak najmniej stresowac ale czasem to jest trudne 😞 Dziekuje kochane za wsparcie,nie mam sie komu wygadac,przyjaciolka wyprowadzila sie z mojego miasta,tez juz ma rodzine i podobna sytuacje do mojej widzimy sie raz na miesiac a czasami potrzebuje pogadac z jakas dziewczyna,facet wszystkiego nie zrozumie i to nie jest to samo...