Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
też czuję jak się przemieszcza albo przekręca bo wtedy czuję pod skórą jak mi się napina 😜
tak się wczoraj denerwowałam przed tym usg że mały fikał jak szalony 🙂 a jak mi go pokazała to trzymał rączki na głowie hehe załamał się że go oglądają

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
haha straszne ma zmartwienia biedactwo 😜
Kasia1986 wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek 🙂
właśnie tak czytam wasze dyskusje wczorajsze i się zastanawiam czy Wy oby napewno jesteście w abstynencji ?? 🤪 haha
Agamu nic się nie martw napewno Ci mała nerwa uciska i dlatego Cię kuje

• Mamusia
Ja właśnie skończyłam walkę z kopytkami. Mąż już w pracy, więc zrobię sobie spacer i zaniosę mu je do pracy 🙂
Faktycznie cicho się zrobiło na brzuszku...Ostatni post tak daaawno temu, chyba wszystkie działają w domach albo spacerują bo pięknie się zrobiło na świecie 😆

Asia19874 napisał(a):
ufff jestem już na szczęście 🙂 odebrałam kompa właśnie od kumpla 🙂 także mam nadzieje że nie będę miała już żadnych kłopotów z logowaniem 😜
W skrócie z mojej wizyty wczorajszej 😜 to tak jak pisałamSYN 🙂 bardzo duży heh 470 gram a zmierzyć go się nie dało bo zajmował cały ekran hehe będzie wysoki po dziadku 😜 generalnie wszystko jest oki i rośnie jak na drożdżach 😁
Termin mam na 16.09 także nic się nie zmieniło , ASIULKA no to zostaniemy teściówkami hehe 🤪

hahaaha no i ciekawe jaki my popis damy w tej roli 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ufff jestem już na szczęście 🙂 odebrałam kompa właśnie od kumpla 🙂 także mam nadzieje że nie będę miała już żadnych kłopotów z logowaniem 😜
W skrócie z mojej wizyty wczorajszej 😜 to tak jak pisałamSYN 🙂 bardzo duży heh 470 gram a zmierzyć go się nie dało bo zajmował cały ekran hehe będzie wysoki po dziadku 😜 generalnie wszystko jest oki i rośnie jak na drożdżach 😁
Termin mam na 16.09 także nic się nie zmieniło , ASIULKA no to zostaniemy teściówkami hehe 🤪

hahaaha no i ciekawe jaki my popis damy w tej roli 🤪

dobrze będzie 🙂 na pewno się dogadamy hehe

czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
mam ponad 135 stron do przeczytania 🤪 😮 , tyle naskrobałyście 🤪
Doris mam ten sam dylemat 😜 niewiem jak dam na imię małemu 😜

Jak Twój M nie ma na imie JAKUB to mi sie bardzo podoba i jakich Jakubow nie znam to zajebiste chłopaki .... 🙂

Jakubow wszedzie sporo,gdzie sie nie obejrze tam Puchatki .. 🙂Ale fajne imie

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
mam ponad 135 stron do przeczytania 🤪 😮 , tyle naskrobałyście 🤪
Doris mam ten sam dylemat 😜 niewiem jak dam na imię małemu 😜

Jak Twój M nie ma na imie JAKUB to mi sie bardzo podoba i jakich Jakubow nie znam to zajebiste chłopaki .... 🙂

Jakubow wszedzie sporo,gdzie sie nie obejrze tam Puchatki .. 🙂Ale fajne imie

no ja mam dylemat właśnie ... ale coraz bardziej podoba mi się Tymek 🙂 może mieć tak na imię przyszły zięć ?? 😁

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Ja właśnie skończyłam walkę z kopytkami. Mąż już w pracy, więc zrobię sobie spacer i zaniosę mu je do pracy 🙂
Faktycznie cicho się zrobiło na brzuszku...Ostatni post tak daaawno temu, chyba wszystkie działają w domach albo spacerują bo pięknie się zrobiło na świecie 😆

i do tego weekend 😜 u mnie na szczęście też ładnie , w sam raz na urodzinki chrześniaka pogoda mu dopisała

Leginsik napisał(a):
A ja sie nie obijam 😜 pokoj wysprzatany,pranie zrobione,wyprasowane,zaraz sie bede robic na bustwo 🙃 brzusio zimny,cycki gorace wiec jest dobrze 😁 Duzy chłopak,gratuluje 🙂

hehe u mnie tez juz posprzatane (czyt.ogarniete 😉)dwa prania zrobione-wiszą na podworzu ,botwinka wszamana ,maz do pracy odprawiony,corka zdazyla mi dokazac ,standardowo 😁Sobota -dzien gospodarczy -jak to mawial moj straszy ..hahaha,a sam siedzial pod krawatem ,w koszuli pijac kawe ,a my wszyscy arbeit machen 😁Mama ze mna , zakupy na rynku ,potem gotowala dla stada,ja z bratem porzadfki,wieczsorem mama pastowala podlogi i piekla ciasto,co by Pan i wladca byl zadowolony 😮
U mnie tak ni hu hu sie chlop nie doczeka ,wspolnymi silami tworzymy nasza dole 🤪

czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
A jak nie myslec o jednym jak u mnie w pracy nawet takie rzeczy sie dzialy 😮
No niezły okaz! Czarny, niczym Asi ginekolog heheehehe

ze niby tak odrazu z jajami na wierchu???? 😮wow!!
MISZCZ NAD MISZCZE !!!NIE DZIWOTA ,ZE ASIA JUZ MA DOSC I NIE ZAJRZALA NAWET DO NAS ,PADLA BIDNA 😁

O ranyyyyyy jakbym mojego ginekologa widziała 😁 🤪 🤪 🤪 podobny 😮
buhahahahhahahah

Asia to jak u Ciebie wyglada wizyta u Gina .......To nie ty sie rozbierasz , tylko Twoj Gin .....NO no niezle chyba sie wybiore do tego Krakowa......

Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Asia no własnie i co z tym imieniem zupełnie nie mam pomysłu i jeden wielki mętlik w głowie 😞jak jakieś imie mi sie spodoba jednego dnia to drugiego juz mi sie wydaje beznadziejne echhh...........
Masz jakis pomysł?

mi się zawsze podobało Kacper i mój chcę Kacperka a ja mam teraz wachania 😜 i myślę nad Tymkiem 🙂 jak myślicie ?? wogóle to wczoraj lekarka się zawachała nad płcią a potem powiedziała syn ... a mi coś mówi że i tak będzie Zuzia 😜 bo tak się mojej siostrze pomyliła 😜 miała byc córa a jest Karol 🙂

nie dorabiaj teorii kochana!!syn to syn!-dorodny ,do tego moj zięc 😉 😜

Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
A jak nie myslec o jednym jak u mnie w pracy nawet takie rzeczy sie dzialy 😮
No niezły okaz! Czarny, niczym Asi ginekolog heheehehe

MISZCZ NAD MISZCZE !!!NIE DZIWOTA ,ZE ASIA JUZ MA DOSC I NIE ZAJRZALA NAWET DO NAS ,PADLA BIDNA 😁

O ranyyyyyy jakbym mojego ginekologa widziała 😁 🤪 🤪 🤪 podobny 😮
buhahahahhahahah

Asia to jak u Ciebie wyglada wizyta u Gina .......To nie ty sie rozbierasz , tylko Twoj Gin .....NO no niezle chyba sie wybiore do tego Krakowa......

po ostatniej akcji z wziernikiem to on się woli rozbierać 😁 🤪 buhahahaha

ze sie chlopina nie boi 😁
odwazny Soldier 😎

• Mamusia
Ja też ogarnęłam, czuję się lepiej,moc wróciła! A co do tego kłucia w dole brzucha, to chyba faktycznie Mała na coś uciska, bo teraz boli mnie w różnych miejscach.Mam nadzieję, że tak właśnie jest i że nic złego sie nie dzieje 🙂

Agamu napisał(a):
A mnie za to kłuje dziś jakby jajnik lewy, nie ciągle,ale co jakiś czas takie ukłucie czuję...Dobrze że mam wizytę w poniedziałek, bo dłużej bym nie wytrzymała.

tez tak mam Agatka ,dzidzia sie rozpanoszyla 🤪