Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
wiecie co laski chyba ja faktycznie szukam dziury w całym 😮 jeszcze pomyślę i obgadam sprawę z mamą bo mój jak najbardziej za żebyśmy pojechali na usg prywatnie ... Kochany zrobił mi obiadek i się wygrzewaliśmy na polku a teraz do roboty pojechał...Synalek podskakiwał jak szalony jak pałaszowałam obiadek od mojego 🙂 wyczuł że to od tatusia 😜

ANCZES dobrze że wróciłaś i jest w miarę oki , czemu te nereczki odmówiły współpracy ??i gratuluję nie potwierdzonego jeszcze synka 🙂

Agamu fajnie że z wynikami oki , trochę i ja się uspokoiłam 🙂 najważniejsze że Gabriela zdrowiutka !!
Karolinecka ... ile ja bym dała za takiego romantyka heh 🤪 chyba bym padła na zawał jakby mój mi taką niespodziankę zrobił .

Asia jezeli masz takie mozliwoscie z tym USG to idz i sie nie zastanawiaj ,Ty bedziesz spokojniesza a jak spokojna mamusia to dzidzia szczęśliwa ..... tylko przed wizyta dowiedz się czy ten lekarz ma super sprzet i czy wszytsko mowi co i jak ...bo czasmi jest tak , ze wydasz kase i nic nie bedziesz wiedzała....

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
izarybka napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
A po takim usg połówkowym to kiedy robi się następne usg? Pewnie dopiero w 30- którymś?

no właśnie kiedy się robi póżniej USG ? ja słyszałam że między 28-32 TC 😮 ale głowy nie daje uciąć , prywatnie jak się chodzi to się ma częściej a ten pieprzony NFZ nic tylko oszczędza 😠 😠

coś koło tego. Na nfz też już wolę nic nie mówić jak mi zrobią jutro ug w 3 minuty tak jak pierwsze i nic nie bede widziala to też bede myslec o prywatnym.

Iza pytaj się o wszytsko , on musi Ci powiedziec czy to prywatnie czy panstwowo chodzisz ....Czym wiecej pytan tym dłuzej bedzie patrzył i musi odpowiedziec na Twoje pytania....

• Mamusia
izarybka napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
A po takim usg połówkowym to kiedy robi się następne usg? Pewnie dopiero w 30- którymś?

no właśnie kiedy się robi póżniej USG ? ja słyszałam że między 28-32 TC 😮 ale głowy nie daje uciąć , prywatnie jak się chodzi to się ma częściej a ten pieprzony NFZ nic tylko oszczędza 😠 😠

coś koło tego. Na nfz też już wolę nic nie mówić jak mi zrobią jutro ug w 3 minuty tak jak pierwsze i nic nie bede widziala to też bede myslec o prywatnym.[/quote

masakra , nie dość że tyle Ci składek zabierają to jeszcze takie oszczędności na wszystkim i wszystkich ... 😠
A co do Twojego to się nie przejmuj ... oni tacy są i całe życie nie oderwani od pępowin mam ...chyba dlatego chciałam córe 😜 bo kobitki się tak nie zachowują 🙂 Ale co trzeba przyznać to mógł ten weekend spędzić z Tobą i twoją mama tym bardziej że wyjeżdża ... A i ja bym na Twoim miejscu wywineła mu taki sam numer i nie pojechałabym do jego rodziców.

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
wiecie co laski chyba ja faktycznie szukam dziury w całym 😮 jeszcze pomyślę i obgadam sprawę z mamą bo mój jak najbardziej za żebyśmy pojechali na usg prywatnie ... Kochany zrobił mi obiadek i się wygrzewaliśmy na polku a teraz do roboty pojechał...Synalek podskakiwał jak szalony jak pałaszowałam obiadek od mojego 🙂 wyczuł że to od tatusia 😜

ANCZES dobrze że wróciłaś i jest w miarę oki , czemu te nereczki odmówiły współpracy ??i gratuluję nie potwierdzonego jeszcze synka 🙂

Agamu fajnie że z wynikami oki , trochę i ja się uspokoiłam 🙂 najważniejsze że Gabriela zdrowiutka !!
Karolinecka ... ile ja bym dała za takiego romantyka heh 🤪 chyba bym padła na zawał jakby mój mi taką niespodziankę zrobił .

Asia jezeli masz takie mozliwoscie z tym USG to idz i sie nie zastanawiaj ,Ty bedziesz spokojniesza a jak spokojna mamusia to dzidzia szczęśliwa ..... tylko przed wizyta dowiedz się czy ten lekarz ma super sprzet i czy wszytsko mowi co i jak ...bo czasmi jest tak , ze wydasz kase i nic nie bedziesz wiedzała....

dużo by mnie uspokoiło na pewno a tak to tyle czekać do następnego 😮
Jakbym wiedziała że to tak będzie wyglądało to bym się odrazu prywatnie umawiała, pierwsze genetyczne miałam prywatnie i trwało prawie 40min i wszystko było zmierzone dokładnie a tu na ten pieprzony NFZ raptem niecałe 10min i nic z tego nie wiadomo 😮 😠 😠

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
A gdzie jest nasza zwariowana Aska .....co ona z córa shakire tańcza .....czy tą drożdzówke robi....., A moze takie fikołki robiła w nocy , ze teraz wszytsko odsypia ....To jest baba z jajami 🤪 🤪 🤪

ja się pożegnam to ona wkroczy na forum 😜 takie mam szczęście do niej ...
Pewnie wcina drożdżówe upragnioną albo znów śpiączki dostała i jeszcze się nie zwlekła z wyra 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

Jakbym wiedziała że to tak będzie wyglądało to bym się odrazu prywatnie umawiała, pierwsze genetyczne miałam prywatnie i trwało prawie 40min i wszystko było zmierzone dokładnie a tu na ten pieprzony NFZ raptem niecałe 10min i nic z tego nie wiadomo 😮 😠 😠

Dzwon teraz i sie umawiaj .....Nie ma na co czekac i po co masz się stresowac .....Ty to Ty , ale masz dzidzie w brzuszko , a stres mu w ogole nie jest wskazany 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

Dzwon teraz i sie umawiaj .....Nie ma na co czekac i po co masz się stresowac .....Ty to Ty , ale masz dzidzie w brzuszko , a stres mu w ogole nie jest wskazany 🙂 🙂 🙂

chyba się mojemu synalkowi udziela bo wariuje od rana jakby mu się ADHD włączyło...właśnie grzebie po necie jeszcze i patrze za tymi prywatnymi

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia , a jak tam Twoja upojna noc...... 🙂 🙂 🙂 🙂

☺️ ☺️ ☺️
lepiej nie mówić ... 😎

tabletki przestały działac 🤪 🤪 🤪

dziś już tak 🤪 chłopina też zadowolona bo mi obiadek ugotował jak nigdy 🙂 😁

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Aska , a do tego co ci na poczatku robił usg nie masz nr ....Mowiłas ze spoko i 40 min ....wiesz sprawdzony to się nie zawiedziesz 🙂 🙂

mam tylko tam 2d mają za ponad 200zł to już patrze na 3d/4d jak mam dołożyć 50zł to wole pamiątkę mieć od razu , jeszcze do kumpeli zadzwonię bo mi coś nabąkiwała o jakimś dobrym doktorku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
I szotka - AGA tez zniknęła w akcji.....Co wy tyle zdjęc jej wysłaliscie do przerobienia , ze biedna nie ma czasu tylko siedzi i robi 🙂 🙂 🙂

Szotka w szpitalu przecież ? nie wiedziałaś ?

No co Ty przeciez na drugi dzien wyszło , ze wszytsko jest wporządku , a się lekarz zdziwił jak to mozliwe ..... 🙂 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
I szotka - AGA tez zniknęła w akcji.....Co wy tyle zdjęc jej wysłaliscie do przerobienia , ze biedna nie ma czasu tylko siedzi i robi 🙂 🙂 🙂

Szotka w szpitalu przecież ? nie wiedziałaś ?

No co Ty przeciez na drugi dzien wyszło , ze wszytsko jest wporządku , a się lekarz zdziwił jak to mozliwe ..... 🙂 🙂

jak to ??? TO SUPER to ja coś ominełam 😮 a się o bidule też martwiłam ...

• Mamusia
Dzieki Asiac niby o tym wiem że synuś to zawsze mamusi nawet mama mi mówiła że z ojcem było gorzej... Kuźwa to tylko mój brat poszedł odrazu za zoną, nawet tyg potrafi rodzinki nie odwiedzać nawet w swieta nie zagladali czasem...O malowanie pokoju mama czekała do mojego ślubu 2 lata. No ale cóż wyjątek bywają na plus dla mojej bratowej. Ja też chcialabym córę, bo po części boję się że syna nie będę umiala wychować 😜 heehe bedzie co bedzie...
Szotka to chyba pisała że jednak nie zostala w szpitalu

• Mamusia
aniulka25 napisał(a):
To wy chyba nic w domu do roboty nie macie!!
🤪
Napiszcie mi cos o sobie, chcialabym was lepiej poznac

U nas jest tak cos robimy , zagladamy.....Jak przyjdziemy ze spaceru zagladamy.....wciaga jak nic .....ale przewaznie wieczorkiem tocza sie dyskusje .......Ja dzisiaj sprzatam w domu wiec cały czas zagladam co tu sie dzieje ....ale nie zawsze tak jest 🙂 🙂 🙂Jak chcesz nas bardziej poznac mamy forum zdjecia i zobaczysz jakie my grzeczne dziewoje jestesmy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
to dobrze że nie została 😁 😁 😁 😁 to jak miałam kompa zepsutego to pewnie pisała 🙂 wiedziałam że będzie dobrze z jej Kruszyną 🙂
Izarybka ja to po swoim doświadczeniu wiem że będę bardzo dobrą teściową 😜 Każdemu chłopu się ciężko oderwać od mamusi ... my to się z moim w tej kwesti nigdy nie dogadamy 😮
Aniulka my tu od rana do wieczora 😜 a do roboty to pewnie jest dużo u każdej ale komu by sie chciało albo kto ma na to czas jak forum najważniejsze 😜

• Mamusia
Izka Tobie to się docieranie dopiero zaczęło heh bo Ty świeża żonka jesteś a ja już dwa lata i multum akcji z moim 😜 teraz odpuściłam i mam nadzieje że dojrzeje do tego że kiedyś przyzna mi racje że się mylił w niektórych kwestiach