Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
:Kochaniutkie moje brzuchate mamuski jak juz ide do łózeczka bo rano musze wstac Kube do szkoły zatargac tak wiec kolorowych erotycznych snów 😁 😘 😘 😘 😘 😘

Tobie rowniez kochana ......ja tez ise sie połozyc .....Do juterka 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
:Kochaniutkie moje brzuchate mamuski jak juz ide do łózeczka bo rano musze wstac Kube do szkoły zatargac tak wiec kolorowych erotycznych snów 😁 😘 😘 😘 😘 😘

Tobie rowniez kochana ......ja tez ise sie połozyc .....Do juterka 😘 😘 😘

😘 😘 😘

• Mamusia
Gorące mleczko z miodem zaczyna działać, zaczynam się pocić...Muszę więc odłożyć komputer i schować się pod kołdrę by jutro z Wami móc plotkować.
A co do seksu to przecież u nas już norma, że same się nakręcamy 🙂 Tylko jak tu się oderwać od kompa i iść do łóżka. Pomysł z telefonem, hm...Kuszące 🤪
Dobranoc Kochane Brzuchatki!
Stosunkowo udanej nocki Wam życzę :P

Śpijcie brzuchatki Kochane,ja dop.mam zwolnione rece hahaha,nie moglam pisac,bo moj sie na brzuszku przylozyl i nasluchiwal swoja corcie 🙂Nie mialam jak pisac,zreszta juz mu tego nie odebralam ,a niech sobie poslucha Tata 🙂
Do jutra brzusie,ja mam katar,czuje sie do bani .. Andru robi herbatke z cytryna i sokiem z czarnego bzu mojej Babci,zobaczymy czy podziala..
Ja normalnie to bym juzgrzanca pierdykla,albo kielicha na sen dla kurazu -i jak reka odjal,a tu takie niekonwencjonalne metody...no coz ..lece sie poprzytulac,cala noc przede mna ,a ja wyspana 🙂 😘 😘 😘

• Mamusia
hej Brzuchatki ja coś już spać nie mogę
nadrobiłam dziesiąt stron i uśmiałam się prawie do łez 😁 😁
pogoda u nas piękna jak narazie wieć może ruszę pozniej na spacerek
miłego leniuchowania (kto może)a dla reszty spokojnej pracy
buziaki!

• Mamusia
Witajcie po weekendzie ciężaróweczki 🙃 Mielismy piekna pogode,dobre samopoczucie,harmonogram był napięty więc do domu wracaliśmy bardzo późno 🙂 Ten weekend był intensywny,tyle kilometrów z buta co ja zrobiłam to należałby mi sie jakiś medal 😜 chodzenia dużo,dzidzia była cały czas lulana jak sie kładłam zawsze mnie musiała troche pokopać że już jej nie kołysze hihi. Moje kochane maleństwo daje już o sobie konkretnie znać,czasem jak kopnie to nie wiem czy sie smiac ze szczescia czy jednoczesnie płakać 🙂 coraz cześciej chodze siusiu,bardzo wkurzajace 🙂 Byliśmy wczoraj na mega fontannie na pokazie multimedialnym,cos pięknego !! musiałam po jakims czasie usiąść bo od dłuższego stania słabo mi sie zrobiło. Poźniej wrzuce jakies zdjęcia 😉 Dzisiaj leniuchuje cały dzień,a co ! 🙃 Kurde musze kupic nowe spodnie juz zaczynaja troche cisnac 😲 Czekam dzisiaj z niecierpliwościa na mój upragniony prezent 🤪 to jednak bedzie stetoskop 🤪 jak go wypróbuje napisze jakie wrażenia 🙂 🙂 ide sie wykapać i śniadanko zjeść bo ktos już jest głodny 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
Witajcie po weekendzie ciężaróweczki 🙃 Mielismy piekna pogode,dobre samopoczucie,harmonogram był napięty więc do domu wracaliśmy bardzo późno 🙂 Ten weekend był intensywny,tyle kilometrów z buta co ja zrobiłam to należałby mi sie jakiś medal 😜 chodzenia dużo,dzidzia była cały czas lulana jak sie kładłam zawsze mnie musiała troche pokopać że już jej nie kołysze hihi. Moje kochane maleństwo daje już o sobie konkretnie znać,czasem jak kopnie to nie wiem czy sie smiac ze szczescia czy jednoczesnie płakać 🙂 coraz cześciej chodze siusiu,bardzo wkurzajace 🙂 Byliśmy wczoraj na mega fontannie na pokazie multimedialnym,cos pięknego !! musiałam po jakims czasie usiąść bo od dłuższego stania słabo mi sie zrobiło. Poźniej wrzuce jakies zdjęcia 😉 Dzisiaj leniuchuje cały dzień,a co ! 🙃 Kurde musze kupic nowe spodnie juz zaczynaja troche cisnac 😲 Czekam dzisiaj z niecierpliwościa na mój upragniony prezent 🤪 to jednak bedzie stetoskop 🤪 jak go wypróbuje napisze jakie wrażenia 🙂 🙂 ide sie wykapać i śniadanko zjeść bo ktos już jest głodny 🙂

Hej to super ze miałaś świetny weekend mój był troche gorszy bo w sobote byla brzydka pogoda i tez wybraliśmy sie na pokaz fontann ale deszcz nas zlał i w sumie g.....widziałam :/a w niedsziele jak ladna byla pogoda to przesiedziałam na uczelni ale fajnie ze Ty miałś super weekendzik 😁
A gdzie byliscie na pokazie?

• Mamusia
hej Brzuchole 🙂 melduje się na stanowisku 🙂 ja mam też nochal cały zatkany i głowa coś mnie pobolewa a tu takkaaaaa piękna pogoda się zapowiada 😎 wkońcu ocieplenie 😁
Leginsik napisz czy faktycznie coś słychać przez ten stetoskop 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hej Brzuchole 🙂 melduje się na stanowisku 🙂 ja mam też nochal cały zatkany i głowa coś mnie pobolewa a tu takkaaaaa piękna pogoda się zapowiada 😎 wkońcu ocieplenie 😁

a no właśnie 😁

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

a no właśnie 😁

bo ja słyszałam że pod koniec to faktycznie idzie coś usłyszeć 🙂
Doris syn odesłany do szkółki ??

• Mamusia
Tak Asiu 😁teraz właśnie posiłkuję sie ze swoją dzidzia 🙂
dzisiaj to udaje sie troche w miasto bo musze torebke i jakas bluzke zakupic na komunie a nie chce mi sie tak ze 😮echh wogóle dzisiaj to intensywny dzien bo po szkole lecimy na basen a po basenie na probe komunijna i tak te proby przez tydzien....

• Mamusia
Oj jak najbardziej zaliczam go do udanych 🙂 pokaz był we wrocławiu na pergoli,obok hali ludowej. Jest on codziennie o pełych godzinach jednak gówna atrakcja jest o 21 🙂 Jasne że dam znać,sama jestem ciekawa,mój S czesto przykłada ucho do brzuszka to mówi ze słyszy czasami wariacje miał okazje usłyszeć pierwsza czkawke naszej dzidzi..jest zafascynowany 🤪

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
dzisiaj to udaje sie troche w miasto bo musze torebke i jakas bluzke zakupic na komunie a nie chce mi sie tak ze 😮echh wogóle dzisiaj to intensywny dzien bo po szkole lecimy na basen a po basenie na probe komunijna i tak te proby przez tydzien....

oj to faktycznie zakręcony tydzień będzie 😁 W tą niedziele macie komunie ?? mam nadzieje że pogoda się nie spartoli bo my mamy w tą nd komunie mojej najmłodszej kuzynki 😮 i jak sobie pomyśle to mam dość ... dobrze że to w domu na przeciw także będę sie mogła wyłożyć w każdej chwili 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

oj to faktycznie zakręcony tydzień będzie 😁 W tą niedziele macie komunie ?? mam nadzieje że pogoda się nie spartoli bo my mamy w tą nd komunie mojej najmłodszej kuzynki 😮 i jak sobie pomyśle to mam dość ... dobrze że to w domu na przeciw także będę sie mogła wyłożyć w każdej chwili 🙂

Taj juz w tą no my tez mamy blisko do kościoła i do kanajpy w której robimy 🙂na szczescie bede tam obslugiwana bo sama to nie dalabym rady wszystkich gosci obskoczyc, tak ze dupsko rozplaszcze i bede sie goscic he he he .pogode zapowiadaj ladna i chyba bedzie ladnie 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

Taj juz w tą no my tez mamy blisko do kościoła i do kanajpy w której robimy 🙂na szczescie bede tam obslugiwana bo sama to nie dalabym rady wszystkich gosci obskoczyc, tak ze dupsko rozplaszcze i bede sie goscic he he he .pogode zapowiadaj ladna i chyba bedzie ladnie 🙂

oby się dzieciakom udała pogoda 🙂
mówisz że płacisz wymagasz 😜 w naszym stanie nie ma co się forsować i przemęczać 🙃 nie zapomnij koma zabrać co by do nas zaglądać hehee 🙃

• Mamusia
Siema laski....
JAki miała sen ja pierdziu az sie popłakałam dzisiaj rano .....urodziłam chłopaka , ktorego szybko mi zabrali......., a jak go zobaczyłam to miał taka podłuzno główke , usta miał swoje a obok doczepione na sznurku jakies inne usta .....full rurek poprzyczepianych....chciałam go zabrac do domu , to te wredne połozne powiedziały ze jak chce go wziac to musze dac im w łape , one zrobia zeby dziecko było zdrowe.....jak im juz odebrałam moje dziecko było całe poobijane i kobieta ktora mi dawała powiedziała ze ma wodogłowie .....pozniej gdzies go zostawiłam .....matko jak sie obudziłam to w płacz .....co za głupie sny.....

wiecie jaka moja mala spryciula jest 🙂 mi daj e znac o sobie czesto a jak maz chce posluchac to cichutko jest heh maz smutny ze mala sie go boi heh a ja mam bk heh

• Mamusia
Carna ,ale miałaś koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!!!dobrze ze to tylko zły sen bo napewno nic takie sie nie zdazy!!!!!!!!!!!!mi sie snilo ze paliłam papierosa i zapijalam piwem i to wszystko w ukryciu zeby nikt nie widział normalnie te faje jeszcze gdzies we mnie siedza!!!!!!!!!!!!!! 😠

• Mamusia
Jesli usg w 3d bedzie robione przez mojego lekarza to spoko,ale jesli nie posiada takiej aparatury a chyba watpie zeby mial to robic nie bede,musialabym specjalnie jechac 60 km i placic 200 zł,to juz wystarcza mi te zwykle zdj z usg i poczekac kilka miesiecy jak zobacze juz dzidzie na wlasne oczy 🙂
jasna moje malenstwo robi tak samo,jak nie zwracam uwagi na kopniaczki to szaleje...jak tylko poloze rece na brzuchu sie uspokaja 🙂