Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Dziewczyny dacie wiare,że ja jeszcze w łóżku zalegam ??? 😎

mi by krzyż ze trzy razy strzelił jakbym tyle leżała hehe 😜 podziwiam , ja odrazu się dżwigam bo za bardzo plecki bolą 😮 🤢

ja to ogólnie szybko wstaje,ale dzisiaj ciężką noc miałam to musze to nadrobić 😉

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
malwinaaaaa23 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Maliwina gdzie do lekarza chodzisz ? masz już obrany szpital ? 🙂 bo my jak krajanki 😜 te same rejony 😉

Do lekarza na NFZ do niepołomic spoko gosciu nie narzekam a szpital pewnie Ujastek w Hucie ze wzgledu na ciaże blizniacza i nadcisnienie od początku 15 tyg. a ten szpital z tego co wiemk super sprzety ma dla wczesniaków ja mam podobno po 33 urodzic przez cc

ja też na NFZ chodzę do gina w Hucie , a szpital też Ujastek 🙂 nie spotkamy się bo Ty dużo wcześniej pójdziesz 😜

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Maliwina gdzie do lekarza chodzisz ? masz już obrany szpital ? 🙂 bo my jak krajanki 😜 te same rejony 😉

Do lekarza na NFZ do niepołomic spoko gosciu nie narzekam a szpital pewnie Ujastek w Hucie ze wzgledu na ciaże blizniacza i nadcisnienie od początku 15 tyg. a ten szpital z tego co wiemk super sprzety ma dla wczesniaków ja mam podobno po 33 urodzic przez cc

ja też na NFZ chodzę do gina w Hucie , a szpital też Ujastek 🙂 nie spotkamy się bo Ty dużo wcześniej pójdziesz 😜

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Malwinko gratuluję dwóch córeczek 🤪 🤪 🤪 szok 😁 w życiu bym nie powiedziała że może się tak okazać prawię w połowie ciąży 🤪 ja to strasznie chciałam bliżniaki 🙂 a że i moj obciążony z dwóch stron to szansa była 😜 może przy następnej ciąży heh 😉
Imiona wybrane ??

Ogólnie to za krakowem Niepołomice. Ale większosc dnia w krakowie praca i tescie 😜

Dziekuje 😉
Ja tez w szoku byłam czasem jeszcze nie dowierzam i ide po usg zeby sobie poczytac 🙂

A imiona cóż trudna sprawa mial byc Grześ a jak narazie to wychodzi że Zuzia i Emilka

bardzo ładnie 🙂 ja mialam mieć Zuzie 😜 a tu jajeczka 🙂
skąd jesteś ? bo widzę że moje strony Kraków 😁

to rzut beretem bo ja za Wieliczką 8km w stronę Bochni mieszkam 😜

No niedaleko 🙂 Ja do Bochni na usg jezdze bo tanio 😉
3d za 60 zł 🙂

🤪 🤪 🤪 daj namiary koniecznie 🙂 bo ja się wybieram na 3d 😁 😁 😁
szok jak tanio 🤪

to jest Remedium na ul.Kazimierza w Bochni. Genetyczne 80zł a Normalne 3D 60zł. Jak bede w domu to napisze nr. tel i cos wiecej bo jestem w pracy nie mam przy sobie bo ja wszystko gubie wiec nawet karty ciazy nie nosze

dziękuje Ci bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super że się zgadałyśmy 🙂 bo za taką kase to ja tam co tydzień będę hehe 😁 jeszcze raz dzięki ale się ciesze jak małe dziecko 😁
i tam normalnie się rejestruje na 3d i jest badanie cały czas 3d ?? fotki dają jakieś ?

tak daja ale nie ma mozliwosci zapisu na płycie niestety.

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Malwinko gratuluję dwóch córeczek 🤪 🤪 🤪 szok 😁 w życiu bym nie powiedziała że może się tak okazać prawię w połowie ciąży 🤪 ja to strasznie chciałam bliżniaki 🙂 a że i moj obciążony z dwóch stron to szansa była 😜 może przy następnej ciąży heh 😉
Imiona wybrane ??

Ogólnie to za krakowem Niepołomice. Ale większosc dnia w krakowie praca i tescie 😜

Dziekuje 😉
Ja tez w szoku byłam czasem jeszcze nie dowierzam i ide po usg zeby sobie poczytac 🙂

A imiona cóż trudna sprawa mial byc Grześ a jak narazie to wychodzi że Zuzia i Emilka

bardzo ładnie 🙂 ja mialam mieć Zuzie 😜 a tu jajeczka 🙂
skąd jesteś ? bo widzę że moje strony Kraków 😁

to rzut beretem bo ja za Wieliczką 8km w stronę Bochni mieszkam 😜

No niedaleko 🙂 Ja do Bochni na usg jezdze bo tanio 😉
3d za 60 zł 🙂

🤪 🤪 🤪 daj namiary koniecznie 🙂 bo ja się wybieram na 3d 😁 😁 😁
szok jak tanio 🤪

to jest Remedium na ul.Kazimierza w Bochni. Genetyczne 80zł a Normalne 3D 60zł. Jak bede w domu to napisze nr. tel i cos wiecej bo jestem w pracy nie mam przy sobie bo ja wszystko gubie wiec nawet karty ciazy nie nosze

dziękuje Ci bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super że się zgadałyśmy 🙂 bo za taką kase to ja tam co tydzień będę hehe 😁 jeszcze raz dzięki ale się ciesze jak małe dziecko 😁
i tam normalnie się rejestruje na 3d i jest badanie cały czas 3d ?? fotki dają jakieś ?

tak daja ale nie ma mozliwosci zapisu na płycie niestety.

ale fotki są a to mnie jak najbardziej satysfakcjonuje 🙂 tym bardziej że za taką kase 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

pewnie tak ale chciałbym do 36 przynajmniej .. Zobaczymy trzeba byc dobrej mysli .

Ja spadam do roboty bo juz mi nogi spuchły od siedzenia.

Odezwe sie jutro 🙂
Miłego dnia 😉

Pijcie duzo wody 😉

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

pewnie tak ale chciałbym do 36 przynajmniej .. Zobaczymy trzeba byc dobrej mysli .

Odezwe sie jutro 🙂
Miłego dnia 😉

Pijcie duzo wody 😉

odezwij się koniecznie z numerkiem dla mnie 🙂 miłej pracy

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

Odezwe sie jutro 🙂
Miłego dnia 😉

Pijcie duzo wody 😉

pa :*

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hehe mi by się jakaś joga sprzydała bo co się gole to takie pozy urządzam że szok 😮 🤪jeszcze daje rady sama 😉 nawet bez lustra 😉

wstyd sie przyznac, ale z lenistwa ☺️ praktycznie tylko na wizytę gole sie tam do zera :P a tak to tylko rutynowe strzyżenie trawnika..

• Mamusia
też tak macie, że czasami Was dobija to siedzenie w domu? niby zawsze jest coś do zrobienia(choć nie zawsze sie chce 😉 ) ale dziś mam jakąś depresję i czuję się nieproduktywna 🤔 zrobiłam w szafach porządki no i mnie trochę brzuch rozbolał. ehhh tak źle tak niedobrze...
kiedys siedziałam 1,5 miesiąca w domu na L4 i tez miałam takie huśtawki- raz się cieszyłam, że nie muszę chodzić do pracy a następnego dnia dół.

agata ja tak miałam dosc często, teraz jestem zajęta i codziennie cos robie i wychodzę z domku na cały dzien wiec nie mam czasu o tym myśleć, ale jak tylko mam chwilkę wolna jak dzis to już mnie nosi.

ja mimo,iż siedzę w domu to nie narzekam-zawsze sobie jakoś dzień zorganizuje tylko tak się zastanawiam czy jak się zrobi cieplej to czy też będę mieć siłę tyle się kręcić

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
też tak macie, że czasami Was dobija to siedzenie w domu? niby zawsze jest coś do zrobienia(choć nie zawsze sie chce 😉 ) ale dziś mam jakąś depresję i czuję się nieproduktywna 🤔 zrobiłam w szafach porządki no i mnie trochę brzuch rozbolał. ehhh tak źle tak niedobrze...
kiedys siedziałam 1,5 miesiąca w domu na L4 i tez miałam takie huśtawki- raz się cieszyłam, że nie muszę chodzić do pracy a następnego dnia dół.

mnie się wydawało, ze jak poiedze w domu trochę to będzie ok. Niestety, ja tez fioła dostaje, tyle ze ja siedze juz od kwietnia 2009 ;/ po porodzie nie zdążyłam wrócić do pracy bo znów zaszłam. Ale we wrzesniu 2012 wracam na bank do pracy, mały do żłobka, drugi do przeszkola a ja w koncu będę mogła sie rozwijac zawodowo

• Mamusia
kasia1986 napisał(a):
Dziewczyny, która chętna do wożenia malucha w takiej karocy? 😁

http://allegro.pl/wozek-dla-dziecka-18-wiek-unikat-antyk-i1627936615.html?source=oo

tak sie zastanawiam, że to sie jeszcze trzyma kupy 😉

dobre 😁 i metalowe kółka 😁

• Mamusia
agata_1982 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Dziewczyny, która chętna do wożenia malucha w takiej karocy? 😁

http://allegro.pl/wozek-dla-dziecka-18-wiek-unikat-antyk-i1627936615.html?source=oo

tak sie zastanawiam, że to sie jeszcze trzyma kupy 😉

dobre 😁 i metalowe kółka 😁

ciekawe jakby się woziło takim wózkiem normalnie po polskim chodniku - dziecko by chyba nie usnęło 😉