Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aniulka25 napisał(a):
dziewczyny zaraz ide do gin. i strasznie sie denerwuje nie wiem dlaczego. Az rece mi sie trzesa. Czytam was ale nie moge sie skupic na rozmowie

głowa do góry
co do stresu to on zawsze jest przed wizytą a poźniej okazuje sie ze zupełnie niepotrzebnie.jak wrócisz daj znac 🙂

• Mamusia
kamiska napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
dziewczyny zaraz ide do gin. i strasznie sie denerwuje nie wiem dlaczego. Az rece mi sie trzesa. Czytam was ale nie moge sie skupic na rozmowie

głowa do góry
co do stresu to on zawsze jest przed wizytą a poźniej okazuje sie ze zupełnie niepotrzebnie.jak wrócisz daj znac 🙂

dzięki za słowa otuchy. Nigdy się tak nie denerwowałam- nie wiem może hormony dają o sobie znać. Oczywiście odezwę się jak wrócę

mariola-s napisał(a):
Powodzenia z tymi truskawkami! Był jakiś program, w którym mówiono że super truskawki zwisające, ale jeszcze nikomu tak nie urosły 🤢 koledze mojego A. też się nie powiodło... ale ciężarna może rzuci jakiś specjalnym urokiem i hormonikiem 🤪

Mariolka ,kilka zielonych juz jest,wiec moze uda sie 🙂

Anulka ,Karolinka ,trzymajcie sie dziewczynki 🙂
Czekamy na relacje 🙂Bedzie oki ,prosze sie opanowac ,bo cisnienie bedzie wysokie 😮 😜 😘

Agatka
Ja mam zazwyczaj wyrzuty jakies chore i jestem malo asertywna...niestety jestes w blogoslawionym stanie,wydatkow macie ze ho ho i ja bym nie pozyczyla jednak...Przeciez sami nie mozecie sobie pozwolic na czekanie do usranej...Pieniazki juz sa Wam potrzebne i beda wciaz...
Mysle ,ze juesli maja takie klopoty finansowe to jednak trudno im bedzie oddac ...
Moze niech sie zwroca o pomoc gdzies ,zeby dlug na raty rozlozyc czy cos...
Tez mi szkoda tych ludzi,bo zyjemy w takim kraju ,gdzie jeden etat to za malo by zrobic oplaty,wyzywic rodzine ...Coraz gorzej w naszym kraju ... 😞
Trzeba ryc ,w pocie czola i itak gowno z tego.. 🤔

kamiska napisał(a):
ja juz po obiadku a raczej drugim daniu dzis była rybka 🙂
ide poleżakować bo brzuszek najedzony musi odpocząć haha 😁do poźniej!

Lezakuj Kochana 🙂
Ja mialam zamrozone golabki w pekinskiej kapuscie 🙂To mam labe tylko odmrozilam i czekam na moja zerowkowiczke i Andru ,zaraz bedziemy palaszowac z chlebkiem ,a co 🤪

dziewczyny zaraz dostane zawału.. znalazłam już osoby na ich miejsce a mój N zadzwonił mi przed chwilka że oni jednak sie zastanowią czy przyjdą czy nie...
powiedzcie czy to ja jestem nienormalna czy oni bo już sama nie wiem? i co ja teraz zrobie z tamta pewna piątką rezerwowych jak ich już zaprosiłam jak sie zgodzą przyjść na ślub? znowu będziemy musieli zapłacić kolejne 600zł? ..
nawet nie mam siły być zła..

Leer napisał(a):
dziewczyny zaraz dostane zawału.. znalazłam już osoby na ich miejsce a mój N zadzwonił mi przed chwilka że oni jednak sie zastanowią czy przyjdą czy nie...
powiedzcie czy to ja jestem nienormalna czy oni bo już sama nie wiem? i co ja teraz zrobie z tamta pewna piątką rezerwowych jak ich już zaprosiłam jak sie zgodzą przyjść na ślub? znowu będziemy musieli zapłacić kolejne 600zł? ..

ojojoj Madzia ,ja bym poszla hahahaha

• Mamusia
Leer napisał(a):

no sytuacja faktycznie nieciekawa...nie wiem co Ci doradzić... 🤨

• Mamusia
Leer napisał(a):

Faktycznie, zachowanie ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia co znaczy organizacja takiej imprezy. Łaskę Wam robią, że przyjdą? Dziwne takie zachowanie.
Ale nie denerwuj się Kochana bo przy takich okazjach nie uniknie się tego typu zachowań. Ja z całej przedweselnej gorączki najgorzej wspominam to oczekiwanie na odpowiedź gości. Najbardziej zabolało mnie jak zadzwoniła koleżanka (od dzieciństwa) i powiedziała, że nie przyjdzie bo nie ma pieniędzy 😞 Było mi strasznie przykro. Znałyśmy się tyle czasu, a Ona zachowała się jakbym ją dla kasy zaprosiła.

• Mamusia
Viola1976 napisał(a):
hej kobitki 😉własnie skończyłam smażyc fląderke mąż mi przywióżl prosto od rybaka 😆
nogi mi do tyłka włażą od tego stania przy patelce ,ale nie ma to jak taka świeżutka rybka 😜

Violka kusisz i tym morzem i tymi flądrynami (jak to mawiał mój brat, jak miał ze 3 lataka hehehe). Ale bym sobie zjadła taką fląderkę!!!!! Ale w pierwszy weekend czerwca jedziemy nad morze to najem sie ich na zapas, już nie mogę się doczekać 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Dziewczynki, byłam u sąsiadki, przeprosiłam i powiedziałam , że niestety nie damy rady im pożyczyć. Mam nadzieję że zrozumiała...nienawidzę takich sytuacji, zawsze potem czuję se winna ( nie wiem dlaczego???).

nie ma co się obwiniać Agatko 😉 a jak sąsiadka jest mądra to zrozumie że nie macie jej pożyczyć , mi jakby ktoś odmówił to bym się na pewno nie obraziła bo nie ma o co ... możecie w końcu nie mieć gotówki 🙂

• Mamusia
smerfetka napisał(a):
Laseczki, czy któraś z Was wie czym różnią się butelki Avent miodowe (złote) od tych 'zwykłych'? Są droższe, a poza kolorem nie widzę w opisie żadnej różnicy.

Nie mam pojęcia, ja mam te zwykłe kupione.

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
hej kobitki 😉własnie skończyłam smażyc fląderke mąż mi przywióżl prosto od rybaka 😆
nogi mi do tyłka włażą od tego stania przy patelce ,ale nie ma to jak taka świeżutka rybka 😜

Violka kusisz i tym morzem i tymi flądrynami (jak to mawiał mój brat, jak miał ze 3 lataka hehehe). Ale bym sobie zjadła taką fląderkę!!!!! Ale w pierwszy weekend czerwca jedziemy nad morze to najem sie ich na zapas, już nie mogę się doczekać 🤪 🤪 🤪

To prawda! Język mi do d. ucieknie 😁 Co prawda dzisiaj też mam rybkę, ale mrożonego dorsza 😞.
Na szczęście też wybieramy się nad morze na początku czerwca to się najem za wszystkie czasy hi hi

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Viola1976 napisał(a):

dobre flądrynami hihihi 😁 😁 😁 😁 😁 no ja dawno nie jadłam a dzis mi tak smakowała ze szok 😉

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Ja uwielbiam ryby ale jakos nie moge sie przelamac zeby czyscic i smarzyc ale Przemus zawsze robi sam na szczescie i nas dokarmia, sam zlowi i sam przygotuje 🙂 A i musze go pochwalic ze juz dwa miesiace nie pali!!!!!!!!!!!!!!! 🙂)))

ooo brawo no oby tak dalej 😉silna wole ma chłopak 😆

• Mamusia
smerfetka napisał(a):
Agamu napisał(a):
Viola1976 napisał(a):

takie świeże to miodzio w gębie mrożone to już nie to samo 🙂 🙂 🙂 🙂
To prawda! Język mi do d. ucieknie 😁 Co prawda dzisiaj też mam rybkę, ale mrożonego dorsza 😞.
Na szczęście też wybieramy się nad morze na początku czerwca to się najem za wszystkie czasy hi hi