Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

admin napisał(a):
ja też mam swoje emocje i nerwy mi puściły.
Siedziałem nad numeracją 3 dni, to była bardzo ciężka praca - poczytaj wątek o numeracji.

a czy mi sie cos nie podoba?moim zdaniem jest lepiej,bo sie samo nie odswieza i sie nie gubi wpisow,zawsze wiadomo co gdzie jest teraz ,dla mnie jest oki ,wiec gratuluje-dobra robota chlopie! 😜

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
słuchajcie, niepotrzebnie wzajemnie się oskarżamy i wyzywamy. Każdy z nas jest człowiekiem, kazdy ma prawo się wypowiedzieć .I jedna i druga strona powinna umieć to zrozumieć...
Niepotrzebne są te nerwy, nie chcę żeby padło nasze kochane forum 😞
Kochani, 3 głębokie wdechy i do przodu 🙂 🙂 🙂 Każdy ma prawo do swojego zdania 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Dobra spokoj ,ciszzzzzzzzza.....
Piotrek troszke przesadziłes z tym jak Ci sie nie podoba USUN SOBIE KONTO ....my nie po to włazimy na brzuszka i rozmawiamy , zeby teraz usuwac ......nie smaczne to było jeszcze do kobiety cięzarnej .....a druga sprawa , sam wiesz jak kobieta w ciazy reaguje , sa bardziej wrazliwe i hormony dajo o sobie znac......My tylko grzecznie pytałaysmy sie co jest z tymi stronami bo wtedy było o wiele lepiej ....ale teraz daliscie wkładke na tamet stron i moze bedzie lepiej .....nie ma cos sie gniewac ..... 🙂

no włacha!!! aż normalnie Ci klasnęłam 🙂

• Mamusia
admin napisał(a):
ja też mam swoje emocje i nerwy mi puściły.
Siedziałem nad numeracją 3 dni, to była bardzo ciężka praca - poczytaj wątek o numeracji.

Mysle ze wszytsko bedzie dobrze .....zrobiło sie nie miło .....My tez rozumiemy , ze to twoja ciezka praca ......i tez moze cos nie wyjsc ....ale czasmi niektore sprawy trzeba przemyslec......

• Mamusia
Agamu napisał(a):
słuchajcie, niepotrzebnie wzajemnie się oskarżamy i wyzywamy. Każdy z nas jest człowiekiem, kazdy ma prawo się wypowiedzieć .I jedna i druga strona powinna umieć to zrozumieć...

A Agatce klasnąć nie moge 😞

Bardzo Was wszystkie proszę, przeczytajcie wątek o numeracji, tam wszystko wyjaśniłem, powody swojego zdenerwowania również.
Fakt, przyznaję się do błędu, może nie powinienem pisać takich rzeczy o usuwaniu konta, to było napisane pod wpływem emocji.

Jednak nie zasłużyłem sobie na takie cięgi, jakie dostałem i to ja czuję się bardziej obrażony, niż niektóre z Was.
Ale żeby to zrozumieć, trzeba przeczytać wątek o numeracji.

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Agamu napisał(a):

Bo ja mam zablokowane oklaski 🙂Ale przyjmuję telepatycznie 😘

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Agamu napisał(a):

Bo ja mam zablokowane oklaski 🙂Ale przyjmuję telepatycznie 😘

od tego klaskania czuje sie jakbym klaskała u Rubika !! 🙂 😎

• Mamusia
admin napisał(a):
Bardzo Was wszystkie proszę, przeczytajcie wątek o numeracji, tam wszystko wyjaśniłem, powody swojego zdenerwowania również.
Fakt, przyznaję się do błędu, może nie powinienem pisać takich rzeczy o usuwaniu konta, to było napisane pod wpływem emocji.

Jednak nie zasłużyłem sobie na takie cięgi, jakie dostałem i to ja czuję się bardziej obrażony, niż niektóre z Was.
Ale żeby to zrozumieć, trzeba przeczytać wątek o numeracji.

były emocje , nerwy pusciły ....mysle ze wszytsko bedzie dobrze ..... 🙂 🙂

Agamu napisał(a):

Alleluja i do przodu ! 🙂A czy ktos tu kogos wyzwal??Ja niewiem ,nie mozna byc tak delikatnym ,ze nic nie mozna powiedziec ,bo obraza,dąsy ,grozby gniew...
ide sobie pa

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):

Alleluja i do przodu ! 🙂A czy ktos tu kogos wyzwal??Ja niewiem ,nie mozna byc tak delikatnym ,ze nic nie mozna powiedziec ,bo obraza,dąsy ,grozby gniew...
ide sobie pa

Asiulka nie idź 😞

Agamu napisał(a):
Ja też mam nadzieję, że forum nam nie umarło 😞 😞 😞 Mam nadzieję, że jak emocje opadną to wszystko wróci do normy 🙂

Nie boj 🙂Wróci,zaden facet nas nie rozlaczy hahahaaha 😁 😉 😎
Lece po coreczke do zerowki ,pozniej zajrze heh Dorcia -jak tam??? ja sie na garach wyżyłam ,przynajmniej pozytek jakis ze mnie 🙂Moge byc wdzieczna Piotrowi,ze pogonil mnie do dzialania -adrenalinka haha i o to domino chodzilo wlasnie 😁 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Ja też mam nadzieję, że forum nam nie umarło 😞 😞 😞 Mam nadzieję, że jak emocje opadną to wszystko wróci do normy 🙂

Nie boj 🙂Wróci,zaden facet nas nie rozlaczy hahahaaha 😁 😉 😎
Lece po coreczke do zerowki ,pozniej zajrze heh Dorcia -jak tam??? ja sie na garach wyżyłam ,przynajmniej pozytek jakis ze mnie 🙂Moge byc wdzieczna Piotrowi,ze pogonil mnie do dzialania -adrenalinka haha i o to domino chodzilo wlasnie 😁 🙃 🙃 🙃

no widzisz 😁 😁 😁 😁 domino poszło... a jak nasz wątek zasłynął 😮

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Ja cały czas jestem 🙂 Pisze ściągi mojemu J bo w weekenda ma jakiegoś egzamina 🙂

to jest jakiś wyzysk na ciężarnej 😞 ale za to dzisiaj masuje mi stópki 😁

hehe jak ja daweno ściąg nie robiłam zawsze mam stresa że mnie nakryją... sciagałam raczej od koguś 😁 😁

Anulcia napisał(a):
Iza czy to o Ciebie chodziło,że też masz problemy z tarczyca??czy coś mi sie pomerdało ??

Nie to o te Ize co ma w avatarze swoje foto z laptopem na kolanach...co tak wymuszala ,zeby los sie do niej usmiechnal,bo stracila dzidzie w poprz ciazy...wiesz?