Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 58,7 tys. Utworzono 15 l Ostatniej odpowiedzi 12 l Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku 5726 4062 3418 Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku Asia19874 5726 postów Agamu 4062 postów czarna79 3418 postów Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia mariola-s Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Aguś czemu nie pójdziesz do lekarza szybciej??jeśli możesz oczywiście...jeśli dobrze pamiętam to masz chyba w czwartek wizyte...szkoda,żebyś sie tak męczyła no i stresowała...a lekarz coś zaradzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... no właśnie 🙂 ubiegłaś mnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... no właśnie 🙂 ubiegłaś mnie 🙂 zobaczymy ...wiesz on idzie w piatek na urlop i wszystkie tak umawia zeby zdarzyc...wiec zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta pij wode z cytryna i bedzie ok..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Aga Ty brykaj do lekarza jak nie do swojego to idź do innego, wg. mnie to za długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Ania wynik z marca nic nie oznacza ja w przeciagu 2 tygodni mialam wynik zmieniony o 30 jednostek wiec tak moze byc.ale za wczasu nie ma co sie stresowac 😁 😁 na pewno bedzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Agus nie czekaj do czwartku jedz jutro jak nie do swojego to do innego lekarza bo lepiej dmuchac Kochana na zimne mam nadzieje ze do jutra ból Ci minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Ona Kochana każdej doradza..a na Siebie nie uważa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! jak cos to musze do olsztyna jechac , bo u nas nie ma oddzaiłu ginekologiczno-połozniczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 Dalej Strona 922 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Warszawskie mamy;) | Forum o ciąży Przez justa31_m · Napisano 18 Września Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks, zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę Interesuje mnie tematyka ciąży | Forum o ciąży Przez Mateusz Grodzki · Napisano 2 Września Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia mariola-s Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Aguś czemu nie pójdziesz do lekarza szybciej??jeśli możesz oczywiście...jeśli dobrze pamiętam to masz chyba w czwartek wizyte...szkoda,żebyś sie tak męczyła no i stresowała...a lekarz coś zaradzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... no właśnie 🙂 ubiegłaś mnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... no właśnie 🙂 ubiegłaś mnie 🙂 zobaczymy ...wiesz on idzie w piatek na urlop i wszystkie tak umawia zeby zdarzyc...wiec zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta pij wode z cytryna i bedzie ok..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Aga Ty brykaj do lekarza jak nie do swojego to idź do innego, wg. mnie to za długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Ania wynik z marca nic nie oznacza ja w przeciagu 2 tygodni mialam wynik zmieniony o 30 jednostek wiec tak moze byc.ale za wczasu nie ma co sie stresowac 😁 😁 na pewno bedzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Agus nie czekaj do czwartku jedz jutro jak nie do swojego to do innego lekarza bo lepiej dmuchac Kochana na zimne mam nadzieje ze do jutra ból Ci minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Ona Kochana każdej doradza..a na Siebie nie uważa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! jak cos to musze do olsztyna jechac , bo u nas nie ma oddzaiłu ginekologiczno-połozniczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 Dalej Strona 922 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Warszawskie mamy;) | Forum o ciąży Przez justa31_m · Napisano 18 Września Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks, zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę Interesuje mnie tematyka ciąży | Forum o ciąży Przez Mateusz Grodzki · Napisano 2 Września Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Aguś czemu nie pójdziesz do lekarza szybciej??jeśli możesz oczywiście...jeśli dobrze pamiętam to masz chyba w czwartek wizyte...szkoda,żebyś sie tak męczyła no i stresowała...a lekarz coś zaradzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... no właśnie 🙂 ubiegłaś mnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... no właśnie 🙂 ubiegłaś mnie 🙂 zobaczymy ...wiesz on idzie w piatek na urlop i wszystkie tak umawia zeby zdarzyc...wiec zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta pij wode z cytryna i bedzie ok..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Aga Ty brykaj do lekarza jak nie do swojego to idź do innego, wg. mnie to za długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Ania wynik z marca nic nie oznacza ja w przeciagu 2 tygodni mialam wynik zmieniony o 30 jednostek wiec tak moze byc.ale za wczasu nie ma co sie stresowac 😁 😁 na pewno bedzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Agus nie czekaj do czwartku jedz jutro jak nie do swojego to do innego lekarza bo lepiej dmuchac Kochana na zimne mam nadzieje ze do jutra ból Ci minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Ona Kochana każdej doradza..a na Siebie nie uważa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! jak cos to musze do olsztyna jechac , bo u nas nie ma oddzaiłu ginekologiczno-połozniczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 Dalej Strona 922 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Warszawskie mamy;) | Forum o ciąży Przez justa31_m · Napisano 18 Września Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks, zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę Interesuje mnie tematyka ciąży | Forum o ciąży Przez Mateusz Grodzki · Napisano 2 Września Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży
Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... no właśnie 🙂 ubiegłaś mnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):Aga a nie da rady wcześniej umówić się z tym Twoim lekarzem? jak jutro bedzie tak samo to pojde bo wizyte mam w czwartek... no właśnie 🙂 ubiegłaś mnie 🙂 zobaczymy ...wiesz on idzie w piatek na urlop i wszystkie tak umawia zeby zdarzyc...wiec zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta pij wode z cytryna i bedzie ok..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Aga Ty brykaj do lekarza jak nie do swojego to idź do innego, wg. mnie to za długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Ania wynik z marca nic nie oznacza ja w przeciagu 2 tygodni mialam wynik zmieniony o 30 jednostek wiec tak moze byc.ale za wczasu nie ma co sie stresowac 😁 😁 na pewno bedzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Agus nie czekaj do czwartku jedz jutro jak nie do swojego to do innego lekarza bo lepiej dmuchac Kochana na zimne mam nadzieje ze do jutra ból Ci minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Ona Kochana każdej doradza..a na Siebie nie uważa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! jak cos to musze do olsztyna jechac , bo u nas nie ma oddzaiłu ginekologiczno-połozniczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 Dalej Strona 922 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Warszawskie mamy;) | Forum o ciąży Przez justa31_m · Napisano 18 Września Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks, zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę Interesuje mnie tematyka ciąży | Forum o ciąży Przez Mateusz Grodzki · Napisano 2 Września Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post Gynalgin w ciąży | Forum o ciąży Przez Daniela Żywicka · Napisano 19 Czerwca Ja dostałam Gynalgin w piątym tygodniu ciąży i nie wiem czy mam się bać czy nie że coś się stanie Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja tez dzisiaj po gllukozie i mi to cakiem niezle poszło miałam wielka cytryne wcisnieta i poszło 🙂tylko po pobraniu jestem cały dzien śnięta pij wode z cytryna i bedzie ok..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Aga Ty brykaj do lekarza jak nie do swojego to idź do innego, wg. mnie to za długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ANIA100 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Ania wynik z marca nic nie oznacza ja w przeciagu 2 tygodni mialam wynik zmieniony o 30 jednostek wiec tak moze byc.ale za wczasu nie ma co sie stresowac 😁 😁 na pewno bedzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Agus nie czekaj do czwartku jedz jutro jak nie do swojego to do innego lekarza bo lepiej dmuchac Kochana na zimne mam nadzieje ze do jutra ból Ci minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Ona Kochana każdej doradza..a na Siebie nie uważa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! jak cos to musze do olsztyna jechac , bo u nas nie ma oddzaiłu ginekologiczno-połozniczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 Dalej Strona 922 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kamiska Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. To prawidłowo ja miałam więcej 86 i było ok Tylko Kochane jak to jest...ja miałam to robione 8 marca więc troche czasu minęło,możliwe że teraz będzie zupełnie inny wynik?tzn. na tyle duże że cukrzyca będzie? nie powinno tak byc....chociaz cukrzyce ciazowa nabywa sie w ciazy tylko ....dlatego gin to powtarza...ja pierwsze miałm 26.01 -77, a teraz jak robiłam glukoze to z krwi 70, a po wypiciu 133 Ania wynik z marca nic nie oznacza ja w przeciagu 2 tygodni mialam wynik zmieniony o 30 jednostek wiec tak moze byc.ale za wczasu nie ma co sie stresowac 😁 😁 na pewno bedzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Doris5969 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):Doris5969 napisał(a):czarna79 napisał(a):mariola-s napisał(a):hejka! wróciłam 🙂 u gina ok, szyjka ok, przepisał mi znowu żelazo, 1 opak po 2 szt dziennie a potem po jednej. nie będę musiała robić glukozy!!! 🤪 najgorsze jest to, że powiedział że w szpitalu w którym mam rodzić nie ma możliwości znieczulenia 😞 następna wizyta za miesiąc a potem co dwa tygodnie już... to super ze wszystko dobrze, a ja znowu zwijam sie z bolu ....jak leze to mnie nie boli , ale chodzic i siedziec nie moge taki bol....[/quote o kurcze to Aga musisz pojechac do lekarza lepirej wiesz szybciej niz zwlekac .Bidulka ... AGA coi Cie boli bo ja nie w temacie jestem??????????????? Dorcia taki bol poprawej stronie i straszne kłocie krocz....tak od 2 tyg...tylko wczesniej miałam 5 min i puszczało ...dzisiaj pojechałam po 15 do sklepu i do teraz...jak leze na lewym boku nic nie czuje tylko sie odwracam , albo wstaje to taki bol....boje sie zeby to nie było rozchodzace sie spojenie.... ja wiem ze musze jechac , wizyte mam w czwartek....te bole w prawym boku to myslałam ze mały naciska wiesz 5 min i koniec a teraz coraz dłuzej , a z tym kroczem to strasznie w nocy boli przy przewracaniu sie i jak chodze.... Agus nie czekaj do czwartku jedz jutro jak nie do swojego to do innego lekarza bo lepiej dmuchac Kochana na zimne mam nadzieje ze do jutra ból Ci minie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Ona Kochana każdej doradza..a na Siebie nie uważa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! jak cos to musze do olsztyna jechac , bo u nas nie ma oddzaiłu ginekologiczno-połozniczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 Dalej Strona 922 z 2350 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusia Anulcia Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! Ona Kochana każdej doradza..a na Siebie nie uważa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia czarna79 Napisano 13 Czerwca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 13 Czerwca 2011 kamiska napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):czarna79 napisał(a):Anulcia napisał(a):ANIA100 napisał(a):Cześć brzuchatki Ja dziś po glukozie i .... czuję się fatalnie, nie mogę dojść do siebie, w laboratorium przelewałem się, myślałam że ...odjadę. Nie przypuszczałam że tak źle zniosę tą glukozę, a poszłam tak pozytwnie nastawiona. ja mam w środe..i sie boje..a dzisiaj patrzyłam do karty ciąży to miałam już robioną glukoze z krwi..nawet nie wiedziałam ☺️ i niewiem czy dobrze mi wyszła.. 😮 a jaki miałas wynik....tylko sie nie nastawiaj ze bedzie zle wez sobie cytryne i wode nigazowana, a dzien wczesniej nie pij mleka i nie jedz ziemniakow bo zatrzymuje cukier... miałam dokładnie 82,7.. to dobry..... A TY AGA tu nie mędrkuj tylko jak nie przejdzie do wieczora to dupke w auto i na izbe przyjec do szpitala marsz!!!szkoda zdrowia i nerwów (wiem cos o tym) trzymaj sie Kochana po to sa fachowcy zeby Ci pomoc! jak cos to musze do olsztyna jechac , bo u nas nie ma oddzaiłu ginekologiczno-połozniczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi