Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Aga na weselui byłam w tym samym co na komuni tyllko fryz miałam zrobiony przez fryzjerke nie wysilałam sie z ubiorem bo to co miaam pasowało na wesele 🙂
dobra ja tez mykam do wanny i do łóżeczka bo cos mnie ta glukoza mocno tapnęła 😠

odpoczywaj 🙂 😘 jutro będzie lepiej 🙂

mam dosc asia nie bedzie lepiej z dnia na dzien jest coraz gorzej...
kocham moja córcie ale chce ja tutaj na świecie chce diete sport i znów pokazywać ładne nóżki a nie spuchnięte balony..
a co ja zrobie z tym okropnym brzuchem pełnym rozstępów..
wrrr jeszcze tylko 10 tygodni...

• Mamusia
widzę że trafiłam na czas zbiorowej migracji...
Leer ja mam o tyle lepiej że nigdy nie wyglądałam zbyt dobrze więc teraz jestem jeszcze w stanie siebie znieść jest gorzej tylko wtedy gdy mam kupić coś do ubrania...
Jak jest coś fajnego to jest drogie a ja nie widzę sensu płacić za ciuch 100 a bedę go nosić dwa miesiące...

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Aga mam nadzieję że lepiej z tym Twoim brzuchem!!!!!!
Ja na wszelki wypadek nie jem dziś frytek na noc, bo może to mnie żołądek bolał w sumie i tak promieniował, a ja od razu panikę rozsiałam...

juz sie przeszłam kochana i lepiej ....bo czułam jakby mi na inna strone sie przewrocił ...i juz mnie tak nie boli ....a moze on na serio naciska mi na pecherz i dlatego tak boli i dzisiaj zasnał i koniec nie obudzisz ksieciuna ....teraz sie obudził i juz czuje jak nad pepkiem kopie ....a dziewczyny maja juz wasze dzieciaczki czykawke ,,,,bo mi sie wydaje ze od paru dni moj ma...tak czka sobie biedny,...

Czytałam,że dla Dzidzi to nie szkodliwe jest a nawet to pomaga w ćwiczeniu oddychania 🙂

czkawka jest dobra dla dziecka ...tylko myslałam ze to troszke pozniej a nie w 28 tyg ....

moja malutka miała już czkawę jak w szpitalu leżałam czyli to było miesiac temu.. więc 28 tydzień to wcale nie za wcześnie 🙂

a ja mam cały dom w lustrach... na dodatek u siebie mam mega duże w szafie i sie widze milion razy na dzien..
kurde denerwuje mnie ta bezsilność bo co mi to daje ze sobie pomarudzę...

• Mamusia
Leer napisał(a):
mam dosc asia nie bedzie lepiej z dnia na dzien jest coraz gorzej...
kocham moja córcie ale chce ja tutaj na świecie chce diete sport i znów pokazywać ładne nóżki a nie spuchnięte balony..
a co ja zrobie z tym okropnym brzuchem pełnym rozstępów..
wrrr jeszcze tylko 10 tygodni...

Leer ja Cię doskonale dziś rozumiem... niby aż tak strasznie nie przytyłam jeszcze - + 6 kg ale już mi ciężko a w ostatnim czasie mi zaczęło w boki i biodra wchodzić i czuję sie z tym kiepsko..
dziś jak mnie koleżanka z którą mamy kontakt tylko przez neta poprosiła o zdjęcie to ją wyśmiałam...
mam nadzieję ze mi i Tobie to nastawienie do siebie minie bo niestety/albo i ststy przez najbliższe kilkanaście tygodni się na poprawę nie zanosi...

to ja mam juz z 13kg na plusie... już mam ponad 90kg...
wiec widziałyście jak ja wygladam jak waleń jakis... 😠
nigdy nie miałam tyle na liczniku i dziwnie sie czuje taka duza...

• Mamusia
wiesz mi sie wydaje ze to nie ilośc kg dobija tylko jakiś chwilowy brak samoakceptacji.. nigdy szczupłą nie byłam - przed ciążą 70 kg/171 cm- ale teraz mi niewygodnie z samą sobą i to jest większy problem u mnie niż cyferki na wyświetlaczu wagi.. najgorsze ze nawet jak mąż przytuli i powie że kocha to się zbytnio nie poprawia...
ale może jutro będzie lepszy dzień- głowa do góry!!!

• Mamusia
heee... a marudź sobie do woli 🙂 ja to i popłakać czasem muszę.
Głośno sie o tym nie mówi ale ja dziecka nie za bardzo planowałam a co do tych wakacji to miałam duże plany co do swojego wyglądu (na diete akurat przeszłam itp.) były pierwsze piękne rezultaty a tu zostawić te wszystkie wysiłki i przestawic całe myślenie to nie jest łatwe.Dużą wagę przykładałam do tego co na siebie ubieram a tu duupa. dwie pary leginsów kilka tunik i to wszystko.ojjj ciężko. Ale jak zaczyna kopać to wiem że zniosę jeszcze jeden dzień.