Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
heh ale jak pomysle jak tu łóżeczko wejdzie wózek bujaczek i jeszcze inne pierdulki to przejsc tutaj nie pojdzie heh masz racje jakos to bedzie 🙂

U nas to samo, ale ja myślę, że jakoś się pomieścimy...wyjścia nie ma 🙂

• Mamusia
co do cycorów to faktycznie nie ma co sie łudzic ze będą piękne i jędrne jak przed ciążą ja po pierwszej ciazy miałam faktycznie dwa małe flaczki ale to datego ze strasznie schudłam i miałam miske B poźniej troche nabrały jędrności ale utrzymywałam sie w misce C więc datego .Nie ma co sie oszukiwac dla piersi najgorsza jest ciąza i okres karmienia life is brutal!!!!

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
hej Dziewczyny , i ja miałam mega ciężką noc ... położyłam się z przeokropnym bólem krzyżów , nie mogłam się ułożyć co chwilkę się budziłam a o 8 zadzwoniła kumpela 😮 pewnie bym spała do 11 a tu mi pobudkę zrobiła ... wstałam jak zwyklę do wc i się okropnie wystraszyłam bo na papierze miałam brudne upławy 🥴 🥴 🥴 będę się obserwować i w razie W ( oby nie ) jadę do szpitala bo mój gin dziś nigdzie nie przyjmuje ... okropnie się boje żeby było tylko ok .

Asia leż i odpoczywaj...i obserwuj. A w razie W podjedź do szpitala, niech sprawdzą. I nie denerwuj się...wiem, że łatwo powiedzxieć...

nic od środy praktycznie nie robie i takie jaja ... nawet dość spokojna jestem ale jak się to powtórzy to będzie napewno schiza 🥴 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
hej Dziewczyny , i ja miałam mega ciężką noc ... położyłam się z przeokropnym bólem krzyżów , nie mogłam się ułożyć co chwilkę się budziłam a o 8 zadzwoniła kumpela 😮 pewnie bym spała do 11 a tu mi pobudkę zrobiła ... wstałam jak zwyklę do wc i się okropnie wystraszyłam bo na papierze miałam brudne upławy 🥴 🥴 🥴 będę się obserwować i w razie W ( oby nie ) jadę do szpitala bo mój gin dziś nigdzie nie przyjmuje ... okropnie się boje żeby było tylko ok .

Asia leż i odpoczywaj...i obserwuj. A w razie W podjedź do szpitala, niech sprawdzą. I nie denerwuj się...wiem, że łatwo powiedzxieć...

nic od środy praktycznie nie robie i takie jaja ... nawet dość spokojna jestem ale jak się to powtórzy to będzie napewno schiza 🥴 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

Przyłączam sie do słów Agaty Kochana bedzie dobrze zobaczysz 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):

Asia a nie możesz zadzwonić i podpytać swojego lekarza? zawsze byś spokojniejsza była...

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
mam pytanko dziewczyny do was ostatnio coraz wiecej mrowek lazi w pokoju kuchni juz szalu dostaje co jest najlepsze na mrowki? niedlugo mnie stad wyniosa tyle ich jest

zrobiły sobie w Twoim mieszkaniu ścieżke nie wiem czy jest jakis dobry specyfik na mrówki ,ale wiem co to znaczy je miec wszedzie sa istny koszmar .Poszukaj w necie moze cos jest ale mi sie wydaje ze trzeba przeczekac ich wedrówkę

brzydze sie mrowkami maz sie smial ze nic mi nie zrobia ale one tak ochydnie wygladaja jeszcze jak z dnia na dzien jest ich coraz wiecej masakra wstaje musze posprzatac pozabijac je podloge zmyje itd a potem do sklepu ide na zakupy cos do jedzenia sobie kupic dziewczyny do potem.Aska moze faktycznie zadzwon do ginekologa

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
mam pytanko dziewczyny do was ostatnio coraz wiecej mrowek lazi w pokoju kuchni juz szalu dostaje co jest najlepsze na mrowki? niedlugo mnie stad wyniosa tyle ich jest

Kiedyś był taki środek do sypania, taka mrówa była narysowana...musiałabyś do jakiegoś sklepu ogrodniczego ewentualnie podjechać, oni tam mają te wszystkie środki i są na bieżąco w tych klimatach 🙂

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Przez telefon i tak nic nie powie. Tyle, że ma leżeć i przyjść na wizytę. Musiał by zbadać , zrobić usg....

Mi też się zdaje że przez telefon to nic nie powie...tyle żeby leżeć. Asia obserwuj, jak to się powtórzy to podjedź do szpitala.

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
moja mama kupiła taką płytkę na mrówki i inne badziewia i już ani jedna nie biega
Asia jak tylko się powtórzy coś to poginaj do szpitala, zawsze lepiej sprawdzić co i jak
no i proszę z tymi rożkami - w planach miałam kupić jeden - a tu trzeba jeszcze jeden..

No widzisz Mariolcia, tak jak wczoraj mówiłyśmy-codziennie dowiadujemy się czegoś nowego 🙂

• Mamusia
Fuj....Też nie lubię mrówek. U moich rodziców co roku jest inwazja. I szczerze? Nic nie pomaga....Muchozole, mrófkofon, rzeżucha....Nic. I tak wracają. Jedyne to pozalepiać wszelkie możliwe dziury. Ale one i tak zawsze znajdą. No i trzeba by było mrowisko zlikwidować. 🤢

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Fuj....Też nie lubię mrówek. U moich rodziców co roku jest inwazja. I szczerze? Nic nie pomaga....Muchozole, mrófkofon, rzeżucha....Nic. I tak wracają. Jedyne to pozalepiać wszelkie możliwe dziury. Ale one i tak zawsze znajdą. No i trzeba by było mrowisko zlikwidować. 🤢

U nas w pażdzierniku jest plaga BIEDRONEK!!!!!!!!!!! Normalnie takimi stadami latają, włażą do chaty, jest ich pełno,czegoś podobneo nie widziałam jeszcze...i też nie ma mocnych!!!! MUTANTY jakieś 🤪 🤪

• Mamusia
Agamu napisał(a):
buuterfly napisał(a):

U nas w pażdzierniku jest plaga BIEDRONEK!!!!!!!!!!! Normalnie takimi stadami latają, włażą do chaty, jest ich pełno,czegoś podobneo nie widziałam jeszcze...i też nie ma mocnych!!!! MUTANTY jakieś 🤪 🤪

Agamu ty nie musisz biec do Biedronki 😁 To ona do Ciebie przyfruwa 😁 😁 😁

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
właśnie sie dowiedziałam ze zdałam kolejny egzamin 😁 ide z tej okazji juz upiec szarlotke 🙃

BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasza dzielna wrześnióweczka 🙂 🙂 🙂 Wódkę bym zaproponowała...ale trochę nie bardzo 🙂 Więc szarlotka jest wskazana 🙂