Aniu!! Moje żelazko to Tefal FV 9550. Tiu masz opis do niego http://www.tefal.pl/All+Products/Linen+Care/Steam+irons/Products/Ultimate+Autoclean+500/Ultimate+Autoclean+500.htm Dodatkowo jest promocja i oddają kasę http://www.grupa3.com.pl/tefal/tanie_prasowanie/
Asiu!! Dla Ciebie parowar też Tefala Vitacuisine Compact VS 4003. Sama mam taki i jestem zadowolona 🙂 Letka dzięki, dzięki ogromne właśnie bo nie wiedziałam czy ten model 9550, czy 9450,
Dzięki też za parowar, bo właśnie miałam się też ciebie zapytać i dokładnie na niego padł mój wybór, w electro.pl można go już kupić za 292 zł i tefal dokłada wagę łazienkową, (ale z niej będę korzystać rac
Hejka ja tylko na moment bo moja sister człapie juz do mnie wiec nie bede miala czasu na brzuszek 😞szarlotka upieczona zaraz pewnei bedziemy szamac 🙂 a i mam wyniki glukozy po 2 h wynik 101 a przed wypiciem 76 gdzie norma (76-106) to chyba wynik mam dobry ?? 🤨bo po 2 h nie mam podanych norm ae w piatek ide do gin to wszystko mi powie. 🙂dobra trzymajta sie do poźniej Laski 😘
Letka i jeszcze ostatnie pytanie który byś wybrała toster: PHILIPS HD 2628/20 czy TEFAL TT3561 Express. Na dziś kończę z koncertem życzeń 😁, przepraszam wszystkie za odrobinę prywaty 🙂. Ale dziś mam dobry dzień bo po tej wczorajszej nieszczęsnej glukozie przespałam dziś całą noc 🙂. 8, 5 godziny, szok. Bo ja codziennie śpię tylko ok 5 - 6 godzin.
ADMINIE prosimy o pomoc , zniknęły nam tygodnie ciąży w awatarach!!!!!! 🙂🙂
plusik za spostrzegawczość 🙂 Zniknęły, bo właśnie je udoskonalam. Zaraz będzie dokładniejsza informacja o wieku ciąży - będą również dni. Poza tym poprawiam błędny algorytm liczenia.
Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks,
zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
Rekomendowane odpowiedzi
letka82
Cieszę się, że mogłam pomóc 🙂
letka82
Gość
Agamu
Agamu
Gość
ej fakt nie ma tygodni przy avkach;/
ANIA100
Gość
Agamu
Doris5969
ANIA100
Redakcja
plusik za spostrzegawczość 🙂
Zniknęły, bo właśnie je udoskonalam. Zaraz będzie dokładniejsza informacja o wieku ciąży - będą również dni. Poza tym poprawiam błędny algorytm liczenia.