Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kamiska napisał(a):
własnie wróciłam z zakupów
ciesze sie Asiu ze wszystko u Ciebie dobrze,że nic złego sie nie dzieje ufff
Asia jak mozesz podaj mi stronke tego parowaru o którym pisała Letka bo jakos przeoczyłamm 😮

to jest dokładnie ten co Ania100 napisała 🙂 ja nawet nie poczytałam nic o nim , jutro muszę luknąć

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie!! Czytałam Was na telefonie, ale nie mogłam nic pisać 😞 Zrobiłam sobie notatki z lektury 🙂 I tak: Zocha - monitor super sprawa. Ja mam dostać od znajomych nianie razem z monitorem - upatrzyłam Angelcare a ostatnio wypytywali się mnie o Tommee Tippe. Znalazłam Angel za 400 - zaraz poszukam linka.
http://allegro.pl/angelcare-ac401-monitor-oddechu-niania-kurier-i1625193180.html Co prawda aukcja zakończona, ale może jak napiszesz to wystawi ponownie,bo sporo sztuk im zostało. Albo tu http://allegro.pl/monitor-oddechu-niania-angelcare-kurier-0-zl-i1660112425.html
Kamiska - moja mała znowu ma nieruchliwy czas... Nawet jak zjem to nie komunikuje się ze mną 😞 W czwartek jadę do lekarza to zapytam o co chodzi. Czyżby znowu zmiany w pogodzie przewidywały nasze pociechy??
Aniu100 - jeśli chodzi o toster to skłaniałabym się w stronę Philipsa, bo ma większą moc, więc szybciej opiecze Ci się chleb 🙂
Asiu - dużo odpoczywaj a wszystko będzie dobrze 🙂 Najważniejsze, że pojechałaś do lekarza i że on stwierdził że jest dobrze!

Mój M. wrócił z delegacji 🙂 Przemyślał sobie pewne swoje zachowania i wiem że będzie dobrze... Od soboty ma urlop i ruszamy ostro z remontem. I przygotowaniami dla małej 🙂 Czasu coraz mniej...

• Mamusia
witajcie mamuski 🙂
jejku tak dawno mni eni ebylo 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 i nie mam pojecia co tam u was slychac a tak chcialam byc z wami na berzaco ale jak zwykle pod gorke jak nie remont to nie mielismy neta a teraz jestem u siostry i na chwilke weszlam a nei mam jak posiedziec o mase rzeczy tzreba jeszzce dopracowac przed naszym slubem a to juz tak amlo czasu.......
a i wiecie co nasze malenstwo sie w koncu ujawnilo i bedzie SYNUS 🙂
mam andzieje ze kiedys was nadrobie a po calymslubie bede juz mogla w koncu z wami siedziec bez przeszkod!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Iwonko a powiedz mi czym najlepiej się sugerować przy wyborze parowaru ? bo troszkę mniejszy budżet mam 🥴
Ja też się cieszę że pojechałam 🙂 w czwartek jak podjadę po L4 do niego to mu kupię jakąś flachę w podzience bo spisał się na medal dziś a wcale nie musiał , a on dba o swoje ciężarówki jak o nikogo 😉
My też musimy pomyśleć nad odświeżaniem ścian i małym przemeblowaniu 🙂 bo trzeba pomału robić miejsce na łóżeczko 🙂

• Mamusia
miiirkaaa napisał(a):
witajcie mamuski 🙂
jejku tak dawno mni eni ebylo 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 i nie mam pojecia co tam u was slychac a tak chcialam byc z wami na berzaco ale jak zwykle pod gorke jak nie remont to nie mielismy neta a teraz jestem u siostry i na chwilke weszlam a nei mam jak posiedziec o mase rzeczy tzreba jeszzce dopracowac przed naszym slubem a to juz tak amlo czasu.......
mam andzieje ze kiedys was nadrobie a po calymslubie bede juz mogla w koncu z wami siedziec bez przeszkod!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Witaj Mirko 🙂 po ślubie napewno będziesz miała więcej czasu dla nas 🙃
Gratuluję syneczka 😁 imię wybrane ? to tylko nasza Czarnulka jeszcze nie wie co jej tam w brzuniu siedzi 😁

• Mamusia
letka82 napisał(a):
Witajcie!! Czytałam Was na telefonie, ale nie mogłam nic pisać 😞 Zrobiłam sobie notatki z lektury 🙂 I tak: Zocha - monitor super sprawa. Ja mam dostać od znajomych nianie razem z monitorem - upatrzyłam Angelcare a ostatnio wypytywali się mnie o Tommee Tippe. Znalazłam Angel za 400 - zaraz poszukam linka.
http://allegro.pl/angelcare-ac401-monitor-oddechu-niania-kurier-i1625193180.html Co prawda aukcja zakończona, ale może jak napiszesz to wystawi ponownie,bo sporo sztuk im zostało. Albo tu http://allegro.pl/monitor-oddechu-niania-angelcare-kurier-0-zl-i1660112425.html
Kamiska - moja mała znowu ma nieruchliwy czas... Nawet jak zjem to nie komunikuje się ze mną 😞 W czwartek jadę do lekarza to zapytam o co chodzi. Czyżby znowu zmiany w pogodzie przewidywały nasze pociechy??
Aniu100 - jeśli chodzi o toster to skłaniałabym się w stronę Philipsa, bo ma większą moc, więc szybciej opiecze Ci się chleb 🙂
Asiu - dużo odpoczywaj a wszystko będzie dobrze 🙂 Najważniejsze, że pojechałaś do lekarza i że on stwierdził że jest dobrze!

Mój M. wrócił z delegacji 🙂 Przemyślał sobie pewne swoje zachowania i wiem że będzie dobrze... Od soboty ma urlop i ruszamy ostro z remontem. I przygotowaniami dla małej 🙂 Czasu coraz mniej...

Letka dzięki za info, koleja sprawa załatwiona, nie pomyślałam o mocy 🙂
To jeszcze odkurzacz, mam 3 upatrzone i nie wiem co z nimi dalej zrobić 😁

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hehehe Iwonka nam jeszcze ucieknie 🙃 🤪 bo co ją ktoś dopadnie to o rady prosi 😉 pewnie pluje sobie w brodę że nam powiedziała że pracowała w takim sklepie ze sprzęciorami 😁 🤪
😁 😁 😁 😁 😁

też tak myślę, że ma nas dosyć 😜

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
miiirkaaa napisał(a):
witajcie mamuski 🙂

Gratuluję syneczka 😁 imię wybrane ? to tylko nasza Czarnulka jeszcze nie wie co jej tam w brzuniu siedzi 😁

no jeszcze nie zdecydowalismy sie ale chyba Bartus 🙂
ale jeszcze sama nie wiem............... nie sadzilam ze to bedzie takie ciezkie.... 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴

• Mamusia
miiirkaaa napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
miiirkaaa napisał(a):
witajcie mamuski 🙂

no jeszcze nie zdecydowalismy sie ale chyba Bartus 🙂
ale jeszcze sama nie wiem............... nie sadzilam ze to bedzie takie ciezkie.... 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴

wiem coś na ten temat 🙂 zawsze chciałam Kacpra a tu zmiana na Tymona 🙂 i tak pozostanie
jak przygotowania ?? stres już jest ?? 🙃

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Iwonko a powiedz mi czym najlepiej się sugerować przy wyborze parowaru ? bo troszkę mniejszy budżet mam 🥴
Ja też się cieszę że pojechałam 🙂 w czwartek jak podjadę po L4 do niego to mu kupię jakąś flachę w podzience bo spisał się na medal dziś a wcale nie musiał , a on dba o swoje ciężarówki jak o nikogo 😉
My też musimy pomyśleć nad odświeżaniem ścian i małym przemeblowaniu 🙂 bo trzeba pomału robić miejsce na łóżeczko 🙂

Asiu zwróć uwagę na moc, na to ile miejsca zajmuje po złożeniu i na to czy mam możliwość dolania wody z zewnątrz. Lepiej wziąć coś firmowego byś była zadowolona. Zdradź mi mniej więcej do jakiej kwoty Cię interesuje to jutro postaram się coś znaleźć 😉

• Mamusia
ANIA100 napisał(a):
[quote:

Letka dzięki za info, koleja sprawa załatwiona, nie pomyślałam o mocy 🙂
To jeszcze odkurzacz, mam 3 upatrzone i nie wiem co z nimi dalej zrobić 😁
Aniu jutro poszperam,bo dzisiaj chyba nie dam rady... Ma być cichy z tego co pamiętam, mniej dywanów. Workowy chcesz czy nie? Z filtrem HEPA czy nie? Jakie gabaryty - coś dużego czy mniejszego?

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
hehehe Iwonka nam jeszcze ucieknie 🙃 🤪 bo co ją ktoś dopadnie to o rady prosi 😉 pewnie pluje sobie w brodę że nam powiedziała że pracowała w takim sklepie ze sprzęciorami 😁 🤪
😁 😁 😁 😁 😁

HA HA!! Jestem takim typem co jak może to pomaga! Czasem dostaję za to po głowie lub dupci...Ale chyba nie w tej sytuacji 😁 Dopóki nie składacie reklamacji na moje wybory to git 🙂 czuje się jakbym pracowała w sklepie internetowym albo na jakiejś infolinii 🤪 🤪 🤪
Może dzięki Wam nie wypadnę z obiegu i "ukochany Pan Kierownik" zechce przedłużyć mi umowę o pracę??