Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Gosiu super, że już lepiej 🙂
Za niedługo na pewno będziesz się mogła cieszyć i normalnie funkcjonować - a w tedy się na jakoś kawkę umówimy 🙂

U nas lepiej.
Kacper już nie gorączkuje.
Lepiej się czuje i rozrabia 🙂
Ja dalej ruchów nie czuję 😞
Ale doszłam do wniosku, że panikować jeszcze nie będę
Mam nadzieję, że uda mi się wytrwać te 2 tygodnie do wizyty i się okaże że wszystko dobrze 🙂

A gdzie się podziewa reszta ?

Asiu - żyjcie tam?

Olu - a u Was co tam, nic się nie odzywasz.
Juz się przeprowadziliście???

Aniu a u Was jak tam ? A jak z ta ciążą ? Robiłaś może test ?

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kochane dziendobry:]

zaintrygowana powiescia reya ktora odziwa naprawde mi sie podobala znalazla bardzo podobna lsiazke nieiwem czy slyszalyscie :dotyk croosa" to tez jest tryloia narazie jest "dotyl crossa" "plomien crossa" trzecia jeszcze nie wyszla chyba:] jak chceci mam ja aw pdf moge wyslac.....

z ciaza----nie robilam testu za 3 -4 dni powinnam dostac okres zoabczymy.....

i moze w koncu uda mi sie miec wiesze miec mieszkanie:] nieiwem czy wam tu opowiadam o moich .....poszukiwaniach prblemch zwiazych z mieszkaniami.???

• Mamusia
ja tez zcekam asia:]

no wiec z mieszkanie to tak mialo byc tak ze moja siotra dotala mieszkanie od babci a moi rodzice mieli mieszkanie i dom na wsi myslsma ze zpaisza nam to w ten sposob dyz zamienili sie mieszkaniem z siotra wiec siotra dostala jakby nasze meiszkanie a po babci maja rodzice i mieszkanie ktore teraz ma jest ponad 100ty wiecej warte niz to po babaci ktore ja mam doatc i wies myslalm ze po pol niestety moja mama chce dac mi mieszkanie i 30procent wart domu a wsi troche niesprawiedliwe wiec wyzalilam sie cioci mojej chrzesten ktra ma wielie mieszkanie i jest sama powiedizal zebysmy sie do niej wprowadzili i sie przperowadzamy to tak po krotce popstu mama mnie wuhujala delikatnie mowiac jeszcze twierdzial aze jak bedzie dziecko to mi da mieszkanie w hucie zebym nie musiala na 4 pietro chodzic po czym mnie olala a najlesze jest to ze dala mojej siotrze duze mieszkanie na parterze gdzie moja siotra jest sama z dwom psami i jak przyszl amama ostatnio do mnie i mowie z troche mi przykro z tego pwoodu ze tak wyszlo to mama mowi noa le wyobrazasz sobie kasie(moja siostre) z psami wychodzaca na 4 pietro?? na co myslsa ze sie przewroce czyli psy wazniejesze od mojego dziecka a w dupie ich mam no!!!!!!!

• Mamusia
Czyli Aniu będziecie teraz mieszkać z Twoją ciocią?
A co z tym mieszkaniem w którym jesteście teraz?
Chcecie je sprzedać ?

No niestety ale tak to jest jak się robi interesy z rodziną 😞
Rodzina zawsze w chu.. Cie zrobi.
Taka prawda 😞

• Mamusia
nawet nie wiedziałam że tyle mnie nie było 😉

u nas wszystko po staremu w zasadzie
wszyscy zdrowi na szczęście 🙂
od dwóch dni wróciła do nas zima także chodzimy na saneczki 🙂

Rafał zrobił mi niespodziankę i wrócił wczoraj wieczorem także dzisiaj już jest z nami 🙂 będzie można świętować Walentynki 😁 😁 😁 a że akurat okres mi się zaczął to wprost idealnie 🤪

zrobiłam krem z selera, wyszedł pyszny 🙂 🙂 🙂 Paulinka jadła po dwie miski 🙂

Daga co Ty tak chorujesz? oj nie dobrze 😞
dobrze że Kacperek już lepiej
a co do ruchów, pewnie niedługo poczujesz więc się nie zamartwiaj, zjedz coś kwaśnego i może podziała, widać Emilka spokojna jak na Dziewczynkę przystało 😉

Gosia cieszę się bardzo że Twoje samopoczucie już lepsze...........teraz już będzie z górki 🙂

Ania
gratulacje dla Maksia za nowe ząbki 🙂

dzisiaj na obiad spaghetti

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Asia super,że jesteś i że wszystko u was ok no i czekam na przepis tego kremu z selera 🙂

Daga super,że juz u was lepiej a na kawkę chętnie się z Tobą umówię tylko musisz dać mi jeszcze troszkę czasu bo póki co to na widok kawy były by wymioty 🙂
A co do ruchów nie martw się kochana każda ciąża jest inna i na pewno niebawem poczujesz i wszystko jest ok 😘

Ania a gdzie do tej cioci sie przeprowadzacie ??mam nadzieję ,że tu w Krakowie??

I WSZYSTKIM WAM ŻYCZĘ MIŁYCH I PRZYJEMNYCH WALENTYNEK 😘

• Mamusia
Już od wczoraj jestem spokojna, bo wczoraj po obiedzie Młoda w końcu się odważyła i ją poczułam 😉
Także kamień z serca 🙂

Gosiu jak tylko będziesz się lepiej czuła to dawaj znać to się spotkamy 🙂

Asiu dawaj przepis!!! Ale to krem z selera naciowego? nie zwykłego no nie?

Kacper już chyba za długo jest w domu, bo dzisiaj już humory pokazuje 😞
Będzie mi ryczał i ryczał.
Siedzi teraz w siebie w pokoju wielce obrażony na cały świat bo kazałam mu się przebrać 🤪

• Mamusia
Dziędobry
Ja byłam tu rano o 8ej ale było puściutko i pewnie spałyście więc siedziałam cichutko co by nie budzić
I dostałam na WALęTYNKI bransoletę

A ja wczoraj zmierzyłam brzuch ( przy okazji wizyty w IKEI ) centymetrem z IKEI ( nie mam w domu ) i w brzuszku mam 91 cm 🤪
A ja memu zrobiłam na śniadanie te jajka sadzone z parówkami w serca 🙂 był zachwycony 🙂 - to chyba był Asi pomysł - masz gdzieś namiar na ten link jeszcze ?

A i walentynkowo Mój zarezerwował bilety do kina

na

Szklaną pułapkę 5 w IMAX 🤪 😮

A z takich życiowych spraw 😉 to ja już trzecią pralkę ubranek piorę i czeka mnie meeega sterta prasowania 🙂 - bo wiecie, ja to już bliżej niż dalej więc jestem na etapie wyprawki, ciuszków i innych 😉 i wczoraj pokonały mnie kopytka - 🙂 wyszły gluty śląskie a nie kopytka 🙂 ale druga próba może będzie bardziej udana 😁

Daga i po co było się martwić ?

• Mamusia
co do Walentynek to my raczej z tych nie obchodzących........co prawda jaka dobra kolacja mogła by być, ale póki co nie mam pomysłu
pamiętam nasze pierwsze walentynki, jeszcze wtedy miłość na odległość bo Rafał w Wałbrzychu a ja w Krakowie i Rafał dzwoni do mnie i mówi.......dzwonie do Ciebie bo są walentynki i tak wypada 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 romantyczność że ho ho 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
asiula83 napisał(a):
co do Walentynek to my raczej z tych nie obchodzących........co prawda jaka dobra kolacja mogła by być, ale póki co nie mam pomysłu
pamiętam nasze pierwsze walentynki, jeszcze wtedy miłość na odległość bo Rafał w Wałbrzychu a ja w Krakowie i Rafał dzwoni do mnie i mówi.......dzwonie do Ciebie bo są walentynki i tak wypada 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 romantyczność że ho ho 😁 😁 😁 😁 😁

No to prawie tak jak mój 🤪
Bo mój to też z tych niesamowicie romantycznych 🙂
Ale i tak go kocham 🤪
Także my też z tych nieobchodzących.
Aczkolwiek jakbym jakiegoś kwiatka dostała to bym się nie obraziła ale to raczej jest nie możliwe :P

Dziecię mi poodkurzało i podłogi umyło 🤪
A ja z kawką i ciasteczkiem sobie siedzę 🤪