Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kacper śpi 🙂 Ja chyba też zaraz się położę bo jakaś taka zmęczona jestem 😞

Dziewczyny to kiedy Wam pasuje ja bym wolała jeszcze w tym tygodniu bo w piątek moja mama do mnie przyjeżdża - chyba, że tak ok 18.02 ??

jakbym już nie zaglądnęła to spokojnej nocy dla wszystkich i do jutra 😘

Asia mi się dokładnie taki widział jak ten co Karinka pierwszy link wkleiła 🙂 ale 2 tys za wózek... dla mnie to za dużo:/ dlatego ja się na razie upieram przy tym Graco...
a w ogóle to kiedyś na allegro była świetna promocja.. tylko wózek ze stanów.. wychodziło gdzieś 860 zł za coś w stylu ABC Design.. no ale 8 tyg czas oczekiwania.. a jak szybciej to przesyłka bajecznie droga...

Acha.. a co do gondoli.. to ja dlatego teraz nie kupuję bo teraz potrzebna by mi była gondola.. chociaż z drugiej str tylne siedzisko rozkłada się na płasko i wystarczyłoby włożyć np. nosidło.. ja miałam wózek dla Kuby nie takie ładny z doczepianą gondolą tylko się go rozkłądało na gondolę i to duże płaskie nosidło wkładało 😉 i myślę, że w zupełności by wystarczyło 🙂 tym bardziej, że tak naprawdę dziecko w tej gondoli długo nie jeździ...

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Kacper już ucina sobie pierwsza drzemkę, ja już posprzątałam, obiad na szczęście został z wczoraj bo gotować mi się dzisiaj nie chce.
Jak się obudzi to o ile nie zacznie padać bo ta pogoda jakaś dziwna to pójdziemy na spacerek 🙂
A co do spotkania to jak dla mnie może być w następnym tygodniu, zapraszam bardzo serdecznie 🙂 Jeszcze się dokładnie umówimy czy czwartek czy piątek 🙂

• Mamusia
Dzień dobry

Ja na razie na sekundkę. Paulinka wstała dziś o 5:30 i do tego czasu nie śpi, nie wiem co się z nią dzieje, marudzi już strasznie, trze oczy a jak ją włożę do łóżeczka to od razu siada albo rzuca się.
Ja już padam 😞

Jak uśnie to się odezwę

Oj dziewczyny! od teraz to już dzieciaczki rządzą 😁 u mnie się właśnie zaczęło od tego, że Kub walczył z zasypianiem 🙂 kilka razy wygrałam - raz wygrał on i zauważył, że może mamusią sterować 😁 hehehe

Rano się go pytam: "Gdzie jest mama?" a on szuka.. to mu mówię "ja jestem mama".. a on na mnie popatrzył i zapytał "cyja?":P:P

A ja tylko kolor włosów zmieniłam:P:P