Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okolic! - reaktywacja :) | Forum o ciąży

asiula83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Paulinka poszła spać, maruda dzisiaj straszna, to chyba przez tą pogodę, na nikogo dobrze nie działa.

Anetka dasz radę pojawić się w piątek na spotkaniu?

Anonimosia a jak się w ogóle czujesz? Wszystko w porządku?

Daga jeszcze pytanie do Ciebie. Czy u Was w klatce można na dole zostawić wózek czy strach?

• Mamusia
Asia byłoby fajnie 😉 to jeszcze się umówimy..a ty gdzie mieszkasz?
Gosia to masz "łozumne" dziecko 😁 , nie mogę się doczekać aż Mati zacznie mówić 🙂
Iwonka mój synek też miał zaparcia - robił kupę raz na tydzień. Też karmiłam piersią i nie jadłam nic co mogło by to powodować. Tyle że on nie płakał, raczej nie bolał go brzuszek a jeśli już to masowałam plecki i brzuch, dawałam herbatki, wkładałam do pupy takie specjalne rurki na odciągnięcie gazów, no i czopki (które raczej nic nie pomagały) pediatra powiedziała że już tak ma że zbiera kupę, a później robi po pachy. Najlepiej zapytaj pediatry jakiego lekarza by ci poradziła.

• Mamusia
Asiula83,
Ogolnie czuje sie calkiem dobrze, bo wreszcie w domu. W sobote trafilam do szpitala z obfitym krwawieniem, ktore cale szczescie ustalo i wypisali mnie srode. Dostalam sporo lekow do lykania i mam prowadzic glownie lezacy i nie obciazajacy tryb zycia.
Maluszek wazy juz 800 g i ma sie dobrze. Czeka nas jeszcze kontrola serduszka w 31. tygodniu, bo ma rozpoznana mala niedomykalnosc zastawki trojdzielnej, no i EKG po urodzeniu, ale jestem dobrej mysli 🙂