Kurcze Zuziak ja to chyba przeoczyłam , nawet nie wiedziałam,że Minona wysłała zdjęcie Ali 😮
cholercia, no tak mi się wydaje, a może ja coś popie... łam i wcale nie było zdjęć Ali tylko jakiegoś innego szkraba ?
Bo pamiętam, że jakieś dzieciątka były już u nas pokazywane, ale siostry czy koleżanki, a nasze... hmmm, moze faktycznie nie było zdjęć Alicji... 🤢
A ja będąc na 1175 doczytałam o tym, ze urodziła, ale ani widu ani słychu zdjęć 😞 A nie było to zdjęcie trochę większe ??
Mozesz podać, na której stronie ono było ?
Mam ! 1171. Ale zdjęcie jest tylko w profilu, czyli coś pokręciłam 🙂 Któraś dziewczynka od nas wklejała zdjęcia jakiejś laleczki, ale kurde nic nie pamiętam, kiedy mi ten stan przejdzie ?
Jakiś tępak się zrobiłam... mam mózg jak robaczek 😞
Hajka,
A to niespodzianka !!! Fredeczko GRATULUJE ślicznego synka !!!
To mnie pocieszyłyście-całe szczęście, że łatwo można odzyskać te dane. Teraz jeszcze korzystam z komp. męża ale lada dzień zostanę odcięta od świata, bo naprawa trochę potrwa 😞 Jakby coś się działo będę pisać do Akneri 🙂
Dziś pojechałam zobaczyć gdzie dokładnie jest szpital, w którym mam rodzić. Miałam w planie odwiedzić oddział ale po drodze się rozmyśliłam, a to dlatego bo od jakiegoś czasu podchodzę do porodu ze spokojem i bałam się, że zacznę panikować jak tam wejdę. Obejrzałam tylko budynek z zewnątrz i to mi wystarczy, do środka wkroczę jak już się zacznie.
bajka1202 napisał(a):
Dziewczyny mam takie pytanie co myslicie o monitorach odechu u maluszkow? Slyszeliscie o tym? Ja mam wlasnie zamair sobie taki zakupic bo jakos przewrazliwiona jestem na punkcie tego ze moge bede mogla w nocy cos przegapic...;(
Bajko myślę, że to dobry pomysł. Mam ten monitor (sam bez niani) i wydaje mi się, że dzięki niemu będę mogła spać spokojniej.
Brzuszki pisałyście o laktatorze, że nie wiadomo czy się przyda. Wydaję mi się, że jest bardzo potrzebny, chociażby po to, że jak trzeba gdzieś wyjść np. pozałatwiać sprawy, można wcześniej odciągnąć pokarm i np tatuś nakarmi maleństwo z butelki ale to tylko moje zdanie 🙂
To mnie pocieszyłyście-całe szczęście, że łatwo można odzyskać te dane. Teraz jeszcze korzystam z komp. męża ale lada dzień zostanę odcięta od świata, bo naprawa trochę potrwa 😞 Jakby coś się działo będę pisać do Akneri 🙂
mi raz komp spalił dysk - wtedy odzyskiwanie danych jest albo niemożliwe, albo kosztuje 2000 zł.,
więc odpuciłam sobie 😞 A innym razem komp się zepsuł, ale nie spalił dysku, więc 100 zł. to kosztowało 🙂
meegotka napisał(a):
To zdjęcie jest w jej Avatarze innego nie znalazłam strona 828 🙂
no ja trochę później (dalej) znalazłam odpowiedni post, no i zdjęcie to samo.
(kartkę wcześniej o tym napisałam 😉 )
Meegotko, jak możesz to usuń swój post na privie odnośnie Alicji i zdjęcia, bo fajnie by było, żeby chronologicznie były zdjęcia ustawione, więc Alicję dałam z przodu, dopiero później Adasia.
🙂 Żeby był ład i porządek 😉 Mam nadzieję, że się nie obrazisz na mnie za to.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zuziaczek
cholercia, no tak mi się wydaje, a może ja coś popie... łam i wcale nie było zdjęć Ali tylko jakiegoś innego szkraba ?
Bo pamiętam, że jakieś dzieciątka były już u nas pokazywane, ale siostry czy koleżanki, a nasze... hmmm, moze faktycznie nie było zdjęć Alicji... 🤢
meegotka
Zuziaczek
A nie było to zdjęcie trochę większe ??
Mozesz podać, na której stronie ono było ?
Mam ! 1171. Ale zdjęcie jest tylko w profilu, czyli coś pokręciłam 🙂 Któraś dziewczynka od nas wklejała zdjęcia jakiejś laleczki, ale kurde nic nie pamiętam, kiedy mi ten stan przejdzie ?
Jakiś tępak się zrobiłam... mam mózg jak robaczek 😞
meegotka
Gość
A to niespodzianka !!! Fredeczko GRATULUJE ślicznego synka !!!
Dziś pojechałam zobaczyć gdzie dokładnie jest szpital, w którym mam rodzić. Miałam w planie odwiedzić oddział ale po drodze się rozmyśliłam, a to dlatego bo od jakiegoś czasu podchodzę do porodu ze spokojem i bałam się, że zacznę panikować jak tam wejdę. Obejrzałam tylko budynek z zewnątrz i to mi wystarczy, do środka wkroczę jak już się zacznie.
bajka1202 napisał(a):
Bajko myślę, że to dobry pomysł. Mam ten monitor (sam bez niani) i wydaje mi się, że dzięki niemu będę mogła spać spokojniej.
Brzuszki pisałyście o laktatorze, że nie wiadomo czy się przyda. Wydaję mi się, że jest bardzo potrzebny, chociażby po to, że jak trzeba gdzieś wyjść np. pozałatwiać sprawy, można wcześniej odciągnąć pokarm i np tatuś nakarmi maleństwo z butelki ale to tylko moje zdanie 🙂
Dobrej nocy Brzuchatki 😘
Zuziaczek
mi raz komp spalił dysk - wtedy odzyskiwanie danych jest albo niemożliwe, albo kosztuje 2000 zł.,
więc odpuciłam sobie 😞
A innym razem komp się zepsuł, ale nie spalił dysku, więc 100 zł. to kosztowało 🙂
meegotka napisał(a):
no ja trochę później (dalej) znalazłam odpowiedni post, no i zdjęcie to samo.
(kartkę wcześniej o tym napisałam 😉 )
Zuziaczek
🙂
Żeby był ład i porządek 😉
Mam nadzieję, że się nie obrazisz na mnie za to.
Zuziaczek
http://maleperypetie.blogspot.com/2011_05_01_archive.html