Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć laski 🙂
Gosiu bardzo się cieszę,że będziecie mieli swoje mieszkanko,superowo,gratulacje,ładniusie,wystarczy tylko urządzić według upodobania 🙂
Sandra,fajnie,że już niedługo zaczynasz pracę,ja też mam lenia po takim długim czasie bycia w domu z małą że dziwnie by było zacząć nagle teraz pracę codziennie po 8 godzin 🙂
U nas była moja mama przez 2 dni,bo ja musiałam lecieć stawić się na bezrobocie więc trzeba ją było ściągnąć specjalnie z Bydgoszczy,fajnie było bo mogłam sobie spokojnie do miasta bez małej wyskoczyć 🙂Kupiłam sobie sukienkę i buty bo 15 maja i 12 czerwca jesteśmy zaproszeni na dwa wesela 🙂
Co do wózków to też jestem zadowolona na razie.Quinnu jest super,zwrotny,wygodny i fajnie mi się nim jedzie.Jak będziecie spędzać majówkę?
Taka śliczna pogoda,że chce się żyć 🙂Miłego dnia kochane 🙂

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasia ja jestem na brzuszku od 8 hehe ale ten moj malutki czorcik nie daje mi nic napisac 🙂jest 10.15 wstal przed chwila po 20 min!!!!!drzemce 😲 a okruszki to namietnie probuje zjadac hehe wczoraj zjadl paragon ze sklepu 😲 ale część zdążyłam mu wyciągnąć 😁
Inka super ze wozeczek sie sprawdzil 🙂

• Mamusia
niedawno laweta zabrała autko na złom, które po remoncie miało trafić do mnie.. 😞 no ale w końcu nie zdecydowaliśmy się na remont, bo kosztowałoby to nas ponad 7000, i to byłaby taka skarbonka bez dna.. ale serce mi się krajało jak odjeżdżało autko 😞

u nas pierwszy spacerek zaliczony 🙂

Gosiu, Oliwierek zjadł paragon, a Grześ zjadł ciut gąbki, na której kiedys się kąpał 😲 normalnie ząbkami odgryzł kawałeczek i nie miałam jak juz tego wyciągnąć..

• Mamusia
hehe, nadia tez ak lize mi okruszki z paneli..Dzis jej tak na glowe pada, ze mam ochote ja zamordowac...brakuje mi cos dzisiaj cierpliwosci.. 😞

Choc, moze bylo jej za cieplo, bo jak przyszlismy do domku to grzeczna jest.. 🙂
Co do siedzenia krolewny to juz siedzi, choc czasem sie obali 😁 pelzanie idzie jej rewelacja, bo dojdzie w kazdy zakamarek..choc nie raczkuje..dupsko podnosi do gory i mysli co dalej.. 😁
Sprobowala dzisiaj szyneczki pierwszy raz dzisiaj..smakuje jej na maksa 😁 Sloikow nadal mi nie je..wiec od 9 30 dopiero mi zjadla te szynke..
S
konczylam kolejny rok studiow 🤪 dzisiaj bylam na ostatnich zajeciach 🙂

Biedne autko.. 😞

• Mamusia
Sandra, już masz koniec roku? 😲 szybko 🙂

ja dziś dałam na wypróbowanie Grzesiowi kaszki z biedronki, są w tych saszetkach po 65 groszy. Na opakowaniu jest napisane, że rekomenduje to instytut matki i dziecka, więc stwierdziłam, że jest ok i dałam.. wsunał aż mu się uszy trzęsły, malinową 🙂

• Mamusia
Boze dziecko by mi sie dzisiaj udusilo 😞 Tyle strachu sie najadlam ze koniec...
Mloda czasami skrobie sobie zabkami jabluszko, ktore ma w raczce..bo ogolnie nie umie polykac wiekszych czesci, wiec sobie cwiczy...
ui odgryzla kawalek, wyciagalam jej juz z krtani.. biedulka sie wystraszyla prawie tak jak ja, ale na szczecie sie wszystko dobrze skonczylo..
Tak wiec dziewczynki UWAZAMY na jabluszka 😁 😁

• Mamusia
no z kawalkami jabluszka ie ma zartow mojemu naszczescie to sie nie zdarzylo jeszcze ale i tak uwazam jak podgryza np.banana
U nas tez pogoda do du.. :/ niby nie pada ale pochmurno i nici z grila 🤨
moj maly od 3 dni wstaje o 7.30 nie zapeszam :"D 😁 😁

• Mamusia
Grzes też o 7.30 🙂 jak w zegarku.

wiecie co? normlanie szok, mąż mówił, że Grześ budził się parę razy, ale ja pamiętam tylko że o 3 wstał na cyca 🤪 wstałam o 7.00 a cycki miałam jak kamienie, tyle w nich mleka było, że na bank karmiłam go raz w nocy.. chyba, że czegoś nie pamiętam 🤔
tyle że Grześ śpi z nami, w łóżeczku boi się, szuka nas, a jak śpi po środku, wystarczy, że chwyci któregoś z nas za rękę i jest ok 🙂

My dziś na grila idziemy, pogoda łądna, aczkolwiek duszno, więc może potem padać 🤨 niedawno uśpiłam małego, ale oczywiście sąsiad musi piłą drzewa ścinać 😠

Buziaki 😘

• Mamusia
ja jestem wykonczona i normalnie mam dosyc.. mala nic nie chce znow jesc...
Przez caly dzien zjadla mi banana i kaszke na saniadanie...
3/4 dnia marudzi jeczy.. moze to zeby.. cholera wie.. 😞 ale uwierzcie ze mam dosyc... 😞
Na spacerze w wozku wyje, jak ma zasypiac, bo cos nie moze.. rzuca sie ryczy, kreci sie...wczoraj o samo w lozeczku, az sie z mezem poklocilam...Ryczec mi ie chce normalnie. Od dwoch dni nie mam do nie ani sily ani cierpliwosci, ani nic... 😞( :?((

• Mamusia
3/4 dnia marudzi jeczy.. moze to zeby.. cholera wie.. 😞 ale uwierzcie ze mam dosyc... 😞
Na spacerze w wozku wyje, jak ma zasypiac, bo cos nie moze.. rzuca sie ryczy, kreci sie...wczoraj o samo w lozeczku, az sie z mezem poklocilam...Ryczec mi ie chce normalnie. Od dwoch dni nie mam do nie ani sily ani cierpliwosci, ani nic... 😞( :?((

• Mamusia
Sandra, a może Nadii ząbki idą?

Ja u Grzesia wprost przeciwnie, nie narzekam na brak apetytu, a nawet jestem nim przerażona. Potrafi 350 ml budyniu zjeść :O na raz... 🤔 ogólnie zjada wszystko co mu dam i zastanawiam się czy czasami nie ma rozepchanego żołądka i stąd taki apetyt.. sama nie wiem 😞

• Mamusia
sandroos napisał(a):

Sandra wspolczuje bo wiem dokladnie co przezywasz moj identycznie sie zachowywal tak ostatnio przez kilka dni...narazie sie uspokoil 🙂